Şimdi Ara

asus f3sc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sa arkadaşlar acayip bi durum cihaz ekrana sıcak hava tutuldukdan sonra bazen iki bazen altı parça açılıyordu bir iki aydır uğraşmamıştım şimdi açtım fanı ve soğutucu metali çıkarttım cihaz öyle iken sorunsuz çalıştı ama işlemciyi yakarım aşırı ısınırda diye geri taktım bu sefer ekran tekrar eskisi gibi oldu tekrar çıkarıttım düzeldi taktım bir saat falan normal çalıştı sonra kapattım cihazı bir iki saat sonra açtım tekrar iki parçalı renksiz bi hal aldı acaba niye böyle yapıyor sizce değerli yardımlarınızı bekliyorum saygılar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• asus un bu serisinde ekran kartı problemi kronik bir sorundur..yapılması gereken işlem ekran kartı chıpset değişimidir..
    her nerede onarım yaptırırsan yaptır..üründe chıpset değişim ,termal pedlerin ve termal macunların değişmesini gerektiğinin bilincinde ol
    bu işlem sonrasında bios yazılımının güncellenmesi gerekir...sağlıcakla kal.
  • Merhaba,

Sorununuz ekran kartı chipi ile alakalı hocam. Cihazınızın onarım görmesi gerekiyor, genel de chipin altındaki lehimlerde temassızlık sonucu meydana gelen bir sorundur.

Ancak bu sorunu bir servise verip yaptırmanız gerekmekte. Bu tip sorunlar Bga Rework adlı cihaz ile onarılmaktadır.

Geçmiş olsun.
  • verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler . bir kere başka bir cihazı kargo ile bi servise gönderdim içinden ram in biri ile modem kartını almışlar arayınca bize öyle geldi dediler böyle bir sıkıntı yaşamamak için iyi sağlam güvenilir bga değişimi yapan servis nasıl bulabilirim bulunduğum yer samsun burda bildiğim kadar yok saygıalar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    ASUS K53SD-SX139R
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.