Şimdi Ara

ASUS F3JC RECOVERY CD İM KAYIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
7.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR RECOVERY CDM KAYIP BUNU NASIL TEMİN EDEBİLİRİM

• Hiç sorun değil. Başlat-programlar seçeneğinde Recovery bölümü olmalı. Tak bir tane boş DVD-RW yada DVD-R (CD-RW değil) Recovery datalarını DVD'ye kaydet. Yanlız elinde 2-3 tane daha boş DVD-RW olsun.
    Alacağın imaj dosyaları bir DVD-RW'ye sığmayabilir. Hepsi bu kadar.
  • Buna da gerek yok :)
    Bilgisayar açılırken f9 tuşuna bas. Gelen recovery menüsünden sadece c yi recovery ile kurtarı seç o kadar :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: notebookgentr

Buna da gerek yok :)
    Bilgisayar açılırken f9 tuşuna bas. Gelen recovery menüsünden sadece c yi recovery ile kurtarı seç o kadar :)

arkadasım ben daha sonra c yede format atmak istersem nasıl kuraca tekrar
  • c ye istediğin kadar format at. İstediğin zaman recovery ile geri dönersin.
    Çünkü
    recovery için gereken dosyalar c de bulunmuyor. Gizli bir partitionda bulunuyor.
    Sadece format atarken c d ve 3. bir bölüm gördüğünde o bölümü silme o kadar.
  • Pekiii o gizli recovery kısmına da format atıp diger kızımla birleştirdiysek.
    Yeniden Recovery nasıl oluşturuyoruz acaba. Benim PC o şekilde de
    Orjinali vista ben XP PROFESIONAL kullanıyorum daha sorunsuz çalışıyor.
    Ama recovery i de tekrar oluştursam tam süper olucak.
  • İşte orada benim bildiğim yapacak birşey yok malesef.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bendede f3jc var ben daha önce hiç recovery yapmadım, şimdi dosyalarımı felan işte bana ait şeyleri dvdye yedekleyıp bılgısayar açılışta f9 a basıp cye recovery seçiyoruz ve bılgısayar kendı kendıne formatmı atıyo? Yani mağazadan aldığımız gibi sıfırmı oluyo sistem? xp ve asusun kendı programları, bulututu, wireless felan hepsi kendi kendine kurulmuşmu oluyo yoksa onlarıda kendımızmı kurmak zorunda kalacağız? Banada bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum. Makinayı alalı 1 sene oluyo, şöyle sağlam bi temizlik yapıp makınayı sıfırlamak istiyorum ama yanlış bişey yapıpta, servislerle felanda uğraşmak istemiyorum.
  • ilk dediğin gibi herşey kendiliğindne oluyor.
  • teşekkürler hocam.
  • Recovery partition silinirse geri dönüş olayı ortadan kalkar.
    2 GB için değmez bence bırakın kalsın..
    İlk olarak bende o 2 GB a gözdikmiş ve silmiştim tüm HDD yi sonra 2 ye böldüm ama CD her zaman muhafaza edilemiyor..
    tekrar oluşturdum..
  • recovery yi format cekip mi yapıo f9da yoksa format cekmeden mi?
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle
    Recovery partition silindi nasıl olduysa ama Recovery DVD lerim duruyor. DVD lerin yardımıyla tekrar recovery partitionu yapabilirmiyim. dvd lerle tekrar xp kurmak 1 saate yakın suruyor,15 dk varken. Not sakın ha recovey bolumunu silmeyin benim gibi olursunuz.
  • beyler recovery bölümünü sildim ve rocovery cdsi var elimde. recovery yapamazmıyım çünkü donup kalıyor recovery cd si ile başlattıgımda :S
  • asus notebooklar için bir anlayan recovery topici açsada etraflıca bilgi verse nasıl olur?yada bu başlıkta gerçekleştirsek bunları
  • iki kez recovery yaptım ama çok gerek duymadan yapmayın
    yapması çok basit 20dakikada bilgisayar aldığınız haldeki hale geliyor sorun burdaya kurduğunuz bütün programlar güncelleştirmeler vs vs hepsi gidiyor
    bilgisayar başlattan sonra f9 ekrana gelen menüye devam deyin bu kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.