Şimdi Ara

Asus G75VX Kullanıcıları Bilgilendirme ve Çözüm Platformu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
5
Favori
10.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: grattis

Hocam bu dava emsal olur bu saatten sonra inşallah. Biosunda yada vbiosunda sorun varsa düzeltmeni yap ve yanınla. Hem ürün desteği vermeyeceksin hemde tüketiciye satış sonrası hizmetini sunmayacaksın. Hiçbir kurum tüketiciyi salak yerine koyamaz. Davayı sonucunu burada, asus og forumlarına heryere yazacağım kazansamda kaybetsemde.

Aynı sorundan muzdaribim. Davanızı takip etmek isterim. Ben de bu konuda bir kaç adım atmayı denedim lakin ne sistemdeki maile ne de normal mailime cevap alabilmiş değilim. Telefon desteğinde ise çocuk kandırıyormuşcasına format atın fabrika ayarına dönün dendi. Son sürücüleri kullanamadığımız bir gaming notebook kadar saçma bir şey olamaz herhalde. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da umarım konuşmamıza katılırlar ve hakkımız olan bir sonucu alabiliriz.

• yusufavci94 Y kullanıcısına yanıt
    ASUS gaming deskbooklarında maalesef bu sorun var. Yeni G750 serilerinde çözülmüş mü kontrol etmedim ancak çözüleceğini sanmıyorum. Ekran kartını sorunsuz güncellemek için MSI G serilerine bakın. Zaten almışızı bunu napzac yahu diye soracak olursanız 2nci el satışlarla elden çıkarabilirsiniz. ASUS'ların bu sorunlarından haberi olmayan ancak vay be ne donanım var diyerek atlayabilecek (bizler gibi) çok kişi vardır eminim. Şahsen ASUS G serisini sonsuza dek alışveriş listemden sildim. Ben şans mı diyelim artık bir klavye sorunu nedeniyle değişime kadar giden bir süreçten sonra fatura bedelimin güncel kurlara çevrilerek ödenmesiyle G75VX'den kurtuldum. Darısı sizlerin başına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

ASUS gaming deskbooklarında maalesef bu sorun var. Yeni G750 serilerinde çözülmüş mü kontrol etmedim ancak çözüleceğini sanmıyorum. Ekran kartını sorunsuz güncellemek için MSI G serilerine bakın. Zaten almışızı bunu napzac yahu diye soracak olursanız 2nci el satışlarla elden çıkarabilirsiniz. ASUS'ların bu sorunlarından haberi olmayan ancak vay be ne donanım var diyerek atlayabilecek (bizler gibi) çok kişi vardır eminim. Şahsen ASUS G serisini sonsuza dek alışveriş listemden sildim. Ben şans mı diyelim artık bir klavye sorunu nedeniyle değişime kadar giden bir süreçten sonra fatura bedelimin güncel kurlara çevrilerek ödenmesiyle G75VX'den kurtuldum. Darısı sizlerin başına.

Şu an sizin yaşadığınız durumda olmayı isterdim açıkçası. Elden çıkartmayı düşünüyorum elbet, ama bu bilgiyi vermeden satmak da biraz zoruma gidiyor. Belki durumu da söyleyip biraz düşük fiyatla verilebilir. Gerçi ne kadar düşük versem de zarar edeceğimi sanmıyorum dolar bu seviyedeyken. Gaming notebook olayından tamamen soğuttu beni Asus. Belki ultrabook + desktop kombinasyonu daha verimli olabilir, özellikle benim için.

Ayrıca merak ettim de yaşadığınız klavye sorunu nasıl bir durumdu? Kronik bir durum değil anlaşılan duymadığımıza göre.

• yusufavci94 Y kullanıcısına yanıt
    klavyenin tuşları siliniyordu ve bazı tuşlarda en alt katmandaki şeffaf kısma kadar inmişti. o çok övündükleri kalite klavye yani. Servise gönderirken öyle bir not yazdım ki benzer notu sistem üzerinden de yolladım kimse gıkını çıkaramadı. genel olarak bu sorunun modele yönelik olmadığını sadece benim başıma gelen üretim hatası şansızlığı olduğunu düşünmek istiyorum tarzında. önce parça değiştirme kararı vermişler. ancak ellerinde stok olmadığı için yurt dışı sipariş vermişler. tabi yurt dışı sipariş 20 iş günü içinde gelmeyince protestoyu çektim. değişime girdi mecburen. bu sefer ürün bulamadılar. baya kıvrandı aldığım firma. en sonunda bu teklifle geldiler fazla uzatmamak için kabul ettim. şimdi MSI GS70 ile gayet mutlu yaşıyoruz. Hem de G75VX'den daha performanslı ve 2,6kg ağırlığında gayet ince bir notebook sahibi oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

klavyenin tuşları siliniyordu ve bazı tuşlarda en alt katmandaki şeffaf kısma kadar inmişti. o çok övündükleri kalite klavye yani. Servise gönderirken öyle bir not yazdım ki benzer notu sistem üzerinden de yolladım kimse gıkını çıkaramadı. genel olarak bu sorunun modele yönelik olmadığını sadece benim başıma gelen üretim hatası şansızlığı olduğunu düşünmek istiyorum tarzında. önce parça değiştirme kararı vermişler. ancak ellerinde stok olmadığı için yurt dışı sipariş vermişler. tabi yurt dışı sipariş 20 iş günü içinde gelmeyince protestoyu çektim. değişime girdi mecburen. bu sefer ürün bulamadılar. baya kıvrandı aldığım firma. en sonunda bu teklifle geldiler fazla uzatmamak için kabul ettim. şimdi MSI GS70 ile gayet mutlu yaşıyoruz. Hem de G75VX'den daha performanslı ve 2,6kg ağırlığında gayet ince bir notebook sahibi oldum.

Anlattığınız olay özenilmeyecek gibi değil. Bu sorunu çözene kadar uğraşıp olmazsa hukuksal yola başvuracağım. Bu kadar uğraşmak için fazla para harcadık sanırım. Bu arada GS70 çok cazip ve güzel bir notebook olmuş. Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın

• Arkadaşlar sorunu çözdüğümü söylemek isterim. Cihazı sıfırladım. Sonrasında Windows 8.1 e güncelledim. Ekran kartı sürücüsü olarak dahttp://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=en&m=VGA&os=30 adresindeki en son sürücüyü kurdum. Sıkıntısız bir kaç gündür kullanıyorum. Bilgisayarı sıfırlamadan da sadece driver ın temiz kurulum yapılmasıyla da çözülecektir kanısındayım. Herkese iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufavci94 -- 12 Şubat 2014; 2:37:08 >
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben yaklaşık 3 yıl önce ASUS G75VX aldım ilk başlarda çok iyi kullanıyordum fakat şimdi ekran kartım kötü gelmeye başladı(Nvidia GeForce GTX 670MX) ve biliyorsunuz yeni 900 ekran kartları çıktı.
    Size sorum şu acaba şimdiki ekran kartımın yerine 900 serisinden bir ekran kartı alıp takabilir miyim?
  • mertcemq M kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı yükseltilemiyor maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bu ASÜS ROG G75VX 3D notebook'da tv de oynayan 3D filmleri nasıl izleyebiliriz türkiyede hiç bir bilgisayar servisi akılcı bir açıklamada bulunamıyor tüm servisler bilgi cahili hiç bir şey bildikleri yok sadece atıp tutuyorlar gönderilen cihazları bozup yolluyorlar geriye bunlara servis kimler veriyor aklım almıyor

İcinizden bu cihazda 3D filmleri nasıl izleyebileceğimize dair bilgisi ve deneyimi olan varmıdır lütfen bir zahmet açıklarmısınız.?

• Merhaba arkadaşlar bu ASÜS ROG G75VX 3D notebook'da tv de oynayan 3D filmleri nasıl izleyebiliriz türkiyede hiç bir bilgisayar servisi akılcı bir açıklamada bulunamıyor tüm servisler bilgi cahili hiç bir şey bildikleri yok sadece atıp tutuyorlar gönderilen cihazları bozup yolluyorlar geriye bunlara servis kimler veriyor aklım almıyor

İcinizden bu cihazda 3D filmleri nasıl izleyebileceğimize dair bilgisi ve deneyimi olan varmıdır lütfen bir zahmet açıklarmısınız.?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.