Şimdi Ara

Asus EEE pc Fiyat Dengesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kipa Koru Park ta Electro world e gittim
    701 modeli Pembe 4gb ssd 365ytl
    900 modeli 30gb 560ytl
    901 680ytl ellerinde yokmus
    1000 80gb 720 ytl
    dogrumu bide bazi sitelerde 900 modelinin 4gb ssd +16gb flash yaziyor orda 30gb diyor nasil oluyor
    Aklimda 901 var 1000h modeline göre harddisk farkli bu nedenle cogu incelemede 5-6saat hatta fazla kurcalamayanlar 7saat diye idda ediyorlar 6hucreli pil en uzun batarya performansli ASUS bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayMerakli -- 8 Eylül 2008; 22:42:16 >

• 901 mi? Türkiye'ye geldi mi ki? Bence sallamasyon gibi, boğaziçinde bile gözükmüo
  • Evet bende 4g olanlardan düşünüyorum.O kadar uzun şarj gidiyo mu ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkanevrekaa

Evet bende 4g olanlardan düşünüyorum.O kadar uzun şarj gidiyo mu ki?

1000H en az 6 saat. Sitesinde 7 sat diyor.
    901 de aynı şekilde en az 6 saat ve sitesinde 7 saat gittiği yazıyor.

Bu değerler doğrudur. Ancak 900, 700, 701 serileri maks. 2.5 saat dayanmaktadırlar
  • "En az" tabiri biraz fazla iyimser olmuş. 901' le ilgili gerçek hayat testlerinde (maksimum ekran parlaklığı ve sürekli wireless kullanımı ile) pilin 5 ila 5.5 saat arası gittiği yazılmış hemen her testte. 1000H'in pilinin ise bu kadar gideceğini sanmıyorum, HDD'den dolayı. Belki 4-4.5 saat arası gider.
  • Upgradable olduğu için SSD'li 900 veya 901 yerine 1000H modeli almak çok daha doğru... RAM ve HDD kolaylıkla değiştiriliyor altındaki kapaktaki iki vidayı sökerek... Zaten 80 GB bile yetmiyor, 901'deki 20-30 GB iyice oyuncak gibi olur...
  • Az Evvel Hizli Sistemden Geliyorum adamlarin elinde
    700
    900
    1000 modelleri var
    700 modeli 340
    900 modeli 600
    1000modeli 707ytl dedi galiba 901 pek gelmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkog

Upgradable olduğu için SSD'li 900 veya 901 yerine 1000H modeli almak çok daha doğru... RAM ve HDD kolaylıkla değiştiriliyor altındaki kapaktaki iki vidayı sökerek... Zaten 80 GB bile yetmiyor, 901'deki 20-30 GB iyice oyuncak gibi olur...

bence 20 gb bile gayet yeterli bunu alacak olan insanlar zaten sadece office ve internet kullanmak için alacaklardır ben dahil.ve benim için hiç bir sıkıntı olmuyor. yanına bide 320 gb wd harici aldım film izlerken ondan izliyorum internetten indirdiklerimi içine yedekliyorum gayet kullanışli bence.
    ayrıca pil sürelerinin 700,701 ve 900 de 2.5 saat ve 901 ile 1000H de 5.5 saat oldugu dogrudur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vyc -- 16 Eylül 2008; 14:28:19 >

• Sayın BayMerakli

901 getirdiklerinden emin misiniz ? uzun bir süredir bu cihazı araştırıp bekliyorum. Asus Türkiyeden , mersa ,Boğaziçi gibi distribütörlerine kadar sordum. Ama gelmediğini ve 900 ler piyasa da olduğu sürece getirmeyeceklerini söylüyorlar özetle...

İyi forumlar dilerim...
  • Sayın BayMeraklı

Şimdi ElektroWorld İstanbul Müşteri hizmetlerini aradım. Bana yetkilisi böyle bir modelin stoklarında olmadığını ve stoklarına girmediğini söyledi... Başka bir modeli 901 ile karıştırmış olabilir misiniz ?

Beklediğim bir üründür 901 .

İyi forumlar dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saisik

Sayın BayMeraklı

Şimdi ElektroWorld İstanbul Müşteri hizmetlerini aradım. Bana yetkilisi böyle bir modelin stoklarında olmadığını ve stoklarına girmediğini söyledi... Başka bir modeli 901 ile karıştırmış olabilir misiniz ?

Beklediğim bir üründür 901 .

İyi forumlar dilerim.

901 TR'de henüz yok hocam geldiği an zaten hepimizin haberi olacak sesiz sedasız gelemez
  • fiyat dengesinden bahsetmişken acaba acele edip almalı mı doların düşmesini mi beklemeli.. off off çok karışıklaşmaya başladı işler. tam alacaz derken dolar yükseldi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.