Arkadaşlar Asus F3jc bilgisayarım artık bazı oyunları oynamıyor, ekran kartı 128 olduğu için yeterli gelmiyor. Acaba serviste ekran kartını 256 veya 512 bir kartla değiştirme şansı olur mu?. Şu anda bilgisayaramı yenileyecek imkanım yok. Bilgisayarımda hafif renk atmasından başka bir problem yok. Biraz daha kullanmak istiyorum, tabi yeni oyunları da oynamayı çok istiyorum.
Ekran kartın mxm yapısında ise değiştirme imkanın var. Bilgisayarının özelliklerini yazarsan yardımcı olurum.... Ama şöyle bir durum da var. Eğer ekran kartın değiştirilebilir yapıda olsa bile yeni bir kart almak , laptopu yenilemekten daha masraflı olabilir. Sen bir özelliklerini yaz da.....
ASUS F3Jc Dizüstü Bilgisayar Boyutlar ve ağırlık 36,5 x 26,9 x 4 cm / 2.95kg
İşlemci Intel Core 2 Duo T5600 1,83GHz - 2MB cache Yonga seti Intel 945PM + ICH7 Grafik işlemcisi ve belleği NVIDIA GeForce Go 7300 - 128MB bellek + TC Bellek tipi ve miktarı 1GB DDR2-667 bellek (1x512MB 1x2 gb) kendim ekledim Ekran boyutu ve çözünürlük 15,4" LCD TFT ekran, 1280x800 piksel çözünürlük, parlak kaplama Sabit disk SATA 100GB, 5400rpm, 8MB tampon bellek Optik sürücü Çift katman yazma destekli DVD±RW sürücü, 8x okuma 8x yazma hızı Ses Realtek ALC660 yongasıyla iki kanal HD Audio ses, sistem üzerinde hoparlörler Modem 56K AC'97 soft modem sistemi, V.92 özelliklerine sahip. Kablosuz ağ Intel PRO/Wireless 3945ABG 802.11a, b ve g destekli, 54Mbit/sn Kablolu ağ 10/100/1000Mbit ağ bağlantısı, Realtek 8168 PCI Express ağ kontrolcüsü USB bağlantıları 4 adet USB 2.0 Firewire bağlantısı 1 adet Kızılötesi (IrDA) bağlantı Yok Bluetooth bağlantı Dahili Bluetooth v2.0+EDR desteği Kart okuyucu 4 format destekli (SD, MMC, MS ve MS Duo) PCMCIA slotu Express Card formatında genişleme yuvası VGA çıkış / TV çıkış Var / Var Diğer bağlantılar Kulaklık, mikrofon, kilit bağlama noktası Klavye 88 tuş, Q tuş dizilimi, 5 adet özel işlev tuşu Pil 7200mAh Li-Ion pil (Pil ömrü için yazıdaki ilgili bölüme bakınız) İşletim sistemi MS Windows XP Home Türkçe
maalesef sizin modelin ekran kartı değişmiyor anakart üzerine entegre
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme