Şimdi Ara

asus en8600gt ye ek güç gerekiyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni asus en8600gt aldım 256 mb ddr3 hd çıkışlı. Gerek 7900gt lerde bile gerek 8800 gt lerde hep ek güç kablosu taktığını duydum arkadaşlarımın.

peki bu karta kutu içinden çıkmayan bir güç adaptörü alıp psu ya bağlamam gereklimi

ekran kartı bu:

• resimde görüyoruz zaten evt gerekli.
  • Resimde görüldüğü üzere 6 pin bir 12 v girişi var...doğal olarak sende onu bağlamak zorundasın..psu nu kontrol et 6 pin yok ise ya yeni bir tane psu alıcaksın yada psu ına güveniyorsan dönüştürücü ilede halledebilirsin
  • şu an kullanıyorum painkiller oyununda da biraz vakit geçirdim bir sorun olurmu sizce.
    400watt aopen h600b ile gelen psu var.
    asusun bence böyle birşeyi belirtmesi gerekiyordu sonuçta kutu ile gelmeyen bir güç adaptörü almak zorunda kalacağım. veya aldığım yerin bilgilendirmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketman -- 19 Kasım 2007; 23:49:48 >
  • hımm ilginç bir durum söz konusu sen o kabloyu takmadan eğer açabildiysen zaten ya yoktur,yada overclock veya aşırı yüklenme zamanlarında kullanılmak üzere yapılmış olabilir...Kasayı açıp baksana gerçekten 6 pin girişi varmı kasada
  •  asus en8600gt ye ek güç gerekiyormu ?
    senin ekran kartı bu olmasın ???
    Bunda güç girişi görünmüyor...zaten eğer senin ekran kartında da olsaydı güç girişi sen onu takmadan açmış olsaydın açılmazdı

• silent serisi değil; yolladığım resimdeki kart benimkide.Dediğiniz güç girişinden yok demin açıp tekrar baktım pc yi sağolun cevaplarınız için. Demek düşük seviye bir ekran kartı almış oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocketman -- 20 Kasım 2007; 0:41:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.