Şimdi Ara

Asus g50vt-x5 mi g51vx-rx05 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Arkadaslar.Ben work and travel programiyla amerikaya gittim.Laptop almak istiyorum.Yukaridaki modeller arasinda kararsiz kaldim.Aralarinda 300 dolar fark var.Birinde Nvidia GeForce 9800GS ekran karti var digerinde ise Nvidia 260 GTX ekran karti var.Aralarindaki benim gorebildigim tek fark bu.Sizlere sorum bu iki ekran karti arasindaki fark 300 dolar eder mi?Yani gtx260 a 300 dolar daha fazla para vermeye gerek var mi?Simdiden tesekkurler.

• Ben G50vt-X5 kullaniyorum ve genel olarak memnunum...
    + bataryasi 150 dk gidiyor high performans ve ekran parlakligi %100 iken
    + ekran karti gayet iyi
    + isinma sorunu yok ( uzun sure GTA4 oynadigimda bile CPU 80C GPU 87C gecmedi )

- internette arastirirsan bazi kullanicilar kulaklik cikisinda cizirtidan bahsetmis ve bu olay bende de var ... bilgisayara USB den bir aygit bagladiginda hatta sarja takili olarak kullandiginda bile kulakliktan bir cizirti geliyor . USB ve DC takili degilken cizirti yok denecek kadar azaliyor

- 15.6' olmasina ragmen kasasi 17' sayilir

G51 de cizirti olayi yok bildigim kadariyla ve ekran karti biraz daha guclu ama 300$ degip degmeyecegi sana bagli ...
    linkten ekran kartlari arasindaki farka goz atabilirsin
    http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.