Şimdi Ara

ASUS F3SC-200DR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus'un F3SC-200DR modelini almayı düşünüyorum. Alan arkadaşların önerilerini veya şikayetlerini soracaktım.
    Kasa olarak nasıl? Performans olarak nasıl? Isınma çok bir problem oluyor mu? Pil ömrü nasıl? Ekranı nasıl?
    Ben sadece aklıma gelen soruları sordum, siz ekte yapabilirsiniz tabi
    Diğer almayı düşünen arkadaşlar içinde bir çeşit bilgilendirme olur. Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

İşlemci: Intel Core 2 Duo Processor 2.0 GHz T7300 (SantaRosa)
    Sistem Belleği: 2 GB 667 DDR2
    Sabit Disk: 160 GB 5400 RPM SATA
    Grafik Kartı: 128 MB NVGF 8400M
    Ekran: 15.4'' Color Shine WXGA 1280X800
    Optik Sürücü: 8xSuper Multi-Dual (LightScribe)
    Ethernet Kartı: 10/100 G-Bit LAN
    Ses: Onboard
    Klavye-: Q Türkçe
    Mouse: Touchpad
    İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Premium TR
    Pil / Pil Süresi: Li-Ion 6 cell 3 saat
    Ağırlık -: 2,9 Kg
    Sürücü Yuvası: MMC/SD/MS/MS PRO
    Diğer Özellikler: x IEEE1394, 4x USB 2.0, Intel Pro/wireless 4965ABGN (802.11a/b/g/N)

yaklaşık olarak 2bin ytl...

• F3sc ile ilgili forumda açılan birkaç konu var. Onlara bakarak başlayabilirsin. Genel olarak iyi bir notebook diyebilirim.
  • Ben bu modli kullanıyom özellik olarak iyi performansıda iyi, ama burda senin yazdığın gibi LightScribe özelliği yok bide bataryası 3 saat gider diye düşünme 2 saat anca gider hatta gitmiyor bile ama şimdi 2 bin ytl pahalı ben 2200 ytl ye almıştım o zman bile 1800 ytl ye alan oldu bence fiyat olarak biraz daha araştırma yap, kolay gelsin
  • 3 aydır kullanıyorum. gayet iyi bir bilgisayar. kasa bence iyi. bazı arkadaşlar boya problemi yaşamışlardı. harici klavye ve mouse kullandığım için böyle bir problemle karşılaşmadım. ısınma problemi yok. gta, nfs gibi oyunları sorunsuzca oynayabiliyorum. performansı gayet iyi. pil ömrü 2 saati geçmiyor. öyle 2,5-3 saatlik kullanım bekleme. ekran gayet kaliteli. ben 2 konuda sıkıntı yaşamıştım onlarda çözüldü. 1. si bluetooth taydı. cep telefonumu tanıtamıyordum. asusu tan driver güncelledim ve sorun çözüldü. 2.si mevcut modemimle kablosuz bağlantıyı wpa şifreleme ile kullanamıyordum. 3 gün önce airties rt-205 modem aldım.şimdi wpa2 şifreleme ile kablosuz bağlantıyı sorunsuzca kullanıyorum. almadan önce bende epey araştırmıştım kafam çok karışmıştı. şimdi çok memmunum. tavsiye ederim.
  • Asus F3SC AN-307-2 C2D 2GHZ/2GB/160GB/15.4" /Notebook

Ağırlık 2.95 KG

Bellek Yuvası 2

Bluetooth Özelliği Var

Boyutlar 354 X 284 X 35.2 mm

Chipset Intel 945PM Chipset

Ekran Kartı Nvidia Geforce Go 8400 HyperMemory Teknolojili, 256MB Turbocache

Ekran Özelliği 15.4" / 1280 X 800 Wxga Glare Ekran

Ethernet 10/100 Mbps

Fax Modem 56k V92

Firewire Var

Garanti Süresi 2 Yıl

Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400 rpm s-ata

İşlemci / Hızı Intel Core 2 Duo T7300 2.00 Ghz 4 MB Cache 800 Mhz FSB

İşletim Sistemi MS Vista Premium

Wireless Wifi 802, 11 a-b-g (GOLAN)

Kamera Var

Klavye Türkçe Q Klavye

MARKA Asus

MODEL ASUS F3SC AN-307-02

Optik Sürücü DVD Double Layer DVD+RW

Taşıma Çantası Var

Paralel Port Yok

Pil Ömrü 6 Cell Li-ion 1 - 3 Saat Arası Kullanım Odaklı Değişim Süresi

S-video (TV-out) Yok

Seri Port Yok

Ses Kartı Onboard

Sistem Belleği 2048MB 667Mhz

Usb Sayısı 4 Adet

Uzaktan Kumanda Yok

FİYAT:1,864.59 YTL

bunu tavsiye ederim

• iyide ikisi de aynı notebook zaten :)
    Ayrıca verdiğiniz özellikler hatalı. Anakart chipseti 945 değil 965.
  • Ya kardeşim bu nasıl iştir ya, sitesinde Lightscribe yazısına güvenerek aldım bu aleti 4-5 ay önce. Ve bugün çok acil olarak Lightscribe özelliğini kullanmam gerekiyordu 10 adet Lightscribe CD aldım. Gel gelelim alette bu özellik çıkmadı! Türkiye'ye mi acaba dandik mal yolluyorlar anlamadım!!! Asus'u bu rezaletten dolayı tebrik ediyorum!

Buyrunuz bu da linki:
    http://www.asus.com/products.aspx?l1=5&l2=26&l3=316&l4=0&model=1660&modelmenu=2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @richy
    orada bulunan bileşenler genel olarak f3sc serisinin içerdiği bileşenlerdir. "optical drive " sekmesine baktığında Dvd combo, Dvd multi super, Dvd lightscribe gibi seçenekler görürsün. yani f3sc modelinde bu üçünden biri kullanılır demektir. eğer optik sürücünün üstünde lightscribe yazmıyorsa lightscribe desteği yoktur. seninkine bak muhtemelen multi yazdığını göreceksin.
  • @istblacken
    cevabın için teşekkür ederim. evet lightscribe logosu yok maalesef. "dvd-rom" ve "rw dvd+r dl" logoları var sadece. leptoptan çok memnunum aslında, ne olurdu o da olsaydı? şimdi internet kafe dolaşıcaz eldeki projeyi bastırabilmek için...
  • 220dr sini kullanıyorum iki aydır,genel olarak cihazdan memnunum,lightscribe özellii mevcut,ekran kalitesi gayet güzel,vista ile gayet performanslı kullanıyorum,wireless alıcısı gayet güçlü,ekran kartı 128 sabit ama paylaşımla 856 mb,şimdilik oyunlarda pek sorun yaşamadım beni idare ediyor,ses kailitesi bana göre bir çok laptoptan daha iyi....ama en gıcık yanı bataryası,asus bu batarya konusunu kotaramıyor bir türlü,energy saving mode da maximum 2 saat gidiyor o da aleti pek kurcalamazsan...200dr yerine 220 yi almanı tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.