Bildirim
Asus G75VW Satan Yer
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
başka yerde yok şuan için bekleyebilirsen bekle -
Bekleyebilirimde ne zaman gelir hani kesince gelcek mi çünkü üniv gitçem orda can sıkılmasın :D -
ekimde gidersin muhtemelen eylülde yeni modellerde gelir buda muhtemelen gelebilir ilk geldiğinde birkaç yerde satıldılar sonra bir anda çekildiler oyun leptopları pahalı olduğu için çok sayıda alıcısı olmuyor talebe göre getirtiyorlar elindeki çabuk biterse tedarik edilir yoksa uzun sürede tükenirse satıcı firmada bitireyimde kurtulayım der.Bu işler böyle rağbet gören modelleri firmalar nasıl tedarik etmeye çalışıyor görüyorsun bir çok yerde de satıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: vercenik53
ekimde gidersin muhtemelen eylülde yeni modellerde gelir buda muhtemelen gelebilir ilk geldiğinde birkaç yerde satıldılar sonra bir anda çekildiler oyun leptopları pahalı olduğu için çok sayıda alıcısı olmuyor talebe göre getirtiyorlar elindeki çabuk biterse tedarik edilir yoksa uzun sürede tükenirse satıcı firmada bitireyimde kurtulayım der.Bu işler böyle rağbet gören modelleri firmalar nasıl tedarik etmeye çalışıyor görüyorsun bir çok yerde de satıyorlar.
arayıp konuşsam ön sipariş versem getirirler mi acaba ? ya da forumdan alcak olan arkadaşlar varsa toplu alım olup indirimde söz konusu olabilir mi ? -
bi ara toplu alım yapacaklardı çorba ettiler toplanamadılar pahalı makine herkes yanaşmayabilir bazı özelliklerinden sonradan cayan oluyor,olmaz öyle bir durum sipariş durumuna gelirse getirtse getirir site zaten tedarik durumuda önemli distribütör getirmedimi sitede birşey yapamaz. -
Of ya sen babayı kafaya al ama laptop stokta olmasın adalet mi bu ya :D -
Valla ben de alıcaktım mesaj attım siteye uzun süre girmeyecek gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: DemirAylak
Valla ben de alıcaktım mesaj attım siteye uzun süre girmeyecek gibi duruyor.
distribütorlüğü aramak lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: ufkk93
quote:
ekimde gidersin muhtemelen eylülde yeni modellerde gelir buda muhtemelen gelebilir ilk geldiğinde birkaç yerde satıldılar sonra bir anda çekildiler oyun leptopları pahalı olduğu için çok sayıda alıcısı olmuyor talebe göre getirtiyorlar elindeki çabuk biterse tedarik edilir yoksa uzun sürede tükenirse satıcı firmada bitireyimde kurtulayım der.Bu işler böyle rağbet gören modelleri firmalar nasıl tedarik etmeye çalışıyor görüyorsun bir çok yerde de satıyorlar.
arayıp konuşsam ön sipariş versem getirirler mi acaba ? ya da forumdan alcak olan arkadaşlar varsa toplu alım olup indirimde söz konusu olabilir mi ?
Dostum biz toplu alım için uğraştık ama kala kala 2 kişi kaldık ve zamanında gittik 2 kişi anlaştık 4300 liraya aldık ve şuan sanırım kimsede kalmadı ama bazı mağazalarda var mesela en son ümraniy emedia markt ta vardı bir ara sor
sonra boğaziçi firmasını asus ithalatcısını ara sor kimde nerde kalmışsa onlar seni yönlendirirler.
yok bulamassan ist.bilişimdeki değişik donanımlı G75 lere bakıcan artık sanırım yada sahibinden de satanlar var sanırım eğer cok istiyorsan.
-
quote:
Orijinalden alıntı: la-bombonera
quote:
Orijinalden alıntı: ufkk93
quote:
arayıp konuşsam ön sipariş versem getirirler mi acaba ? ya da forumdan alcak olan arkadaşlar varsa toplu alım olup indirimde söz konusu olabilir mi ?
Dostum biz toplu alım için uğraştık ama kala kala 2 kişi kaldık ve zamanında gittik 2 kişi anlaştık 4300 liraya aldık ve şuan sanırım kimsede kalmadı ama bazı mağazalarda var mesela en son ümraniy emedia markt ta vardı bir ara sor
sonra boğaziçi firmasını asus ithalatcısını ara sor kimde nerde kalmışsa onlar seni yönlendirirler.
yok bulamassan ist.bilişimdeki değişik donanımlı G75 lere bakıcan artık sanırım yada sahibinden de satanlar var sanırım eğer cok istiyorsan.
çok istemekten değilde fiyat özelliklerin hakkını veriyordu olmadı 15 inde ge70 gelcek hızlıal a ordan onu alcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X