Şimdi Ara

Asus G75VX Kullanıcıları Bilgilendirme ve Çözüm Platformu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
10.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • vw dogru bende alışkanlık yaptı "vm" yazmak....evet GTX 660m var...
  • Bu bilgisayarın alt kapağını söküp filtreleri değiştirdiğimizde kapağı açtıldığı için garantisi gider mi?
  • Merhabalar, yıllar sonra bir laptop alıyım dedim alıcaksam da tam alıyım dedim, Araştırmalarım sonucunda ASUS G75VW modelinde karar kıldım sayılır. Ancak 2 sorum var;

1 Satılan bir yer bulamadım doğru düzgün, bulduklarımında stoklarında yok. Fiyatı piyasaya göre uygun bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?

2 Sizce Intel Haswell işlemcisinin çıkışıyla beraber bu laptobun fiyatının düşmesini mi beklemeliyim (Veya hazır bu kadar para bayılmaya niyetlenmişken o modelin çıkışını mı beklemeliyim?)
  • arkadaşlar iyi günler.ben asus g75 vx buldum.fakat ürün satan firma ürünün sol hapörlörünin garantiden değiştiğini söyledi.bu sebeble iyi bir fiyat iskontasi yaptılar bana.hapörlör komple asus türkiye servisi tarafından değiştirirmiş.ve garanti tekrar sıfırdan başliyacakmiş.satan firma paralel ithalatci değil ve adı sanı bilinen bir firma.sizin fikirlerinizi almak istedim.tamir olmamiş komple orijinal parça değişmiş.üzerinde en ufak bir parmak izi bile yokmuş.fikirlerinizi paylaşirsaniz almak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssregitoss

arkadaşlar iyi günler.ben asus g75 vx buldum.fakat ürün satan firma ürünün sol hapörlörünin garantiden değiştiğini söyledi.bu sebeble iyi bir fiyat iskontasi yaptılar bana.hapörlör komple asus türkiye servisi tarafından değiştirirmiş.ve garanti tekrar sıfırdan başliyacakmiş.satan firma paralel ithalatci değil ve adı sanı bilinen bir firma.sizin fikirlerinizi almak istedim.tamir olmamiş komple orijinal parça değişmiş.üzerinde en ufak bir parmak izi bile yokmuş.fikirlerinizi paylaşirsaniz almak istiyorum.

fiyat ne kadar dediler , piyasa fiyatına göre yakınsa iç bulaşma hem garantiside başlamıştır ve doa da almaz o makina artık iyi araştırın derim

https://www.notebookadresi.com/asus_g75vx-cv056h_notebook?keyword=g75

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• nvidia 320.18 güncelleştirmesini yapınca bilgisayar açılışta 10-15 dk bekliyor sonra bilgisayarınızda bir sorun oluştu diyor o yüzden 314.22 versiyona dönüş yaptım aynı sorun başkalarında da var mı?
  • Driver güncellemesi varmı diye aygıt yöneticisinden hepsine tek tek girip internetten güncelle dedim. Daha kolay yolu varmı? (Asusun programı varmı güncelleme için mesela, yoksa asusun sitesine giriptemi yapayım)
    Ssd ye ve harddiske kopyalamalar yaptım, ssd 1. bölümden ssd 2. bölüme bile 120mb/sn de kopyalama yapıyor bu normalmi acaba?(bana yavaş geldide. 43 gb 6.000 doyayı kopyaladım))
    Birde bende recovery dışında 4 bölüm var. Onları birleştirmek istiyorum.(2 ssd bölümünü bir, 2 de harddisk bölümünü bir birleştireceğim) Recovery dvdsi nereden oluşturuluyor ve o dvdlerle bölümleri birleştirerek sıfırdan kurulum yapabilirmiyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: MuRti91

nvidia 320.18 güncelleştirmesini yapınca bilgisayar açılışta 10-15 dk bekliyor sonra bilgisayarınızda bir sorun oluştu diyor o yüzden 314.22 versiyona dönüş yaptım aynı sorun başkalarında da var mı?

314.22 ile durum nedir peki? Yavaşlama, açılışta bekleme, masaüstünde sürücü çökmesi gibi sorunlar yaratıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320.18de ben de sorun yaşadım,bilgisayar açılışında rog boot'undan sonra windows açılmıyordu.Format attım 314.22 ile devam ediyorum.Sıkıntı var sanırım.
  • wodanhal kullanıcısına yanıt
    O bölümleri işletim sistemini tekrar kurarken silebilir ve diğerlerini birleştirebilirsin. Ayrıca Asusun kendi sitesinden tüm güncellemeleri yükleyebilirsin g75vx ürününü bulup ordan downloads/indirmeler kısmında mevcuttur.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    314.22 de sorun yok ama 320.18 bizim bilgisayarlarda açılışta problem yaratıyormuş. Ayrıca geniş bir araştırma yaptım başka ekran kartlarında ve sistemlerde ekran kartını bozduğunu veya bilgisayarı tamamen çökerttiğini öğrendim. Bizim bilgisayarlar için çözümünü de buldum o da bu sitede anlatmış ingilizce olarak ama ben yine de yapmadım yeni güncelleme gelinceye kadar da yapmıcam.
  • quote:

314.22 de sorun yok ama 320.18 bizim bilgisayarlarda açılışta problem yaratıyormuş. Ayrıca geniş bir araştırma yaptım başka ekran kartlarında ve sistemlerde ekran kartını bozduğunu veya bilgisayarı tamamen çökerttiğini öğrendim. Bizim bilgisayarlar için çözümünü de buldum o da bu sitede anlatmış ingilizce olarak ama ben yine de yapmadım yeni güncelleme gelinceye kadar da yapmıcam.

Bende son driveri yükledim ve bilgisayar açılırken sadece siyah ekran geliyordu. 3-5 kere tekrar açıp kapayınca ya da son sistem geri yükleme yapınca düzeliyordu. En son format attım eski driveri kullandım. Yenisi çıkana kadar da 320.18i kurmam. Kuranlarda bir an önce eski drivere geri dönsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

quote:

Bende son driveri yükledim ve bilgisayar açılırken sadece siyah ekran geliyordu. 3-5 kere tekrar açıp kapayınca ya da son sistem geri yükleme yapınca düzeliyordu. En son format attım eski driveri kullandım. Yenisi çıkana kadar da 320.18i kurmam. Kuranlarda bir an önce eski drivere geri dönsün.

Yeni driver cikti beta 320.59 mu ne

• Onda devam ediyor mu peki aynı sorun? Boş yere yükleyipte sıkıntı yaşamayayım sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezarim

Onda devam ediyor mu peki aynı sorun? Boş yere yükleyipte sıkıntı yaşamayayım sonra.

Bende laptop yokki :)

• Tamam o zaman biraz daha bekleyeyim ben en iyisi :)
  • sezarim kullanıcısına yanıt
    devam ediyor ya 314 de kalın derim ben hala çok sövdüm nvidia ya ama :)
  • asus g75m alamı gtx670mx li ? 2412 ye buldum sıfır
  • tek eksiği sdd yok alınca takılırmı
  • hem sıfır hem ssd yok nasıl oluyor anlamadım ama dedigin gibiyse sıfır hiç düşünme al sonrada yüksek hızlı ve kapasiteli ssd alırsın olur ama şahsen o ürünün ne sıfır olduğunu düşünüyorum ne de açılmamış kutusunda durduğunu..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.