Şimdi Ara

Asus G75VW-91084v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu laptopu 1 hafta önce pcdepo'dan 12 taksitle 4500 tl aldım inanın mükemmel 3 boyut olayını bitirmişler.Laptop hertarafı gerçekten kalite ve sonra facebook sayfasına kaydımı yaptırdım diablo 3 hediye ettiler kurdum 3 boyutta kasıyor ama normal modda full ayarlarda 65 fps alıyorum bilgisayarda tekbir ısınma ve ses yok arkadaşlar tam 8 ay böyle bir laptop alabilmek uğraştım ve sonunda allah bunu almayı nasip etti alacak olan arkadaşlar bence durmayın gtx660m gerçekten iyi performan veriyor.

• Inceleme bekleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayirlis olsun. Bol fotografli bir inceleme gercekten iyi olurdu.

• Biraz daha uğraştıktan sonra inceleme yapıcam tabi becerebilirsem
  • Hayırlı olsun bizimde az kaldı toplu alım yapıcaz 4 kişiyle :) bu hafta kısmetse cok sabırsızım acıkcası....
  • quote:

Orijinalden alıntı: endorfin789

Arkadaşlar bu laptopu 1 hafta önce pcdepo'dan 12 taksitle 4500 tl aldım inanın mükemmel 3 boyut olayını bitirmişler.Laptop hertarafı gerçekten kalite ve sonra facebook sayfasına kaydımı yaptırdım diablo 3 hediye ettiler kurdum 3 boyutta kasıyor ama normal modda full ayarlarda 65 fps alıyorum bilgisayarda tekbir ısınma ve ses yok arkadaşlar tam 8 ay böyle bir laptop alabilmek uğraştım ve sonunda allah bunu almayı nasip etti alacak olan arkadaşlar bence durmayın gtx660m gerçekten iyi performan veriyor.

Bişey sormak istiyorum bu pc taşınabilirlik olarak nasıl kucağına alı tv karşısında keyf yaparak takılma imkanı veriyormu..
  • kucağına alıp tv bakıyorsun ama laptop gerçekten ağır arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Aspire 5738Zg
    5 yıl önce açıldı
    Asus rog strix g531gt
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayırlı olsun,detaylı oyun incelemelerini bekliyor arkadaşlar,hangi programlaral test yapabilirsin konusunda yardım istersen,örnek vermek gerekirse sistem ana elemanları için (ram,anakart,işlemci) cpu-z kurabilirsin,ekran kartı detayları için gpu-z,bilgisayar puan testi için 3dmark6 ve 11 kuabilirsin,oyun fps testi için fraps,ssd ve hdd hız testi için hdtune kurulabilir.ağır olması normal 4.5 kilo'luk bilgisayar.
  • ARKAKADAŞLAR ŞU SIRALAR İŞYERİNDE BİRAZ YOĞUNLUK VAR YOĞUNLUK AZALSIN DETAYLI İNCELEMELERİ PAYLAŞICAM ÇÜNKÜ BENDE BU FORUM SAYESİNDE BU LAPTOPU ALDIM KUTU İÇERİĞİNİ YAZAYIM KALİTE BİR ÇANTA BEN OYUNCUYUM DİYEN BİR MAUS GX900 MODEL NVİDİA VİSİON 2 3D GÖZLÜK YEDEK FAN FİLTRESİ ÇIKTI DIŞI KAYMAZ KUÇUK TUŞLARIN OLDUĞU BÖLGE ALİMİNYUM ÇOK KALİTELİ BİR MAKİNA ARKADAŞLAR İNANIN BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ İNŞALLAH İŞLER SAKİNLESİN İNCELEME FOTOĞRAFLARINI YAYINLIYCAM ŞU ANDA ELİMDEKİ TEK OYUN DİABLO 3 ONDA FULL AYARLARDA 65 FPS GÖRDÜM AMA 3 BOYUTTA NORMAL AYARLARDA BİLE TAKILMALAR OLUYOR FAKAT 3 BOYUT GÖSTERİMİ SÜPER ALAMAK İSTEYEN ARKADAŞLA PCDEPO SİPARİŞİN ERTESİ GÜNÜ LAPTOPU GÖNDERDİ 12 TAKSİT 4500 TL YE GELDİ HEPİNİZE İYİ GÜNLER

• Ekran karti drivurine bak kolay kolay takilmaz o makine..
  • quote:

ARKAKADAŞLAR ŞU SIRALAR İŞYERİNDE BİRAZ YOĞUNLUK VAR YOĞUNLUK AZALSIN DETAYLI İNCELEMELERİ PAYLAŞICAM ÇÜNKÜ BENDE BU FORUM SAYESİNDE BU LAPTOPU ALDIM KUTU İÇERİĞİNİ YAZAYIM KALİTE BİR ÇANTA BEN OYUNCUYUM DİYEN BİR MAUS GX900 MODEL NVİDİA VİSİON 2 3D GÖZLÜK YEDEK FAN FİLTRESİ ÇIKTI DIŞI KAYMAZ KUÇUK TUŞLARIN OLDUĞU BÖLGE ALİMİNYUM ÇOK KALİTELİ BİR MAKİNA ARKADAŞLAR İNANIN BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ İNŞALLAH İŞLER SAKİNLESİN İNCELEME FOTOĞRAFLARINI YAYINLIYCAM ŞU ANDA ELİMDEKİ TEK OYUN DİABLO 3 ONDA FULL AYARLARDA 65 FPS GÖRDÜM AMA 3 BOYUTTA NORMAL AYARLARDA BİLE TAKILMALAR OLUYOR FAKAT 3 BOYUT GÖSTERİMİ SÜPER ALAMAK İSTEYEN ARKADAŞLA PCDEPO SİPARİŞİN ERTESİ GÜNÜ LAPTOPU GÖNDERDİ 12 TAKSİT 4500 TL YE GELDİ HEPİNİZE İYİ GÜNLER

Senin makinede ne varmış ne diyolar bugün benimkide gitti :S wifiye bağlanmıyor gerekli herşeyi yaptım telefondaki bayanda bunları yaptıysanız zaten gönderin değişim kapsamında zaten değişelim dedi.. etti 2 buyaaa şansa bak.

• Hayırlı olsunn
  • Bende aldım yarın elimde olur fotolu inceleme yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcasus

quote:

ARKAKADAŞLAR ŞU SIRALAR İŞYERİNDE BİRAZ YOĞUNLUK VAR YOĞUNLUK AZALSIN DETAYLI İNCELEMELERİ PAYLAŞICAM ÇÜNKÜ BENDE BU FORUM SAYESİNDE BU LAPTOPU ALDIM KUTU İÇERİĞİNİ YAZAYIM KALİTE BİR ÇANTA BEN OYUNCUYUM DİYEN BİR MAUS GX900 MODEL NVİDİA VİSİON 2 3D GÖZLÜK YEDEK FAN FİLTRESİ ÇIKTI DIŞI KAYMAZ KUÇUK TUŞLARIN OLDUĞU BÖLGE ALİMİNYUM ÇOK KALİTELİ BİR MAKİNA ARKADAŞLAR İNANIN BENİM ÇOK HOŞUMA GİTTİ İNŞALLAH İŞLER SAKİNLESİN İNCELEME FOTOĞRAFLARINI YAYINLIYCAM ŞU ANDA ELİMDEKİ TEK OYUN DİABLO 3 ONDA FULL AYARLARDA 65 FPS GÖRDÜM AMA 3 BOYUTTA NORMAL AYARLARDA BİLE TAKILMALAR OLUYOR FAKAT 3 BOYUT GÖSTERİMİ SÜPER ALAMAK İSTEYEN ARKADAŞLA PCDEPO SİPARİŞİN ERTESİ GÜNÜ LAPTOPU GÖNDERDİ 12 TAKSİT 4500 TL YE GELDİ HEPİNİZE İYİ GÜNLER

Senin makinede ne varmış ne diyolar bugün benimkide gitti :S wifiye bağlanmıyor gerekli herşeyi yaptım telefondaki bayanda bunları yaptıysanız zaten gönderin değişim kapsamında zaten değişelim dedi.. etti 2 buyaaa şansa bak.

Bugün aradım değişim verdiler en geç pazartesi yada salı günü elinize geçer dediler ben para iadesi alıcam inşallah.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xcasus

quote:

Bugün aradım değişim verdiler en geç pazartesi yada salı günü elinize geçer dediler ben para iadesi alıcam inşallah.

valla ben bir şans daha vericem ama yegenımın makınede n56vz oda wifi problemı yasıyor oda gıdıcek. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.