Merhaba arkadaslar bende ASUS K55VM adlı notebook var. Bu notebook'un 2 tane ekran kartı var. 1.ekran kartı genel işlemlerde kullanılan intel hd 4000, diğeri oyunlarda kullanılan nvdia gt 630 benim sorunum su: Pes 2012 yükledim,malum grafik ayarlarını oyuna girmeden yapıyoruz,böyle olunca grafikleri en yüksek degere cıkaramıyorum.Ekran kartı intel hd 4000 oldugu icin yetersiz oluyor. Acaba bunu ayarlamanın yolu var mıdır?
Sorun cozuldu.
çözüm için masa üstünde boş bir alanda sağ tık yapın."nvidia denetim masası" kısmına tıklayın.açılan pencerede 3d ayarları-3d ayarlarının yönetilmesi kısmına gelin."tercih edilen grafik işlemci" kısmında "otomatik seçim" değilde nvidia nın kartını seçerseniz driver yüklemede sorun çıkmayacaktır.
Başlıklarda defalarca yazılmış nvidia denetim masasından kart ayarlarını yaptınız mı? masaüstü sağ tıklayın nvidia denetim masasında 3d ayarlar bölümüne girin,kart seçenekleri göreceksiniz ilk önceotomatik geçiş yazar o satırı yüksek nvidia işlemcisi olarak ayarlayın aynı yerde program ayarları bölümü var oraya girin özelleştirilmiş program seçeneği göreceksiniz oraya pse oyununun exe'sini ayarlayın ve hemen altında yine kart seçeneği var onuda nvidia'ya ayarlayın kaydedip çıkın.pes oyununda bu sıkıntı yaşanıyor nedeni sistem gereksinimlerinde hd3000,hd4000 gibi dahili kartların bulunması.