Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Asus EVO RX 560 2G OC Edition ~ Sıfır Gibi Satın Al 1 Mart 2023 19:24 1 1 Asus EVO RX 560 2G OC Edition ~ Sıfır Gibi Merhabalar, kutusu mevcuttur, kart 2018 yılbaşında alınmış olup 2021'de garantisi bitmiştir. Çok temiz bir karttır , tüm bakımlarını kendim yaptım son termal macun bakımı 5-6 ay önce yapıldı.Rainbow Six Siege, Valorant, CS:GO, Insurgency, Apex Legends, Arma III gibi oyunlarda ortalama 65-70 santigratta geziniyor, 70 santigratı çok geçtiğini görmedim bu zamana kadar.1080p e-Spor oyunları ve 720p AAA seviyesinde oyunlar için ideal performansı sağlayan bir karttır, bu zamana kadar bir hayli işimi gördü yeni model bir kart almam hasebiyle satıyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1050 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [ALINIK] 15$ Steam Dijital Hediye Kartı Alınacak Asus EVO RX 560 2G OC Edition ~ Sıfır Gibi Ryzen 3 1200 AF (12nm) Kutu+Faturalı Steam Cüzdan Kodu 2x50 TL %20 indirimli