Şimdi Ara

ASUS F3SC220DRmi DELL 1520mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS F3SC220DRmi DELL 1520 2.0 GHZ 2gb ram 128-256 ekran kartlı?
    bilgilendirirseniz tesekkur ederim
    kolay gelsin

• f3sc220 yi 2 gündür kullanıyorum.sorunu yanıtlamak için erken ama ilk etapta allaha şükür çok ciddi bir sorunla karşılaşmadım...dell modelinin tüm özelliklerini yazsan tam bir karşılaştırma yapabilrdim ama asus ilk etapta oldukça hoşuma gitti.
  • asus f3sc220 ile ilgili basligin son entrylerine bir bak istersen. Acikcasi ben oldukca pismanim aldigima. Vista da kilitlenme sorunlari, Recovery DVD sindeki sorunlar falan cok bezdirdi beni.. Cumartesi aldim, bir gun gun yuzu gormedim alali . Dell konusunda fikrim yok ama f3sc alma derim ben. Yabanci forumlara falan da aktim bu kilitlenme sorunu oldukca yaygin.
  • işte bu sonunda benimle aynı fikiri paylaşan biri...... ( Asus mağduru)
    arkadaşım noteboo^k'un kralı PackardBell
    kesene göre istediğini alabilirsin....
  • arkadasım modellerin ozellıklerını ayrıntılı olarak versen daha ii olur mesela 1520 in ceşitleri var sen hangisini diosun ona gore yorum yapalım...asus konusunda arkadaslar yorumlarını yapmışlar ama bahsedıldıgı kadar sorunlu pc degil ben 4 aydır kullanıyorum hiç bisorun yok tabi birazda sans işi ama benle bırlıkte 3 arkadas daha aldı onlarda herhangi bı sorun yok dedgm gbi biraz da sans işi yanlış yonlendırmeyelım dıorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bencn17 -- 25 Şubat 2008; 20:25:00 >
  • ben asus kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım bende dell ile asus arasında kalmıstım asus aldım.
  • arkadaşım asus f3 sc 180 dr kullanıyorum benimkisi büyük pişmanlık eğer asus mağduru yada asus çatlak diye googlede aratırsan ne demek istediğimi anlarsın asusların sürekli olarak menteşelerinde boşluk olur ekranın manyak gibi sallanır çok çok meşhur kasa çatlağı sen eğer o asusu alırsan 2 ile 5 ay arasında kasanda çatlak olacaktır kesin konuşuyorum çünkü bu makineyi kullananlarda bu sorun meşhurdur şimdi klavyenin sağ alt köşesinden (sağ tuşunun köşesinden ) başlayacak olan bu çatlak çarpra bir şekilde büyüyecek ve yaklaşık 3 4 santim boyutuna varacak ve usb portunun yanında son bulacaktır bak kardeşim seni uyarıyorum sonra vah benim verdiğim paraya gibi dert yanma servise gönderipte tekrar tekrar defalarca bu sorunu yaşayanlar var haberin olsun ve herkesin nete yüklediği ahanda bu benim makinenin çatlağı dediği resimlere bakarsan birbirine benzeyen bir sürü çatlak olduığunu anlarsın bak sakın diyorum sakıııııııınnnnn haaaa eğer sözümü dinlemezsen yapacağın şey tam olarak şu =>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  ASUS F3SC220DRmi DELL 1520mi?

arkadaşım bak gecenin 2 sinde kalktım sırf senin için bu resmi çektim kıymetini bil eğer f3 serisi alırsan kasan bunun aynısı olcak ve çatlakta aynı olacak tabiki
  • çatlama olayından dolayı bende çok sogudum makinadan yazıklar olsun asus sattım acer aldım memnunum şimdilik
  • bende bir f3 sg kullanıcısı olarak dün servise gönderdim.kasa çatlakları,kararma ve birçok sorun bu modelde mevcut alma,alma,alma....selam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.