|
Asus G15 BIOS ekranından çıkamıyor
-
-
usb den çalışan win10 yapıp disklerin partitionlari duruyor mu önce ona bak. herhangi bir sebepten dolayı disklerin boot sektörleri uçtuysa görünmez. -
biraz daha detay verebilir misiniz hocam nasıl yapılacağı hakkında -
hazreti gugila yazın çıkıyor -
Format at format.
-
Kasayı yan yatırdınız mı? Şaka şaka Usb aygıt ile tekrar format deneyin.
-
hocam dosyalar gitmesin istiyorum, çok fotoğraf video var -
format son çare olsun hocam, gitmemesini istediğim dosyalar var :(( -
O zaman geçici bir hdd veya ssd buluyorsun bu hdd veya ssdye format atıp windowsu kurup ssdlerini yedekliyorsun sonra ssdye format atıp hdd den kurtuluyorsun.
Ssd box alıp yedekle diyebilirim veya format ekranından verileri silmeden windowsu onar diyerek format atmanı öneririm ama biraz araştırman lazım.
-
Yedek almadıysan işin biraz meşakkatli. Aynısı 2 kere başıma geldi. Taşınabilir hdd sayesinde kurtuldum. Silinmesini istemediğim dosyaları Taşınabilir Hdd'ye atıyorum artık
-
şuanki durumdan bir kurtuluş var mı hocam? hani ssdleri görmese bilgisayar görmüyor ki açsık windowsu diyeceğim. ama yok görüyor ssdleri de. -
Çöküş yaşanmadan önce bir program kurulumu vs. yaptınız mı? Bilgisayarınızda warez program var mıydı?
-
yok hocam, internetten hiçbir program dosya indirmiyorum zaten güvenilir olmayan yerlerden. dün normal kullandım kapatıp şarjdan çıkardım. sabah geldim aynı şekilde şarja takıp açtım biosa girdi. bir daha da boot edemedim zaten. -
Çok komplike bir durum hocam bilemedim. Keşke yardımcı olabilsem ama format atmak zorunda kalacaksınız gibi. Bilgisayarcılara götürmeyin tek tavsiyem bu.
-
garanti için ne düşünüyorsunuz, hala yaklaşık 10 aylık garantim var. -
Asus'muş verin gitsin Asus iyidir hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 25 Nisan 2024; 14:53:36 > -
Asus Rog Strix G15 2022 (G513RM), ryzen 7 6800h, 3060 -
Verin servise uğraşmayın hocam. Cihazın CPU-GPU chipset bölümüne müdahale etmediyseniz. Her türlü onarılır diye tahmin ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRei -- 25 Nisan 2024; 15:1:16 > -
16gb ram + 1tb ssd ekledim sadece. servis formatlamayacaksa vermeyi düşünüyorum evet. bir arkadaş windowsun kurulu olmadığı ssdyi çıkar öyle dene demişti onu ve burada yazılanları deneyeceğim.
Benzer içerikler
- acer nitro 5 alınır mı
- msi laptop soğutucu
- 40k laptop önerisi
- rtx 4050 vs 4060
- laptop şarjda mı kullanılmalı
- en iyi oyun bilgisayarı
- hx işlemci nedir
- sıvı soğutmalı laptop
- radeon 780m
- freedos nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X