Şimdi Ara

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
7
Favori
25.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben asıl sebebini açıklayayım hocam şimdi bu kasanın hava çıkışları ve ekranını kaldırdığımızda o hava çıkışlarını ekranın nasıl kapattığını göreceksiniz. O içerdeki sıcak hava dışarı atılmazsa o laptop soğur mu ? Soğumaz tabili. Bu laptopu tasarlayanın aklını seveyim ben.

Şu hava çıkışları.

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) )

Bakın ekran açılıyor direk çıkışları kapadı.

Bir de abisi g752vs nin hava çıkışlarına bi bakalım. Tamam ince yaparsın anlarımda ekranı niye hava çıkışı önüne montelersin. Akıl alır gibi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Sword -- 26 Ekim 2016; 10:41:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Notebookcheck gayet yuksek vermis tempareture kismina sanki biraz fazla tepki veriyorsunuz

• Ne zaman gelecek buraya ulan ne zaman? Ne msi nin 6gb lik 1060 lilarini gorebildik ne asusun rog serisini..

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Var olm 6 gb lık ama 7.5 kağıt sen düşün bu dandik model bile 7.3k millet 3.5k ya alıyo amerikanyada

• quote:

Orijinalden alıntı: arda7280

Var olm 6 gb lık ama 7.5 kağıt sen düşün bu dandik model bile 7.3k millet 3.5k ya alıyo amerikanyada

Biliyorum onlari. Malum ge serisini kastediyrum.

Asusun vardı sanki 6.7 k ya 1060 6gb modelisizin bütçeniz ne kadar hocam?

• quote:

nasıl dandik model diyorsunuz şu laptoba hayret ediyorum
  • quote:

Asusun vardı sanki 6.7 k ya 1060 6gb modelisizin bütçeniz ne kadar hocam?

6 yi 1 tl gecemem. Su msi nin 1060 6gb i 5600 olaydi iyi olurdu. Zaten gsync de yok. Monstera o kadar para vermek istemiyorum. Ederi 500 TL daha az bence. Asus a gelirsek GL502VS – FY0002TC 7000 den cikacak denildi ama 7500 den asagi satan yok. GL502VS – FY074T 6000 den cikacak deniliyor, o halde bu da 6500 den asagi bulunmaz herhalde. Kaldik yine ortada.

• Şimdi ben şunu çok merak ediyorum. Bu kadar yorum yazan insanların içinde kaç kişi bu laptopu kullanıyoda ekran açılmasının hava çıkışına etki ettiğini ve bundan dolayı soğumadığını görüp buraya yazıyo ? Koskoca Asus firması bunu farkedemeyecek kadar aptal mı ?

Ben söyleyeyim bu bilgisayarda ısınma problemi asla yok ısınıyor diyen adam yalan söyler. Ben kullanıyorum soğutması çok iyi. Tasarım efsane ötesi. Şu ekran açılınca panel fan çıkışlarına geliyo diyen arkadaşlarımada özet geçeyim fanın üfleme şekli ve ızgaraların yapısı itibariyle monitörün hiç bir şekilde hava kanallarını kapattığını söyleyemezsiniz. Görüntüye aldanmadan tasarıma bakmak lazım.

Ayrıca bilgisayarla ilgili sorusu olan arkadaşlarımın sorularını tek tek cevaplayabilirim.
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    Youtubeden izledigim videolarda witcher 3 ve battlefield 1 de,gpu ve cpu sicakliklari 90C nin uzerindeydi,farkli kullanicilarin videolarini izledim hepte oyle.ben kapagi icin yorum yapmadim

Msi gt72/62vr modelline baktigimda (gtx1060) ayni oyunlarda gpu ve cpu en fazla 60C oldugunu gordum.buna dayanarak sogutmasinin fazla iyi olmadigini,ileride sikinti cikarabilecegini ve cok konforlu bir kullanim sunamayacagini dusunuyorum.

sendeki urun hangi model,nereden aldin kac ay/gundur kullaniyorsun.oyun oynarken ki gpu cpu sicakliklarinin fotografini atabilirmisin buraya,tercihen gpu yu %100 e yakin zorluyacak witcher gibi bir oyun olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 27 Ekim 2016; 21:41:02 >
  • cancogan C kullanıcısına yanıt
    Oyun videolarında niye gpu ve cpu 85-90 derecelerde ? Çek videonu oyun sırasında koy inanalım nasıl soğukmuş bu laptop.

• forestbear kullanıcısına yanıt
    Hocam gelen sallar giden sallar bir kişinin fikrini çokda takmamalıyız ta ki kanıtlayana kadar

Hocam 1080 li bir model 6.001 tl olursa almayacak mısınız yani biraz mantıksız olmadı mı

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Sword

Ben asıl sebebini açıklayayım hocam şimdi bu kasanın hava çıkışları ve ekranını kaldırdığımızda o hava çıkışlarını ekranın nasıl kapattığını göreceksiniz. O içerdeki sıcak hava dışarı atılmazsa o laptop soğur mu ? Soğumaz tabili. Bu laptopu tasarlayanın aklını seveyim ben.

Şu hava çıkışları.

Bakın ekran açılıyor direk çıkışları kapadı.

Bir de abisi g752vs nin hava çıkışlarına bi bakalım. Tamam ince yaparsın anlarımda ekranı niye hava çıkışı önüne montelersin. Akıl alır gibi değil.

bu durum gl702de mevcut değil hem ordan hemde gpunun 1060 olmasından dolayı ayrıca kasanın daha büyük olmasından dolayı arada sıcaklk farkı çok fazla olacaktır. Eğer 1070 delisi değilseniz 702vm tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 28 Ekim 2016; 12:40:15 >

• Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Bugün sırf sizin dediğiniz rakamlar için bf1 aldım ve denedim. 3 saat aralıksız oyun oynadım ve gpu maksimum 80 dereceyi gördü. 80 derece laptop için ve 1070 için gayet şık bi sonuç. Ayrıca ısınma denilen olay bilgisayarın sadece üst kısmında oluyo ve orayla hiç bi bağlantınız yok yani ne el gidiyo ne kol. KLJH harflerinin olduğu kısım ise rahatsızlık vermeyecek şekilde ısınıyor.
  • Arkadaşlar asusun bu modelini ebay dan alıcaktım fakat ingilizce yorumları felan okudum her insan hot felan yazmıştı fiyatıda uygundu fakat vazgeçtim.
    Sonra msi a yöneldim fiyatı daha uygundu ve açıkçası tasarımı ve stellsries klavyesini çok beğendim

1060 ve 1070 arasında 100€ oynuyordu bende 1070 aldım.
    Toplam kapıma kadar herşey dahil çıkan fiyat 1600€

Sorularınızı yanıtlayabilirim
    Sıcaklığı en fazla 82 derece gördüm 7-8 saat aralıksız oyun
    Ve turbo fanı açınca hemen düşürüyor sıcaklığı

• Coastr kullanıcısına yanıt
    Makinenin fotolarını paylaşır mısın. Ayrıca 1500 ü geçince sıkıntı çıkmıyor mu ?

Hangi modeli aldin,gumruk vergi islemlerini nasil hallettin

• Hocam yalnız ben vergi vermedim çünkü almanyada teyzem oturuyor ona sipariş ettirdim o getirdi.

Yani yurt dışında bir akraban varsa alabilirsin sende

Türkiyeden 7-8bin tl vermek akıl işi degil yani

Edit: ustte aciklamssin tamamdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKerberoS -- 29 Ekim 2016; 12:06:02 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.