Şimdi Ara

Asus gaming laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yakın zamanda bir laptop almayı düşünüyorum bu konuda bana biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.Bugün biraz laptop baktım ve iki model hosuma gitti ama tam emin olamıyorum fikirlerinizi alabilirmiyim ,asus hakkında düşüncelerinizi vede bunlara benzer daha iyi olduğunu düşündüğünüz marka ve modelleri yazarsanız çok mutlu olrurm şimdiden teşekkürler.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-g771jw-core-i7-4720hq-26ghz-16gb-15tb-256ssd-173-4gb-w8-notebook.html
    http://www.notebookcheck-tr.com/Asus-GL752VW-T4255D.163842.0.html
    Bu arada baktığım g771jw nin ekranın 2gb idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MelihDkr -- 29 Nisan 2016; 17:32:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Linkler açılmıyor
  • kanlı portakal kullanıcısına yanıt
    Düzelttim sanırsam

• Merhaba , Almak istediğiniz laptopa ayırmış olduğunuz bütçeyi belirtebilirseniz size severek yardımcı olmak isterim ?
  • StefanJohansen kullanıcısına yanıt
    Ben yurtdışındatım o yüzden fiyat belirtemiyorum hiç belli olmuyo Türkiyedekinden çok farklı olabiliyo

• quote:

Orijinalden alıntı: MelihDkr

Ben yurtdışındatım o yüzden fiyat belirtemiyorum hiç belli olmuyo Türkiyedekinden çok farklı olabiliyo

O zaman bulunduğunuz ülkenin para birimini atarsanız daha iyi bir aralık belirlenebilir. Bu arada GL752VW oldukça iyi.
  • asus'a o parayı vereceğine msi al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSİ Laptop SSD
    9 yıl önce açıldı
    Gaming laptop tavsiye
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Maksimum 1000€ kadar verebiliyorum

• Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    O konuda bende emindeğilim internetten baktım biraz asus hakkında genelde olumlu konuşuluyor ama bilemiyorum.Bu arada laptopun fiyatı Makedonyada 3000tl civarı.

• Yurtdışındaysan alienware taraflarına biraz kafa atsan hiç fena olmaz gibi. Ama onun dışında hem MSI olsun hem Asus olsun son yıllarda çıkardıkları gaming laptoplar konusunda epeyi titiz davranmış olacaklar ki verdiğiniz paranın hakkını alıyorsunuz. Ben asus rog G751 kullanıyorum gayet de memnunum. Yanlış hatırlamıyorsam Amerika'dan 1500 dolar gibi bir fiyata almıştım yanında çantasıyla birlikte. Tabii acelen yoksa black fridayde 1000 euroya neler neler alırsın şu an hayal edemedim. Ama asus tavsiye edebilirim. MSI kullanmadığım için bir şey demiyorum ama kalın kasalarda artık pek bir ısınma sorunu olmuyor. Karar sizin.
  • Tavsiyeleriniz için sağolun Asus GL752VW-T4255D bunu aldım 10 gündür filan kullanıyorum şuanlık gayet memnunum :)
  • O.gpuya 6ooo mi verdiniz gercekten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşadığım yerde laptopun fiyatı 3000 tl filan yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.