Şimdi Ara

Asus G75VX Kullanıcıları Bilgilendirme ve Çözüm Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
10.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aburhanb

Hiç denememiştim ancak yine olmadı test ekranı dahil, gözlüğü açtığımda 0.1 sn camları parlayıp kapanıyor, test ekranı sonundaki medical image da seçilebiliyor ama sanırım o gözlük kapalıykende görülebiliyor.

sorunu çözdünüz mü? çözdüyseniz ileride karşılaşırsak bilgimiz olsun yöntemi söylerseniz.
  • Asus Gaming serisi konusuna da yazmıştım ama burda da sorayım.
    Vatan Bilgisayar sanırım Asus'la yeni anlaşma imzaladı. Artık Asus satmaya başlamışlar yine 3 adet model görebiliyorum Vatan'ın sitesinde.
    Bu G75V'ler ve yeni modeller de acaba gelicek mi Vatana bilgisi olan var mı bu konuda ?
  • arkadaş 2 kızıl ötesi seçeneğini dene deyince birde 2 den fazla gözlük ve monitör seçeneğini denedim oradan ilerleyince kurulum sorunsuz oldu. Ama diablo 3 ve sc 2 de ılk calıştığında aldığım verimi alamadım. Monitörün Herz ini ilk değiştirmemde yine çalışmaz oldu, bu sefer aynı setupı denememe ragmen yine düzgün kuramadı. Şu an uskudara yakın asus servis bakıyorum hediye gelen nexus 7 de parlaklık ayarı sorunlu ara ara parlama yapıyor ayarsız. 2 sinide götürüp konuşucam bilgi veririm
  • donanımsal bir sorun olabilir üretim hatası. nexus7'de sıkıntılı anlattığınıza göre. iki ürün de sorunlu gelmesi ciddi şansızlık. bu arada ilk defa sizde donanımsal bir sıkıntı bildirimi oldu ancak yazılımsal olması ihitmali de yok değil. bilgisayar açılırken F9 ile kurtarma çalıştırın. yeniden kurulum yapılınca belki bu sorunlar ortadan kalkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aburhanb

arkadaş 2 kızıl ötesi seçeneğini dene deyince birde 2 den fazla gözlük ve monitör seçeneğini denedim oradan ilerleyince kurulum sorunsuz oldu. Ama diablo 3 ve sc 2 de ılk calıştığında aldığım verimi alamadım. Monitörün Herz ini ilk değiştirmemde yine çalışmaz oldu, bu sefer aynı setupı denememe ragmen yine düzgün kuramadı. Şu an uskudara yakın asus servis bakıyorum hediye gelen nexus 7 de parlaklık ayarı sorunlu ara ara parlama yapıyor ayarsız. 2 sinide götürüp konuşucam bilgi veririm

Sn aburhanb,

Benim yapmayı düşündüğüm şeyi yapmışsınız. Proje sunumlarında şu an tek gözlük kullanıyorum, çoklu için 2 gözlük daha gözlük alacaktım, yazınızı görünce tereddüdde kaldım. Sonucu paylaşırsanız mutlu olurum.
    Saygılarımla,

• Nasıl gidiyor arkadaşlar?
  • Arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum fakat istanbulbilişim ve hızlıal.com da ürünle birlikte verilen 3D gözlüğün olmadığını söylediler. Ebrar bilgisayarda ise hem gözlük hem sırt çantası ve mause mevcut. Siz hangi firmadan aldınız ve yanında hangi opsiyonlarla birlikte geldi
  • genelde buradaki insanlar pcdepo, webdenal, sadece notebook, ebrar gibi yerlerden aldılar ve kutu içeriğinde 3D gözlük, sırt çantası ve mouse mevcuttu. ayrıca o anki kampanya nedeniyle diablo III ve Nexus7 de hediye edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman71

Arkadaşlar ben bu ürünü almak istiyorum fakat istanbulbilişim ve hızlıal.com da ürünle birlikte verilen 3D gözlüğün olmadığını söylediler. Ebrar bilgisayarda ise hem gözlük hem sırt çantası ve mause mevcut. Siz hangi firmadan aldınız ve yanında hangi opsiyonlarla birlikte geldi

Onlar zaten kutu iceriginden çıkıyor.eger mevcut degilse bu ürünün daha once açıldığı anlamına gelir aman dikkat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar bilgi için 2 firmayada özellikle sordum içeriğinde var mı diye ilgili birimlerle görüşüp dönüş yapacaklarını söylediler ve yok olarak döndüler. bende şüpheye düştüm.
  • GeForce 314.07 Driver
    bu driveri deniyen arkadaşlar oldu mu?
    tavsiye edermisiniz?
  • nvidia 3D vision 2 gözlük satın almak istiyorum. İlgilenen arkadaş olursa pm atarsa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliosman71 -- 19 Mart 2013; 14:06:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliosman71

nvidia 3D vision 2 gözlük satın almak istiyorum. İlgilenen arkadaş olursa pm atarsa sevinirim

Aldın mı ki hocam G75Vx ve kutudan gözlük çıkmadı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay
    Aldın mı ki hocam G75Vx ve kutudan gözlük çıkmadı mı?

Aldım hocam hocam çıktı da eşime de lazım bir tane :D tek başına 3D film izlemek hoş olmuyor
  • benim bilgisayarı kurdugum masada 2 printer ve kablosuz telefona yakındı, kumandanın da etkileyebileceğini düşünürsek gözlük ayarında sıkıntıya bunlar sebep olmuş olabilir diyorum. Bugün servise götürdüm 3d civarda bir şey yokken rahat çalıştı ama 3d kapamayı beceremedik illa nividia control panalden disable yapmak gerekiyor. Laptoptaki tuş 3d yi kesiyor 1sn sonra tekrar aktif oluyor. Ben 3d yi diablo3 ve sc2 de deneyebiliyorum sadece bu oyunların 3d performansıda GOOD olduğu için net bir kanıya varamıyorum. Bu oyunlarda benzer sorun yaşayan oldu mu acaba.
    Biryandan da ürün hediyesi olan nexsus 7 ile ugrasıyorum. Otomatik parlaklık ayarı bozuk sureklı parlama sonme yapıyor. Servis yeni ürün vermiyor cunku asus hediyeleri değiştirmiyormuş nolursa olsun. Bozuk ama bu dediğimde tüm parçalar değişse de yapıp vericez diyolar iyimi :((((((
  • Merhaba,
    Aynı oyunlarda 3D tuşu verimli çalışamamakta, ama ekran kartı driver ayarlarını ekran kartını windows dışında buna video oynatıcı programlar dahil kullanıyorsa, değiştiremezsiniz.
    Bios206 upgrade yapan oldu mu? Neler değişmekte? Bios205 deki olayı yaşamamak için beklemek mı daha uygun olur?
  • ASUS Nvidia yeni ekran kartı sürücüsü yayınlandı.

http://support.asus.com/Download.aspx?SLanguage=tr-tr&m=VGA&p=3&s=111
  • Arkadaşlar merhaba g75vw kullanıcısıyım.Bilgisayarı fabrika ayarlarına nasıl çevirebilirim? yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
  • Merhaba öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Benim merak ettiğim konu bu bilgisayarın altındaki iki kapak ile ilgili. Ufak olan kapak vidasını çıkartınca kolayca açılıyor ve fan bölümüne ulaşılabiliyor ancak büyük olan kapağı tutan vidayı çıkartıp kapağı açmak pek mümkün olmadı. Vidayı çıkarttım ancak kapak kolay kolay açılmayınca fazla kastırıp elimde kalmasından korktum ve bıraktım. Bu büyük kapağı tutan herhangi bir vida ya da başka birşey var mıdır? ya da bu kapağı daha önce açmış olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: donncorleone

Merhaba öncelikle herkese iyi geceler dilerim. Benim merak ettiğim konu bu bilgisayarın altındaki iki kapak ile ilgili. Ufak olan kapak vidasını çıkartınca kolayca açılıyor ve fan bölümüne ulaşılabiliyor ancak büyük olan kapağı tutan vidayı çıkartıp kapağı açmak pek mümkün olmadı. Vidayı çıkarttım ancak kapak kolay kolay açılmayınca fazla kastırıp elimde kalmasından korktum ve bıraktım. Bu büyük kapağı tutan herhangi bir vida ya da başka birşey var mıdır? ya da bu kapağı daha önce açmış olan varsa yardımlarını bekliyorum.

Herkese iyi forumlar dilerim...

İyi geceler.
    O kapagı ben açtım.SSD hdd takmak için.İlk bakısta bende sızın gıbı dusundum vidaları cozdukten sonra kapak hala cıkmıyor.SOnra yan kısımlarından ufak ufak kaldırarak ilerledim.yanı azcık güç kullanmanız gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.