Şimdi Ara

Asus ekran kartı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 1 ay kadar önce Asus N56VZ aldım.Bilgisayarda çift ekran kartı var birisi intel 2gb birisi nvdia gt650m 4gb bunlardan hangisi anakarta montelidir ileride gtx taktırmayı düşünüyorum sizce olur mu acil cevap lütfen.

Model s4431H bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairtune -- 11 Eylül 2013; 20:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi ama beylerrr

• Değiştiremezsin öyle.Sadece bazı oyun notebooklarında değişim yapılabilir.Bu bir multimedya notebook u.Bunun ekran kartı hiç bi zaman değiştirilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Değiştiremezsin öyle.Sadece bazı oyun notebooklarında değişim yapılabilir.Bu bir multimedya notebook u.Bunun ekran kartı hiç bi zaman değiştirilmez.

multimedya da neymiş yahu iki ekran kartı koymuşlar biri degisir belkide biraz daha açıklama yaparmısın.

• Bana inanmıyorsan dene o zaman.O kart anakarta lehimlenmiş nasıl çıkaracaksın ki? En fazla kırarsın.

O iki kart enerji tasarrufu için.Biri güçlü biri güçsüz.Oyun oynarken güçlü olan, internettte gezerken güçsüz olan devreye giriyor.Bunu almadan önce sormalıydın.

Ek olarak hiç bir asus laptopta ekran kartı değiştirelemez.Gamingbook olsa bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karsevenadam -- 12 Eylül 2013; 12:16:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__onder

Bana inanmıyorsan dene o zaman.O kart anakarta lehimlenmiş nasıl çıkaracaksın ki? En fazla kırarsın.

O iki kart enerji tasarrufu için.Biri güçlü biri güçsüz.Oyun oynarken güçlü olan, internettte gezerken güçsüz olan devreye giriyor.Bunu almadan önce sormalıydın.

Ek olarak hiç bir asus laptopta ekran kartı değiştirelemez.Gamingbook olsa bile.

inanmıyorum demedimde şöyle bişey duymuştum anakarta bağlı değilse değişebiliyodu o yüzden merak ettim çift ekran kartı olduğuna göre biri belki değişebilir diye düşünmüştüm sağol yorumların için
  • Bazı notebooklarda ekran kartı anakarta gömülü değil ama kablo ile bağlı, kart için ayrı bir board var ve Gpu içine gömülü. Aşağıda uygun modeller için bir video var:

http://youtube.com/watch?v=R9zydIrq9Rg&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DR9zydIrq9Rg

Seninki uygun olmayabilir veya BIOS, GÜÇ adaptörü upgrade yapsan bile sorun çıkarabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Ekran kartı
    23 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.