Şimdi Ara

Asus G75VX Kullanıcıları Bilgilendirme ve Çözüm Platformu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de daha bir sorun yok kopma vb. gibi. ilk kullandığım gün bir defa başıma geldi, modem kanal seçimini otomatik yaptım o günden beri bir daha olmadı. ancak bu cihaza iyi bir intel wireless kart yakışırdı. yaklaşık 10 gündür kullanıyorum sorun yaşamamış olsam da üründe tek olumsuz taraf olarak bu wireless kartını gördüm.

bf3'te ultra ayarlarda önceden kullanıp sorunlarından dolayı ücret iadesi aldığım samsung np700g7c'deki gibi klavyenin sol tarafı ısınmıyor. hatta samsung'da bf3 oynarken arkadan ciddi şekilde sıcak hava üflerdi bunda oldukça ılık bir hava geliyor. bu da aletin bf3 gibi bir oyunu ultra ayarlarda ıkınmadan oynatabildiğini gösteriyor. bazı yorumlarda gtx675m'in gtx670mx'den daha iyi olduğu iddia edilse bile kendi tecrübelerim gtx670mx'in daha performanslı ve daha az ısındığını gösteriyor. zaten notebookcheck sitesinin testlerinde de gtx675m 4-5 model gtx670mx'in arkasında sıralanmış.

şu cicim günleri bir geçtikten sonra da umarım bu cihazı kullanmaktan aynı zevki duymaya devam ederim. ilk 1-2 ay ciddi bir şey çıkmazsa daha sonra da çıkacağını sanmıyorum gerçi.

• arkadaşlar linkteki ürünü sanalpazardan 2200tlye verecek vatandaş ne kadar güvenilir belli değil sizcede fiyat iyi değilmi üç kağıt olurmu

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-asus-g75vw-i7-3610qm-16-gb-ram-1.5tb-hdd-2-gb-ekran-karti-sifir-114803427/detay/
  • ben olsam ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde almazdım. biliyorsunuz ödeme yaptıktan sonra kutuyu açabiliyorsunuz. ancak elden alabilme imkanın varsa (cihazı görüp kontrol edip almak ) fiyat açısından oldukça uygun görünüyor.

benim bir sorum olacak zulu123 senin cevap verebileceğini düşünüyoru
    nfs run, bf3, farcry3, pes2013 oynuyorum oyunlarda sıkıntı yok ancak oyunu açarken ekran bazen 2-3 defa bazen de 3-4 defa kararıp tekrar geliyor. biraz pimpirikliyim sanırım ama neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum. yani bir sıkıntı varsa erken teşhis değişim açısından önemli. bir de bu led ışıklar sol alt tarafta olanlar çok dikkat çekici özellikle karanlıkta oyun oynarken dikkat çekiyor bunları kapatma iptal etme durumu var mı?

• sanalpazardan diye yazmıştım
  • tekrar diyorum görmeden 2. el bilgisayar alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: donn

ben olsam ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde almazdım. biliyorsunuz ödeme yaptıktan sonra kutuyu açabiliyorsunuz. ancak elden alabilme imkanın varsa (cihazı görüp kontrol edip almak ) fiyat açısından oldukça uygun görünüyor.

benim bir sorum olacak zulu123 senin cevap verebileceğini düşünüyoru
    nfs run, bf3, farcry3, pes2013 oynuyorum oyunlarda sıkıntı yok ancak oyunu açarken ekran bazen 2-3 defa bazen de 3-4 defa kararıp tekrar geliyor. biraz pimpirikliyim sanırım ama neden kaynaklandığını öğrenmek istiyorum. yani bir sıkıntı varsa erken teşhis değişim açısından önemli. bir de bu led ışıklar sol alt tarafta olanlar çok dikkat çekici özellikle karanlıkta oyun oynarken dikkat çekiyor bunları kapatma iptal etme durumu var mı?

fn+f4 ile klavye ışıkları kapanır.

oyun başlarken 3D devreye giriyor o nedenle oluyor. sonra power yanındaki düğmeyle 3D oynamak istemiyorsan kapatıyorsun. yok ben hiç 3D istemiyorum diyorsan nvidai panelden tamamen 3D'yi kapatın. sonra ihtiyaç olunca açarsınız. bu durumda bahsettiğiniz ekran kararması durumu olmaz oyun normal açılır.

• eywallah dostum tesekkür ederim çok sağol
  • yalnız ben tuşların aydınlatmasını depil numlock capslok falan onların ufak ledleri var ya onları kapatabiliyor muyuz diye sormuştum. neyse sanırım kapanmıyor
  • kağıt bantlar var onlardan yapıştır
  • aklıma gelmedi değil neyse alıştık zaten yapcak bir şey yok.
    bu arada ben ağır kullanım oyun falan filan zorladım bilgisayarı 2 saat falan en fazla 59 dereceyi gördüm bence soğutma sistemi süper ötesi
  • Merhaba,
    Basit birkaç sorum olacak (yapanlara): bios 205 güncellemesi ne tür yenilikler veya iyileştirmeler meydana getirmektedir? Gerekli midir veya bekleyip görecek miyiz? Recovery konusu çözen oldu mu?
  • F9 ile recovery oluyor. ancak önceki recovery programı yok henüz. nedeni de win8 bunu desteklemiyormuş. kendi yenileme, sıfırdan kurma gibi özelliklerinin kullanılmasını istiyormuş Microsoft. o nedenle eskisi gibi recovery programları olmayacakmış. ancak F9 ile yine normal şekilde bilgisayarı ilk aldığınız güne getirebiliyorsunuz dediler. asus böyle dedi.

ben 205'e güncelledim ancak ne getirdi ne götürdü bilmiyorum. sitede de hiçbir bilgi vermemiş asus. vbios güncellemesi de aynı zamanda yapıldığından ekran kartı ile ilgili bazı iyileştirmeler de yapılmış olabilir ilaveten.
  • Anlaşılan performance olarak hissedilen birşey yok...
    AI Recovery Burner iyi bir programdı, en azından güven vermekteydi... Şimdi tamamen 3. party recovery programları ile (tam denenmemiş olan recovery kısmı için...) win 8 kalmış olduk.
    Nexus kampanyasına başvuranlara sormaktayım: Başvuru sonrasında herhangi bir bilgilendirme (başvurunuz elimize geçti vb. gibi) yapılmakta mıdır? Bu başvuru kısmı biraz plansız veya yetersiz gibi geldi bana ama...
  • maalesef o başvuru işlemi tam bir sıkıntı. ben hala alamadım nexus7'yi. en az 100 defa işlem yaptım hala sistemde görünmüyor diyorlar. ama satın aldığım yerden gelen raporda ismim ve bilgilerim varmış. bu başvurunun tamamlanmasını bekliyorlarmış. ha bu bilgileri arayıp sorunca aldım. size kimse arayıp da şunları tamamlayın veya tekrar başvurun diye aramıyor maalesef. bu dağıtım ve başvuru işini becerememiş asus. aslında satış yapan yerlere her bilgisayarla bir adet verseler bu iş sorunsuz giderdi. satan yer bilgisayarla kargolayıp gönderirdi aynı anda. şimdi yok faturanın resmini çekin yok 2mb'dan küçük olacak dosya yok sistemde hata olmuş bilgileriniz kaydedilmiş gibi salakça işlerle uğraştırıyorlar müşteriyi. ben bilgisayarı asus'a kaydını bile yaptırdım. her türlü bilgiler ellerinde var ve hatta satan yerin raporunda da var. ama yok illa siteden başvurunuzu almamız lazım gibi bir inat içindeler. bakalım bugün tekrar 10-15 defa daha başvuru gönderdim nolcak merak ediyorum.

• Sorgula yaptığınız Asus Servis mi yoksa başka bir telefon numarasımı (ben de başvurumun durumunu öğrenmek istemekteyim)? Teşekkürler...
  • Asus Türkiye ile yapmış olduğum görüşme sonrasındaki e-mailde, sistemdeki başvurularımın sayısı ve işleme alındığına dair bilgilendirme almış oldum. Göründüğünün aksine Asus iyi çalışıyor gibi gözüküyor...:)
  • valla diablo III 2 günde geldi başvurudan sonra. nexus7 hala bekliyoz. bugünkü başvurularım en sonunda sistemde görünmüş. gözünüz aydın dedim.
  • Diablo 2 den ses seda yok....
  • Diablo 2 için nereye başvurmak gerekiyor? Facebook takı kampanya 2012 senesine ait görünmekte....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 2 için nereye başvurmak gerekiyor? Facebook takı kampanya 2012 senesine ait görünmekte....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.