Şimdi Ara

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
7
Favori
25.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de az önce vatandan aldım 8 bin lira civarına. MSI gs serisi bir laptop alacaktım ama bunda tamamen aradıgım özellikleri buldum. 15.6 inç mat ekran fazla ağır değil bence vs derken çok hoşuma gitti gerçekten inşallah bir sıkıntı çıkmazsa bu ilk asus kullanımım bakalım hayırlısı :) Soruları olan varsa cevaplayabilirim her ne kadar teknik detaylardan aşırı anlamasam da :)
  • Jeito kullanıcısına yanıt
    ısınıyor mu hocam baya ısınma muhabbeti dönmüş burada.ısınsa bu başlıga ugrayıp kesin şikayet ederdin 7 gündür yazmamışsın: ))

https://www.amazon.de/Asus-GL502VS-FY045T-Notebook-i7-6700HQ-GTX1070/dp/B01KJMUHMY/ref=sr_1_22?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=computers&ie=UTF8&qid=1481329610&sr=1-22&keywords=asus+rog

amazon.de üzerinden alan var mı ?

• hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle çok yeni oyunları oynamadım. Şu anda overwatch, HoS, LoL, max payne 3, grim dawn vs var. Bilgisayar benim tam istediğim bilgisayar kendim toplasam ancak bu kadar olurdu yani :) Isınma olarak yukarıda belirtildiği gibi genelde jıkl tuşlarının oralarda ısınma oluyor. Kesinlikle bilek ve wasd de ısınma hiç hissetmedim. Onun dısında sıcaklık ölçümü vs yapmadım ama bence gayet iyi gibi ben zaten çok aşırı yüklenen birisi değilim pc ye oynadıgım oyunlar falan genel olarak belli gibi :) Fan sesi de normal kullanımda da biraz duyuluyor bana göre tek eksisi şimdilik bu gibi ama ben sürekli yüksek performansta kullanıyorum belki fan ondan çok çalışıyor olabilir.
  • emiLL kullanıcısına yanıt
    hocam hangi aracı firma ile bu işlemi yaptınız ve işlemler nelerdir aydınlatırsanız sevinirim bende amerikada arkadaşıma aldırma ihtimalim var ama olmazsa başka yollara bakıyorum.
  • Berty B kullanıcısına yanıt
    Alienware'da servis var
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

hocam hangi aracı firma ile bu işlemi yaptınız ve işlemler nelerdir aydınlatırsanız sevinirim bende amerikada arkadaşıma aldırma ihtimalim var ama olmazsa başka yollara bakıyorum.

arkadaşınıza aldırın hocam . Almış olduğum firma benden sonra ürünleri henüz göndermeyerek mağdur etmiş bi kaç kişiyi . Tavsiye etmediğimden dolayı isim vermeyeceğim .
    Tamam hocam yinede sağolun bakalım önceki nesil laptoplarla yurt dışında aynı fiyata satılıyor 1000 serisi ekran kartlı laptoplar ama bizde ise fiyata yansıması çok oldu normalde 1070li asusun tavsiye edilen fiyatı 6000'di şimdi 8.000tlye yakın bir fiyata satılıyor
  • Merhabalar ben de kargomj bekliyorum amazon.de'den aldim.

Sormak istedigim bir soru var klavye almanca olarak gelecek buyuk ihtimal bunu nasil degistirehilirim?
  • The Witcher kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle ücretli bir şekilde Asus servisinde değiştirebilirsiniz. Ben de Amazon.de'den almayı düşünüyorum. Vergi dahil 6200 liraya falan geliyor. Elinize ulaşınca süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haydarix

Büyük ihtimalle ücretli bir şekilde Asus servisinde değiştirebilirsiniz. Ben de Amazon.de'den almayı düşünüyorum. Vergi dahil 6200 liraya falan geliyor. Elinize ulaşınca süreç hakkında bilgi verebilir misiniz?

Hocam cok sorun yasadim, hizli kargo 3 gun diyordu 40 euro verdim 3 gunde getirmediler parayi geri aldim,gumruk tam haftasonuna denk geldi,dun gumrukten cikti dagitima baslamis ama aptal UPS Istanbul Tasdelen'i Trabzon Tasdelen diye yazmis ve kargo suan Trabzon'a gidiyor yarin Istanbuls geri getirip dagitimi yapacaklarmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sağ salim elinize ulaşsın da bir kaç günden bir şey olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Haydarix

Hocam sağ salim elinize ulaşsın da bir kaç günden bir şey olmaz

Siz bir de onu benim hocaya soyleyin

Mimarlik okuyorum pazartesi gunune projem var

Direk amazondan alabilir miyim bu laptobu. Gümrükte takılmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: nobidik

Takılır .
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

quote:

Takılır .

Niye takılsın fiyatı 1300 kusur euro gözüküyor yani 1500 euro un altında.
    Vergi eklenince 1685 euro oluyor.

90 euro sayılanlar alman vergisi düşünce 75 euro altından satılıyor ve vergisiz geliyor Türkiye'ye bu da böyle olmaz mı.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Witcher

Merhabalar ben de kargomj bekliyorum amazon.de'den aldim.

Sormak istedigim bir soru var klavye almanca olarak gelecek buyuk ihtimal bunu nasil degistirehilirim?

Geldi mi makina hocam.
    Klavye almanca mı.

Gümrükte sıkıntı cıktı mı 1685 euro ya aldınız degil mi.

• hochimin_55 H kullanıcısına yanıt
    Gunrukte sorun olmadi,gumrugu gectikten sonra sorun oldu. Daha gelmedi hala bekliyorum..

Amazon.de den aynı laptopu alacam da acaba biraz indirim olur mu diye bekliyorum. Gümrükten sorunsuz geçtiyse harika ya en az 2 bin TL kar var.

Eline geçince ufak bir inceleme yaz hocam :)) belki vergi iadesi bile alırsın gümrükten vergisiz geçtiyse

• quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

quote:

quote:

Takılır .

90 euro sayılanlar alman vergisi düşünce 75 euro altından satılıyor ve vergisiz geliyor Türkiye'ye bu da böyle olmaz mı.

1500 euroya olan bütün kargolar takılabilir de geçebilirde , takılır derken gümrükten vergisiz geçmez vergisi alınır demek istiyorum.1500 euro üstü ise direk takılır ne bu hemşerim satış mı yapıyorsun ne ayaksın diye daha fazla vergi daha fazla belge istenir . Önceden dolar kuru düşükken vergiye tabi tutulsa bile türkiyeden ucuza geliyordu şu an makas kapandı vergi yediği an hemen hemen aynı fiyata geliyor.BU konu hakkında işin içinde olan bir tanıdığımdan aldığım bilgi ise şu . Bazı dönemler aşırı denetim yapılıyor kanun bire bir uygulanıyor bazı zamanlar ise çok geniş davranılıyor o zaman gelen kargoların büyük kısmı eğer yurtiçine sokulması yasak bir kargo değilse vergisiz geçiyor diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 22 Aralık 2016; 1:25:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

quote:

quote:

Takılır .

1500 euroya olan bütün kargolar takılabilir de geçebilirde , takılır derken gümrükten vergisiz geçmez vergisi alınır demek istiyorum.1500 euro üstü ise direk takılır ne bu hemşerim satış mı yapıyorsun ne ayaksın diye daha fazla vergi daha fazla belge istenir . Önceden dolar kuru düşükken vergiye tabi tutulsa bile türkiyeden ucuza geliyordu şu an makas kapandı vergi yediği an hemen hemen aynı fiyata geliyor.BU konu hakkında işin içinde olan bir tanıdığımdan aldığım bilgi ise şu . Bazı dönemler aşırı denetim yapılıyor kanun bire bir uygulanıyor bazı zamanlar ise çok geniş davranılıyor o zaman gelen kargoların büyük kısmı eğer yurtiçine sokulması yasak bir kargo değilse vergisiz geçiyor diyor.

Vergi vermeye razıyım Amazon a verdiğim 1685 euro dışında tek kuruş talep edilmeden laptop sorunsuz şekilde evime gelsin yeter :))

Yukarıdaki arkadaş Amazon.de den sorunsuz almış ne güzel. Yılbaşına kadar bende verecem sipariş

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.