Şimdi Ara

Asus G75VX Kullanıcıları Bilgilendirme ve Çözüm Platformu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
5
Favori
10.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asus G75VX de power tuşunun yanındaki tuş ne işe yarıyor. Ürünü aldım da çilesi bitmiyor. Ürün herşeyi ile yüklü geldi sanırım eksik ne var anlamadım ve win8 lanet şıllık ne sürtük bir işletim sistemidir.
    Ürün gerçekten hoş akşam size açılış ve tanıtım videosunu yüklemeye çalışacağım. Ama bu bilgisayar beni yaşlandıracağı kesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NopChance -- 7 Şubat 2013; 14:08:20 >

• bu üründe ekstradan yüklemem gereken neler vardır ? Virüs programı olarak ne kullanıyım.
  • bu ürünü kullananlar sanırım kendilerini emekli etti forumdan :D
  • Power tusunun yanindaki tus 3D yi kapatip acmaya yariyir.
    Win8 dusundugun kadar kotu degil ben G75vw kullaniyorum aldigimda win7 yukluydu 20 sn ancak aciliyordu ama win8 den sonra pc ucmaya basladi.

Virus prog. Olarak hic birsey kullanmiyorum win.defender yeterli oluuor.

Exttadan yuklemen gereken birsey yok arada driverlari ve biosu gunceller catir catir kullanirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok zorlandım doğrusu bu win8 e birde açık mı kapalı olduğu nereden anlaşılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NopChance

çok zorlandım doğrusu bu win8 e birde açık mı kapalı olduğu nereden anlaşılıyor.

Power tusunda isik yaniyorsa aciktir yanmiyorsa kapalidir.
    Birde uyku modu var instant on adi altinda eger o mod aciksa pc kendini sen kullanmadigin zaman uyku moduna aliyor kullanmak istediginde 2 sn de aciliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • power tuşu hep yanıyor. basıyorum o yanındaki tuşa bir şey olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3d video örneği var mı sizde pek bulamadım.
  • Laptop kutusunun içinden çıkan kitapçığı okudunuz mu? Mutlaka detaylı bir biçimde anlatılmıştır.
  • mutlaka dediğimizde paylaşmış olurlar ama yok. Bir türlü halledemedim. Anlatabilecek varsa anlatsın :D
  • Cihaz sizin elinizde, daha iyi bilirsiniz tabi ki ama manuel'in ilk sayfalarında mutlaka Laptop üzerindeki her tuşun ne işe yaradığını gösteren bir resim ve yazı olması lazım diye düşünüyorum.
  • aslında bir çok şeyi buldum ama bu 3D de sıkıntı yaşıyorum mutlaka kullanan birileri biliyordur. Notebook ile verilen resimler 3D olarak bakabiliyorum ama başka internetten bulduğum videolarda nvidia kendi sitesindekilerini izleyemedim.
  • internetten nvidia 3dlive dan deneyen oldu mu 3D için ?
  • power düğmesinin yanındaki düğmenin bilgisayar modunu sessiz, oyun vb. gibi modlara geçirdiğini bir yerlerde görmüştüm. mod değiştirme tuşu yani.
  • arkadaşlar power tuşunun yanındaki tuş 3D açıp kapatmaya yarıyor bende G75 kullanıyorum sendeki G75 ile bende farklı değilse ama farklı değil tabikide.

bu tuşa cok takılma bir oyun yükle oyunu aç 3D olarak açılır gözlüğüde tak ve düğmesinden gözlüğüde aç sonra power tuşuna yanındaki tuşa bas 3D açılıp kapanıcak.
    Eğer tuştan acılıp kapanmassa ekran kartı driverını nvidianın sitesinden güncelle.
  • oyun haricinde film veya video açamıyorum muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NopChance

Asus G75VX de power tuşunun yanındaki tuş ne işe yarıyor. Ürünü aldım da çilesi bitmiyor. Ürün herşeyi ile yüklü geldi sanırım eksik ne var anlamadım ve win8 lanet şıllık ne sürtük bir işletim sistemidir.
    Ürün gerçekten hoş akşam size açılış ve tanıtım videosunu yüklemeye çalışacağım. Ama bu bilgisayar beni yaşlandıracağı kesin.

konu başlığını "Asus G75VX Kullanıcıları Bilgilendirme ve Çözüm Platformu" veya benzeri başka bir şeyle değiştirmen mümkün mü? başlığı okuyunca sanki bu model alanın elinde patladı sorunları çözmek için insanlar grup kurmuşlar hissi veriyor.

• tamamdır. Aldığım günden beri yapamadığımdan 3D yi biraz öfke ile açtım :D
  • 3D olması beni sadece daha kaliteli ekran kullanmaları yönüyle ilgilendiriyor. Onun dışında oturup da 3D oyun veya film izlemem. Plazmanın karşısına oturur 3D keyfimi orada yaşarım. Ama neden çalıştıramadınız acaba? Cyberlink yazılımlarında bu destek olması gerekir. Hatta normal filmi bile 3D'ye çeviriyor bu yazılım.
  • bilmiyorum sanırım bilgisayar ile anladığımın son noktasına geldim artık birşey anlamıyorum :D
    Nvidia3dlive diye sitesi var oradan denedim 3D yi onuda yapamadım.
    3D yi bende TV den izlerim de şuan 3D notebook varken ve çalıştırması gerekirken çalışmadığı için uğraşıyorum heralde. Belki çalışsa tamam oldu deyip bırakacağım .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.