Şimdi Ara

ASUS EN8600GTS SILENT'I NASIL BİLİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusurabakmayın arkadslar fazla forumda dolasacak bır zamanım yok başlıktakı gıbı bı ekran kartı almayı dusunuyorum ya da o fıyat cıvarında.umarım yardımınız dokunur.bu arada "SLI ve Pure Video" hakkında bilgi verirsenız sevınırım.
    şimdiden teşekkurler...

• 10 kasımı bekle 400 ytl civarinda 8800GT'ler cikicak

nvidia'nin Ultra ve GTX'ten sonraki en guclu karti olucak...

edit: oha fiyatlara yanlis bakmisim 210ytl'ymis 8600gts... 210ytl'lik kart arayan adama 400ytl'lik kart tavsiye ettik iyi mi :S

yine de10 kasim'i bekle bence, diger kartlarin da fiyati dusebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 29 Ekim 2007; 0:08:40 >
  • iyi bilirdik...
  • bende beklemeni öneririm xfx 8800gt 512mb dfs bilgisayarda 290$+kdv biraz daha koy bunu al sanırım 2 kasımda stoklarında olacak
  • Daha ucuza benzer performans veren kartlar var,
    Sadece Silent diye almayın, fanlı ve sessiz kartlar da var piyasada...
  • Asus'un 8600GTS Silent'i haketmiyecek kadar pahali gibi bence..Ben kendim de su anda Silent model bir kart kullaniyorum ve acikcasi cok rahat, ozellikle geceleri calisirken

Simdi oneriye geliyim, MSI'in RX2600XT Silent modeli de guzel bir karttir, hem fiyati belirttiginiz Asus'a gore daha ucuz hem de ATi kartlarin HDVD izleme ve HDMI avantaji kendine ozgudur..Crossfire destekli bir anakartinizda varsa bu karttan bir tane daha takip CF moduna gecebilir, performans artisi saglayabilirsiniz

ASUS EN8600GTS SILENT'I NASIL BİLİRSİNİZ

• Kardeşim Asus almadan önce başka markalara da bakmalısın. Çünkü yapılan testlerde fiyatı yüksek olmasına rağmen Asus'ların geride kalabildiği görülüyor.MSI,PALİT gibi markalar da kendilerini ispatlamıştır.Bence ekran kartı alanında Asus'tan aşağı kalmazlar.Hatta ondan iyi değerler bile alırlar.Asus anakartta iyidir.Ancak ekran kartında ASUS'un farkı fiyatıdır(tabi fazla olmasıyla).
  • tum cvplar ıcın tesekkur ederım.sanırım burdan anlaşılacagı uzerıne bıraz daha beklemem ve farklı yonlerı arastırmam gerekecek :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.