Şimdi Ara

Asus G75VX Kullanıcıları Bilgilendirme ve Çözüm Platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G75vx cogu sitede stok disi gorunuyor..
    istanbulda elden teslim alabilecegim, uygun fiyatli satan yer onerebilecek kimse var mi?
  • Arkadaşlar selamlar.
    Bu notebookta witcher2 enhanced ın ultrayı geçtim,low spec te bile arada çok hafif duraksamalar (tam ifade edemedim aslında) yapması ne kadar doğaldır? yada bir yerde yanlış mı yapıyorum acaba? bütün updateler vs hepsi tamam.
    Yani kısacası su gibi akmıyor oyun tam anlamıyla.
    Teşekkürler şimdiden
  • arkadaşlar g75 serisi arıyorum. Tavsiye edebiliceğiniz bir internet sitesi falan var mı? almak için ?
  • arkadaşlar iyi günler öncelikle yaklasik 3 aydir bu forumdan bu bilgisayarı takip ediyorum üye değildim az önce bende aranıza katıldım. 2 hafta önce g75vx aldım ne ses ne ısınma ne de 3d sorunum var umarım da hiç olmaz. Ancak usb 3.0 lı harici hard diskimi sol taraftaki usb 3.0 portlarından birine taktığımda diski bazen açıyor bazen açmıyor ama her zaman görüyo neden olabilir bir fikriniz var mı? ayrıca bilgisayar hakkında sorunu olanlara yardımcı olabilirim. Şimdiden teşekkürler :)
  • bu ürün hiç bir yerde yok nerden alabılırız istanbul bilişim var ama o siteden herkes şikayetçi
  • telefondan girdigimden pek arastiramadim vx ile vw nin farki ne hangisi daha iyi yurt disindan getirticem buyukihtimalle. birde bu sene universiteye gecicem insaat/bilgisayar muhendisligi olabilir. derslerde felan bilgisayar kullanimi sıkıntı olurmu tasima acisindan diye tereddutteyim. macbook mu alsam diye dusunuyorum.
    bende g73jh
    ablamda g74s var bunuda alirsam seri yapiyorum :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: t9r

telefondan girdigimden pek arastiramadim vx ile vw nin farki ne hangisi daha iyi yurt disindan getirticem buyukihtimalle. birde bu sene universiteye gecicem insaat/bilgisayar muhendisligi olabilir. derslerde felan bilgisayar kullanimi sıkıntı olurmu tasima acisindan diye tereddutteyim. macbook mu alsam diye dusunuyorum.
    bende g73jh

Vw de gtx670m
    Vxde gtx670mx var.
    Vx daha iyi yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

telefondan girdigimden pek arastiramadim vx ile vw nin farki ne hangisi daha iyi yurt disindan getirticem buyukihtimalle. birde bu sene universiteye gecicem insaat/bilgisayar muhendisligi olabilir. derslerde felan bilgisayar kullanimi sıkıntı olurmu tasima acisindan diye tereddutteyim. macbook mu alsam diye dusunuyorum.
    bende g73jh

Vw de gtx670m
    Vxde gtx670mx var.
    Vx daha iyi yani

sağol dostum. birde sende mi bu laptopu kullaniyosun. kullaniyosan nerelerde kullaniyosun ev okul is ?

• quote:

quote:

quote:

bende g73jh

Vw de gtx670m
    Vxde gtx670mx var.
    Vx daha iyi yani

sağol dostum. birde sende mi bu laptopu kullaniyosun. kullaniyosan nerelerde kullaniyosun ev okul is ?

Yok hocam ben lenovo y580 kullaniyorum .
    Ev ve okul :)

• tesekkur ederim cevap verdigin icin.

bir sorum daha olucak bestbuyda vx in 16gb lik modelini bulamadim amerikaya gidicek arkadasa vx in 16 gb lik olanini bulmasi icin model olarak ne yazmam lazimki bulsun. birde telefondan girdigimden duzgun arastiramiyorum turkiyeden alsam kaca patlar amerikadan alsam kaca patlar bana. fişin ucuna donusturucu takmamak icin turkiyeden alabilirim cok fark yoksa

• quote:

tesekkur ederim cevap verdigin icin.

bir sorum daha olucak bestbuyda vx in 16gb lik modelini bulamadim amerikaya gidicek arkadasa vx in 16 gb lik olanini bulmasi icin model olarak ne yazmam lazimki bulsun. birde telefondan girdigimden duzgun arastiramiyorum turkiyeden alsam kaca patlar amerikadan alsam kaca patlar bana. fişin ucuna donusturucu takmamak icin turkiyeden alabilirim cok fark yoksa

Cok ilgnc asus g75 asagi yukari ayni fiyattaydi en son.
    Trden alin bence

• quote:

quote:

tesekkur ederim cevap verdigin icin.

Cok ilgnc asus g75 asagi yukari ayni fiyattaydi en son.
    Trden alin bence

nerelerden alabilirim peki bide fiyatlar ne durumda

• Geçen vatanda bu modele 5000 yazmışlardı. Ankarada yaşıyorum novada ki fiyat çok uygun(4100) daha uygun fiyata başka bildiğiniz var mı?

• asus g75vm bbk5 ikinci el yurtdışı, garantili 2600 alayımmı arkadaşlar yoksa asus kadar olmadığını biliyorum ama samsung np700gc mi alsam....bilgi sahibi arkadaşların yardımını bekliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ihsanttk

asus g75vm bbk5 ikinci el yurtdışı, garantili 2600 alayımmı arkadaşlar yoksa asus kadar olmadığını biliyorum ama samsung np700gc mi alsam....bilgi sahibi arkadaşların yardımını bekliyorum....

Bana göre 2600 lira yüksek ikinci el için. Tabi makinanın kondüsyonuna da bakmak lazım.

• makina 7aylık temiz....
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

asus g75vm bbk5 ikinci el yurtdışı, garantili 2600 alayımmı arkadaşlar yoksa asus kadar olmadığını biliyorum ama samsung np700gc mi alsam....bilgi sahibi arkadaşların yardımını bekliyorum....

Bana göre 2600 lira yüksek ikinci el için. Tabi makinanın kondüsyonuna da bakmak lazım.

makina temiz 7 aylık....samsung için ne düşünüyorsunuz...forumda millet şikayetçi gibiydi....onada 2400 istiyorlar yurtiçi garantili...
  • quote:

Hangi modeli aldiniz hocam
    Vw mi?

• evet vm bbk5 modelini aldım....iyi ki almısım diyorum....mw3 ultra ayarlarda ne ses ne ısınma mubarek super mario oynatıyor sanki...gerçek bir monster...
  • quote:

evet vm bbk5 modelini aldım....iyi ki almısım diyorum....mw3 ultra ayarlarda ne ses ne ısınma mubarek super mario oynatıyor sanki...gerçek bir monster...

Evet sogutmasi filan cok iy zaten
    Gtx660m var demi.
    Vm degil hocam vw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 19 Mayıs 2013; 12:02:35 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.