Şimdi Ara

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
7
Favori
25.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun zevki için benim için 15 ekran küçük maalesef 17 olsaydı düşünebilirdim. Hem 15 inç hem ince kasa. Isınma sorunu olqcağınk düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Ekran zevkle alakalı birşey ama ısınma konusunda haklı olabilirsiniz. Kullanan arkadaşlar daha detaylı bilgi verebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

klavyesini garanti kapsamında istedikten sonra türkiye q klavye takılıyor diye biliyorum ben bilgisayarlarda valla dün baktım amerikada 1060lı model 4200tl 1070li modeli ise 4800tlye satılıyor

Hangi mesaja cevap olarak yazdigini bulamadim. Yurt disindan aldigimiz notebooklarin klavyesini ucretsiz mi degistiriyorlar? Ucretliyse Turkce klavye ile degistirmeyi ne kadara yaparlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fırat.ç. -- 19 Ekim 2016; 10:19:18 >
  • fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz değildir kesinlikle. Ücret karşılığı yapılan bir işlemdir.
  • Arkadaslar 5000 6000 lira arasinda boyle bir makine almak imkansız gibi bunun 1060lisi VM modeli amazondan alırsak 5150 liraya geliyor artı bildigim kadariyla vergi iadesi durumu olabiliyor o da iade olursa epey karda oluyoruz. Birde yaninda hediyeler var.Urun aciklamasinda Official Asus Gaming Partner yazisi var güvenilir gibi duruyor. En klavye de sorun olacağını dusunmuyorum en azindan benim icin olmaz. Sizce alınabilir mi güvenilir mi?

• İncelemelerde ekran tepkime süresi bir hayli fazla gözüküyor. Battlefield gibi oyunlarda ne kadar etkili olur sizce ?

• fırat.ç. kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım samsung notebook almıştı ücretsiz yapmışlardı ama asus'u merak edip aradım belli ücret karşılığı değişebilir dedi öyle ücret ödeyene kadar o klavyeyi öyle kullanmaya devam ederim ayrıca 1yıl global garantili alırsanız Türkiye'de garantisi geçer dedi
  • sheen123 S kullanıcısına yanıt
    Monster 1060lı modeli 5600tlye satıyor ama marka düşündürüyor.
  • Bence getiren illa olurda kim bilir ne zaman Asus'un bazı modelleri tek tük satıcılar getirdiğide oluyor onlar satıp bitirdikten sonra birdaha gelmiyor gtx960lı bir asus rog alacaktım hepsiburada 3800e satıp stoğu bitirmiş bidahada gelmedi sadece istanbulbilişim satıyordu oda 5000tl istiyordu 3800 nerede 5000nerde
  • getirmezlerse kötu olur,mecbur vs modeline bakicaz o da cok pahalli.Vatanda fiyati 7490 olmus

• Modeli baya araltırıyorum iyi güzel ama 1070 ekran kartına 60hz nedir ya. O çok kafamı karıştırıyor. Ekran kartı 100 üzeri fpsleri vuracak ama panel 60 hz.

60 fps benim icin yeterli g synic olusu kirilmalarida onler cok akici bir goruntu olusur zaten zamanla yuksek grafikli oyunlar ciktiginda 100 un altina duser fps ve hep ultrada oynariz :)

gtx 1070 iyi guzelde beni en cok dusunduren isinmasi.henuz modeli uzun sure kullanan kimsede olmadigi icin emin olamiyorum,o kadar para vereceksem hicbir problem olmamali

502vs modeli yakinda sadecenotebook' a da geliyor belki orada fiyat daha uygun olur

Ayrica asus G553 serisinide cikartmis 502 kasasi ile ayni dis gorunus olarak,daha kalin ve tek fanli kullanilacak ekran kartini belirtmemisler tahminime gore gtx 1050 olur oda yakinda satisa cikar abd de,turkiye de birkac aya gelir o modeller geliyor.Tek fanli oldugundan ilgimi cekmedi

• forestbear kullanıcısına yanıt
    Youtube da bir kaç yabancı video izlemiştim o arkadaşlar ısınıyor dedi ama test ettiği oyun witcher 3 ultra ayarlar yani eğer pc yi zorlayıcı oyun açarsanız pc ısınıyor.
  • notebookcheck sicaklik icin 100/89 puan vermis yani sogutma sistemi gayet iyi diyor.Benim icin onemli olan hissedilen sicaklik kasanin bizi rahatsiz edecek kadar sicak olmamasi.

• AktasEntertainment kullanıcısına yanıt
    AktasEntertainment,sen modeli 1 aydan fazladir kullaniyorsun isinma konusunda ve kasanin kalitesi konusunda bizlere bilgi verirmisin.hic sesin cikmiyor

• Laptopun ısınma sorunu yok soğutma gayet iyi. Testler bunu gösteriyor. Kasası kalitesiz olduğuna dair yorumlar var. Ve klavye kötüymüş.

• istanbulbilisimde 702vm modeli var 6300tl

http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-rog-strix-gl702vm-db71-gaming-notebook-fiyati,214676.html

turkiye modeli degil yanliz usa model,klavyesine turkce baski yapiyorlarmis nasil oluyosa,2 yil garantili

• Amerikadan refurbished cihazları getirip burada millete abd versiyonundşye sıfır gibi kaktırıyorlar. Bu sitelere güvenipte bilgisayar alanlara hayret ediyorum sadece.

Aynen,Bende guvenemedim zaten bana 2 yil istanbulbilisim garantili dedi gorustugum kisi,asus garantili diyemedi,gozum tutmadi

• Artık çıksın madem o zaman 6 bin tlye
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.