Şimdi Ara

asus f5sl..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar forumda asus f5 ile ilgili hiçbir yorum gözüme çarpmadı..neden acaba?hiç mi kullanan yok?almayı düşünüyorum da,fikir ve görüşlerinizle yardımcı olursanız sewinirim..saygılar

bu arada linki veriyim arkadaşlarhttp://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=30.001.1196.0197

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meirei -- 13 Ağustos 2008; 18:20:43 >

• yaw cidden bi kişi bile yok mu yaww??iki gün sonra almayı düşünüorum..yok mu yardımcı olabilecek bir asus f5sl kullanıcısı??
  • Merhabalar

Ben aldım ve yaklaşık bir aydır kullanıyorum. Herhangi bir aksilik yaşamadım. Sadece birkaç kere kilitlendiğine şahit oldum. Başka kullanıcılar böyle bir sorun yaşadılarsa buradan yazıp bilgi verirlerse sevinirim. Kullanımı rahat ve görüntüsü hoş bir cihaz. Hız olarakta bana yetti. Vista çok rahat kullanabiliyorum. Hiç oyun için kullanmadım o yüzden oyun performansı nasıl olur bilemem. Laptop sevmem ama bu cihaza hemen ısındım.
  • en azından cewap için teşekkür ederim arkadaşım.saolasın.makinen de hayırlı uğurlu olsun.güle güle eskit:)ben de daha dün aldım ama asus deil.toshiba a33-17n aldım.aynen bu da benim işimi görmekte:))saygılarr
  • quote:

Orjinalden alıntı: meirei

en azından cewap için teşekkür ederim arkadaşım.saolasın.makinen de hayırlı uğurlu olsun.güle güle eskit:)ben de daha dün aldım ama asus deil.toshiba a33-17n aldım.aynen bu da benim işimi görmekte:))saygılarr

Sanada hayırlı olsun.
  • arkadaşlar bende bu salı günü aldım eksende baya uygun fiyatı...walla vistayı kaldırmayı düşünüyorum solidi falan çalıştırıyo ama bazı işlemlerde yavaş xpde biraz daha iyi olcağını umuyorum...2gb ram vistayı çalıştırır altı rahat çalıştırmıyodur zaten 3gb ram ama iyi olur tavsiyem size...ilerliyen zamanlarda 3 gba çıkabilirm belki...

en sevdiğim yanı bütün kartları nerdeyse okuyo memory stick duo sd cardı okuyo sonra bişey yapmışlar daha denemedim ama sanırım telefonlara takılan bütün kartları okuyabiliyor yanlış anlamadıysam dikdörtgen bişi içinde boşluklar var...

ekran kaliteside benim masaüstünün ekranı ilk lcdlerden yan yana koyuyorum arada dünyalar kadar fark var :) ekranı çok hoşuma gitti :) ama şu an pilsiz çalıştırmama rağmen biraz ağır geldi ama artık idare edicez :)

bu arada vista puanları
    işlemci : 4,8
    bellek :4,2
    grafikler : 3,6
    oyun grafikleri : 3,9
    birincil sabit disk : 4.7

grafik kartı biraz yetersiz görüldüğü üzere ama mesela trackmania nationsu oynadım netten yeterliydi solidworksu çalıştırdım ama bazı işlemlerde zaman alıodu mesela bi parçayı sakla diycem 2 saniyesini alabiliyo...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Asus GL702VS-GC046T
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.