Şimdi Ara

ASUS EEEPC1005HA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben aldım vatandan yuzde 20 var kacırma derim. 1105 daha mı iyi bundan ona karar veremedim
  • benimde çok hoşuma gitti gerek özellikleri gerek görüntüsü hem kendinden 2 gb ram i var ayrı yeten alıp takmak ve bios güncellemesi falan uğraşmaya gerek yok gibi görünüyor
  • kampanya bitti urungelince incelerim
  • Netbooklarda wireless adaptoru kullanabiliyor muyuz daha iyi cekebilmesi icin?
  • 1 günlükmüş kampanya malesef kaçırdım :s
  • yusuf_alp netbook eline geçti mi izlenimlerini paylaşabilirmisin
  • Oyun kesinlikle yüklenmiyor.Diğer netbukLara benzemiyor gayet hızlı ve kaliteli,görüntüsüde hoş.Yanlız bir sorun var.Gözünüz sağlamken birden kusurlu çıkıyor.Gözünüzü ağrıtıyor ve bozuyor..Küçük yazılar oldugu için..Bende ASUS EEEPC kullanıyorum artık çözüm yolum kalmadı monitöre bağladım sabit kullanıyorum..
  • Post kasıyor gibi gözükmek istemiyorum bu hatamı mazur görün..

Öneriyorum. Sadece tek bir konuda uyarıyorum.Oyun bilgisayarı değil..
  • yok zaten oyun oynamayı düşünmüyorum ya dersler için almayı düşünüyorum birde uzun yolculuklar için eğer çok sıkılırsam managerlik oynarım en fazla birde arkadaşımın LG var ondan denedik most wanted kaldırıyor
  • arkadaşlar aklma takılan bir konu var onu size sormak istiyorum ben bilgisayar programlama bölümü okuyorum acaba bu netbooklarda kod yazma ile ilgili bir sorun olur mu şarj süresi uzun olduğu için ideal bir cihaz ama özellik olarak da öyle mi acaba yazacağım programlar:
    php
    java
    c
    c#
    c++
    v.basic
    pascal
    fortran
    delphi
    xml
  • kimse cevap vermeyecek mi :S
  • arkadasım ASUS baslıgı altında bu makinanın incelemesi ve 100 sayfa konusu var neden bakmadan konu acıyorsun

http://forum.donanimhaber.com/m_33368437/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.