Bildirim
asus f3sc 180dr pil ömrü!!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
6 cell batarya olduğu için aslında fazla uzun pil ömrü beklemek yanlış olur. doğru bi şarj işlemi yaptıysan eğer (!) max düşük seviye performansta 2,30 saat anca gidiyor. bataryanı ilk aldığında güzel şarj etmiş olman gerekiyor ancak... -
çok şey beklemiyorum aslında sadece söylenilen pil ömrü gitsin yeter!geldiğinde 20 saate kadar şarj ettim ama açık şekilde sonra boşaltıp doldurdum ama 1 buçuk saate ulaşamıyorum hiç!! -
ilk şarj ettiğin belli pil daha kendine gelmemiştir. bende yaşadım bunu ilk aldığımda 20 saat şarjda takılı kaldı. 1:10 saat dayandı. 1 hafta geçtikten sonra 1 haftada yaklaşık 3-4 kez şarj ediyorum. şimdi 3 saat dayanıyor. biraz sabır gerekiyor. pilde kullanırken daha uzun pil istiyorsan cpu voltajını 0.95 volt yap o zaman pil ömrü uzar -
peki cpu voltajı nedir ve nerden ayarlayabilirim? -
arkadaşlar şu volaj işini bilen cevap versin çünkü pilim 1 buçuk saat gitmiyo bile pilde sorun olabilirmi acaba bunu nasıl anlayabilirim!!!! -
surekli elektrikte kullanmanin zarari var mi? birde haftada kac kere dolu iken pilde kullanip kapanana kadar kullanmaliyiz?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X