Şimdi Ara

Asus G73JH-A2 mi Asus G73JH-RBBX05 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese selamlar benim öğrenmek istediğim bu 2 laptop arasındaki fark aradaki $300 farka değer mi?
    özellikleri ile ilgili linkler
    Asus G73JH-A2>>
    http://reviews.cnet.com/laptops/asus-g73jh-a2-core/4507-3121_7-33973053.html?tag=mncolBtm;rnav
    Asus G73JH-RBBX05>>
    http://reviews.cnet.com/laptops/asus-g73jh-rbbx05/4507-3121_7-34041745.html?tag=mncolBtm;rnav

görebildiğim farklılıklar
    a2 de 2 gb ram ve 500gb hdd fazlalığı
    buna rağmen
    rbbx05 teki ramlar 1333 mhz

göremediğim farklılıklar varsa belirtirseniz sevinirim.
    yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim

• 4 gb üstündeki ram zaten fazlalık hele birde windows 7 kullanıyorsanız 4 gb ramli bir bilgisayar çok rahat eder, harddisk kapasitesinin fazla olmasıda pek bir artı değil, harddiskler değiştirilmesi en ucuz donanımlardan biri ayrıca ssdler ortaya çıkmışken büyük büyük sığalı harddisklere yatırım yapmak mantıksız. Ramlerin 1333 mhz hızında çalışması daha tercih edilebilir bir özellik. Yanlız ramleri 1333 mhz olan bilgisayarın ekranı full hd değil 1600 x 900
  • G73JH-A2'de 8 gb ram iki tane 500'er hard disk bir de blu-ray sürücüsü var farklı olarak. Eğer daha fazla hard disk kapasitesine ihtiyacın varsa bir de ben blu-ray de kullanırım diyorsan bu modelle git. 1066'yla 1333 mhz ramler arasında dağlar kadar bir fark yok ama gene de 6 gb ram yerine 8 gb olanını terchi edebilirsin. Bir de yurt dışından siparişini vereceksen önce alacağın satıcıyı iyice bir araştır. Ben de başta bu modeli almak istiyordum hattawww.1toppc.com'dan laptobun siparişini de vermiştim ancak daha sonra vazgeçtim çünkü şimdi bir sürü yol masrafıydı yok gelince gümrüğüydü şu bu uğraşmak istemedim. Gerçi oradaki satıcılar hayli alakalı Türkiye'ye laptop gönderiyorlar ve gümrük vergisi vermeyi engellemek için de kutusunun üzerine "Warrany repair" yazıyorlar böylece hiçbir sıkıntı olmuyor. Ama dediğim gibi ben gene de beklemekle filan uğraşmadım gittim N61JQ aldım. bi de o laptop çok ağır yaw

• teşekkür ederim yorumlar için :)
    çözünürlüğü bende farkettim sonradan. istediğim en önemli özelliklerden biriside full hd olması idi.
    ssd ler çıktı fakat onların fiyat farklı 300 liradan başlıo birde üstüne bunu eklmek istemiorum açıkcası.
    1333mhz ile 1066 arasında dağlar kadarda bir fark yok ise sanırım a2 için sipariş vericem.
    gelirken gümrük olmayacak çünkü arkadaşım getirecek. ağırlığı biraz öyle fakat sürekli yanımda taşımayacağım masa üstünün yerini göze hitaben tutması için 17'' seçtim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

G73JH-A2'de 8 gb ram iki tane 500'er hard disk bir de blu-ray sürücüsü var farklı olarak. Eğer daha fazla hard disk kapasitesine ihtiyacın varsa bir de ben blu-ray de kullanırım diyorsan bu modelle git. 1066'yla 1333 mhz ramler arasında dağlar kadar bir fark yok ama gene de 6 gb ram yerine 8 gb olanını terchi edebilirsin. Bir de yurt dışından siparişini vereceksen önce alacağın satıcıyı iyice bir araştır. Ben de başta bu modeli almak istiyordum hattawww.1toppc.com'dan laptobun siparişini de vermiştim ancak daha sonra vazgeçtim çünkü şimdi bir sürü yol masrafıydı yok gelince gümrüğüydü şu bu uğraşmak istemedim. Gerçi oradaki satıcılar hayli alakalı Türkiye'ye laptop gönderiyorlar ve gümrük vergisi vermeyi engellemek için de kutusunun üzerine "Warrany repair" yazıyorlar böylece hiçbir sıkıntı olmuyor. Ama dediğim gibi ben gene de beklemekle filan uğraşmadım gittim N61JQ aldım. bi de o laptop çok ağır yaw

Peki yurtdışından aldığında Uluslar arası garanti oluyormu?

Ayrıca ikisi arasında 400 $ fark edicek bişi bulamadım 1333 mhz 1066 denmiş onun dışında bir fark göremedim. ben olsam ucuzunu tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 12 Mayıs 2010; 18:28:03 >

• 400 dolar değil 300 dolar.
    aralarındaki farklar

ucuz olandaki ekran çözünürlüğü full hd değil
    ayrıyeten ram farkı 2gb
    ve 500gb hdd farkı var
    asusta uluslararası garanti mevcut bir çok forumdan araştırdığım üzre biraz mızmızlanmaya rağmen geçerliliği ASUS güvencesi ile devam ediyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: mczaga

quote:

Orijinalden alıntı: bataktakm

G73JH-A2'de 8 gb ram iki tane 500'er hard disk bir de blu-ray sürücüsü var farklı olarak. Eğer daha fazla hard disk kapasitesine ihtiyacın varsa bir de ben blu-ray de kullanırım diyorsan bu modelle git. 1066'yla 1333 mhz ramler arasında dağlar kadar bir fark yok ama gene de 6 gb ram yerine 8 gb olanını terchi edebilirsin. Bir de yurt dışından siparişini vereceksen önce alacağın satıcıyı iyice bir araştır. Ben de başta bu modeli almak istiyordum hattawww.1toppc.com'dan laptobun siparişini de vermiştim ancak daha sonra vazgeçtim çünkü şimdi bir sürü yol masrafıydı yok gelince gümrüğüydü şu bu uğraşmak istemedim. Gerçi oradaki satıcılar hayli alakalı Türkiye'ye laptop gönderiyorlar ve gümrük vergisi vermeyi engellemek için de kutusunun üzerine "Warrany repair" yazıyorlar böylece hiçbir sıkıntı olmuyor. Ama dediğim gibi ben gene de beklemekle filan uğraşmadım gittim N61JQ aldım. bi de o laptop çok ağır yaw

Peki yurtdışından aldığında Uluslar arası garanti oluyormu?

Ayrıca ikisi arasında 400 $ fark edicek bişi bulamadım 1333 mhz 1066 denmiş onun dışında bir fark göremedim. ben olsam ucuzunu tercih ederdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.