Şimdi Ara

Asus G53S ses ve touchpad sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,ben Asus G53SW 3d laptop kullanıyorum.İlk aldığım zamanlar gayet sessiz çalışmasına rağme son zamanlarda acayip rahatsız edici bir şekilde ses çıkarmaya başladı.Bunun sebepleri ve çözümleri hakkında bilgilendirebilir misiniz.Bir touchpadin yüzeyin ilk aldığımda hafif tırtıklıydı fakat kullandıkça düz bir yüzey haline geldi ve şu an bazen işlevinde sorunlar yaşıyorum tıklama ve fareyi başka yere hareket ettirirken.Bununda sebeplerini ve çözümlerini söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Not:Bilgisayarı Ekim ayında aldım.

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • kardeş bendede aynı makıne var gercı ben yenı aldım problemın cozuldu mu bılmıyorum ama ATK package dıye bı program yuklu makınede ve ona onar dersen denetım masasından ozaman duzelır bırdahada aynı sorun olmaz en azından bende olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandar

Merhaba,ben Asus G53SW 3d laptop kullanıyorum.İlk aldığım zamanlar gayet sessiz çalışmasına rağme son zamanlarda acayip rahatsız edici bir şekilde ses çıkarmaya başladı.Bunun sebepleri ve çözümleri hakkında bilgilendirebilir misiniz.Bir touchpadin yüzeyin ilk aldığımda hafif tırtıklıydı fakat kullandıkça düz bir yüzey haline geldi ve şu an bazen işlevinde sorunlar yaşıyorum tıklama ve fareyi başka yere hareket ettirirken.Bununda sebeplerini ve çözümlerini söyleyebilirseniz çok sevinirim.

Not:Bilgisayarı Ekim ayında aldım.

Merhaba ;

Bilgisayarınızdaki sesler fanlardan geliyo Laptop altında fan deliği varsa içindeki tozları çektirin yada kompresör ile üfletin.

Touchpad gelirsek laptop rengi açıksa yüzündeki boya kullandıkca çıkabiliyor benkide siyahladı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 9 Mayıs 2012; 0:27:04 >

• Teşekkür ederim ikinizede...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandar

Teşekkür ederim ikinizede...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus laptop ısınma sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Laptop ses sorunu
    2 ay önce açıldı
    Asus N56VZ Klavye Led Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.