Şimdi Ara

Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
7
Favori
25.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünü iyice inceledim. Öncelikle kasada ciddi anlamda sıkıntı var. Ekranı açtığımızda ekran çerçevesinin altı bariz şekilde hava çıkışlarını kapatıyor. Arkada çift hava çıkışı var ama ekran hava çıkışlarının önüne geliyor. Ayrıca bir kaç oyun videosunu izledim gpu sıcaklığı 87 derecelerde, cpu da yine 86-89 arası bu sıcaklıklar aşırı yüksek değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Captain Sword C kullanıcısına yanıt
    Dedigin sicakliklar yuksek,80 derecenin altinda olmali bence sicakliklar.en az 7 bin para verecegiz sogutmasi iyi olmali.

Asus g553 modelini bekliyecem ben eger boyle ise,gtx 1050 ile gelirse o modeli beklerim.bazi sitelerde gtx960m ile gelcegini gosteriyor,gtx960m cok sacma olur.

• Bu modeli alan 1 kişi yok mu şu forumda. Yorumlarını görüşlerini öğrenelim.

• AktasEntertainment kullanıcısına yanıt
    Asus gl502vs modelini diğer markaların modelleriyle karşılaştırıyorum bir süredir.Notebookcheck incelemelerine göre msi gt73vr ile karşılaitırdım ve 502vs nin sogutması biraz daha iyi incelemeye göre.
    üstelik gt73vr daha kalın bir kasa,hava cıkışını engelleyen kapakta yok -asusun kapagının hava cıkışını engellediğini düşünüyoruz ama bu sadece goruntuden ibaret olabilir-.
    Daha iyi anlaşılması için fotograf aldım

Bu msi gt73 sogutma sistemi,ızgara cıkışları
     Asus GL502VS (GTX 1070) ANAKONU (LAPTOP SONUNDA GELDİ :) )
    msi gt73 sıcaklık degerleri ve aldıgı puan

Asus 502vs sogutma sistemi
    asus 502vs sıcaklık degerleri ve aldıgı puan

puanlarına baktıgımızda msi ve asusun klavye ve kasa kalitesi hemen hemen aynı,msi daha kaslı ve gösterişli görünsede.sogutmada asus azıcık daha iyi gorunuyor daha ince kasaya ragmen.
    msi ın bu modeli en ust modellerden.asusta g752vs modelinde sogutma daha da iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 24 Ekim 2016; 18:57:41 >

• forestbear kullanıcısına yanıt
    Yalnız o değerler yük altında kasanın sıcaklık değerleri. Yük altındayken gpu ve cpu sıcaklıklarına bakarsanız gl502 95 derecelere kadar çıkarken gt73 80 üzerine görmemiş. Ayrıca gpu sıcaklığında gt73 70 derecelerdeyken gl502 85-87 dereceleri görüyor. Kasa sıcaklığında gl502 daha iyi ancak cpu ve gpu da çok geride.

Şimdi şu battlefield videosunu izleyin ve sıcaklık değerlerine bakın kesinlikle çok yüksek.

https://m.youtube.com/watch?v=LViE3oB5x98

• Baska videolara da baktim gpu ve cpu sicakligi program verilerine gore 80C nin uzerinde,bazen 90C oluyor.

Napicaz peki adam akilli uygun fiyata notebook yok en uygunu 502vs ve buda yeterince pahalli,900 serisi de almak istemiyorum.Yeni modellerimi bekliyecez cok canim sıkıldı su belirsizliklere.

• Bu sıcaklık değerleriyle ekran kartının 1070 olmasının hiç bir anlamı kalmıyor. O değerlerde o 1070 in performansı 1060 dan beter hale gelir. Ben her şeyini kabul etmiştim 15 ekran olması 60hz olması, ince olması kabulümdü ki az para değil 7400 fiyatı var ama bu değerle direkt vazgeçtim o kadar da değil. Gt73vr alalım desem 11.700 tl bir araba parası. Sanırım en iyi seçenek asus g752vs hem soğutma iyi hem kasası canavar gibi.

g752vs de cok pahalli ya evet sogutmasida tasarimida ekranida harika,bende g752vm ye baktim az once,fiyati 502vs ile ayni yurtdisinda 1699$ turkiyede yok ve incelemesine baktim cok iyi sogutmasi,turkiyeye gelirse bunu alirdim

Yeni modeller gelir mi acaba?

GL502VS serisi 2 kg ağırlığıyla ilgi çekiyor bu bilgisayar hem iş için hemde diğer işler için (oyun vb.) kullanılabilecek bir laptop. g752vs modeli görüntü olarak kötü olmasının yanında 4.5 kg ağırlıkla her ne kadar spor yapan bir insan olsa bile taşıması sıkıntı ayrıca ekran boyutu 17.3 inç olması mobilite açısından handikap. Eğer böyle bir model ilginizi çekmiyorsa konuya yazma amacınız nedir anlamadım sıcaklık modeli alacak insanların dert etmesi gereken bir şey bu kadar ince ve şık bir makine alan insan bunları da düşünür merak etmeyin.
  • Hangi konuya yazıp yazmayacağımı sana mı soracağım ?

• Gelir bence,daha yeni yeni diger sitelerde satisa sunulmaya basliyor 502vs.simdi ebrarbilgisayarda var 7300 tl.Sadecenotebookun da stoklarina girecekmis.Bir kac aya diger modellerde gelir ve asus yeni model de cikarir.g553 cikaracakmis ama sanirim 960 ile cikariyor cok anlamsiz.gl552vl bile gtx965

Asusun vm serileri tr de satışa çıkmayacak diye bir mesaj okumuştum geçen ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum.

502vm ye satilmicak demisler 752vm belki gelir gelmesse napalim zaten baska model bekleriz.

Şöyle asus gtx 1060 3gb i5 6300 8 gb ram 1 tb hdd ssd yok 4.5k ya satılsa hiç fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOD OF THE TECH -- 25 Ekim 2016; 9:32:30 >
  • Hocam cihazın oyunlardaki sıcaklığını felan gösterme amaçlı ss felan paylaşırsanız daha yararlı olur.
    Ona göre alacağım bu ürünü.
  • happycnck H kullanıcısına yanıt
    502vs oyunlarda cpu 90 C yi geciyor gpu da 90 C yi geciyor sogutma iyi degil zaten 1070 isinan bir kart sogutmanin cok iyi olmasi lazim.

Ben almaktan vazgectim bu modeli.gt72vr gtx1060 kartli alcam onun sogutmasi cok iyi cpu gpu 60 C oluyor en fazla

Aynen hocam ya,ürüne zaten ısınamamıştım,gerek tasarımından olsun gerekse soğutmasından duyduğum şüpheden dolayı.
    O yüzden 1060 olsun soğuk olsun .
    Zaten ben 1080p de oyun oynayacağım.
  • happycnck H kullanıcısına yanıt
    Bende 1080p oynayacagim ve sogutmasi suan piyasada olan tum modellerden daha iyi,notebookcheck 95 puan vermis sogutmasina.

Gtx 1060 980m den %20 daha permormansli bir kart ve gayet yeterli ve serin calisiyor

Biriyle gorustum gt72vr i amazondan sorunsuz kapisina kadar 5700 e getirtmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 26 Ekim 2016; 7:08:41 >
  • Ben sebebini soyleyeyim;
    gtx 1060 li seriler olan 502vm ve 702vm de kasayi cok ince yapmis 23 mm kalinligi ve hava cikislari yetersiz.

702vm deki 3.fanin pek islevi yok cok gereksiz bir konuma yerlestirilmis ve isi borulariyla nerdeyse hic iletisimi yok ayrica cok ufak bir fan ve ufledigi havanin bir cikis yeri yok,sanki sirf 3 fanli diye dikkat cekmek icin koymus

Ayrica fotografa dikkat ederseniz kasa ince yapildigi icin diger fanlarda cok ince olmus

Asus 502vs modelinde de sogutma cok yetersiz kac farkli kullanicinin oyun videosunu izledim cpu ve gpu 90 C nin uzerinde,inadina asus alcam diyodum gonlumde hep asus vardi ama msi gt72vr gtx 1060 in sogutmada cok basarili oldugunu gorunce fikrimi degistirdim.ilk defa msi alicam.ilk laptobum asus oldugundan ve memnun kaldigimdan asusa sicak bakiyordum.eminim msi da asus kadar iyidir kalite konusunda belkide cok daha iyi cikacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forestbear -- 26 Ekim 2016; 8:39:28 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.