Şimdi Ara

Asus Gl702vm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop alacağım arkadaşlar. Bu ürün hakkında bilgisi olanınız var mı? Hb indirimiyle 6k'ya geliyor bana cazip geldi. Özelliklerde yazmamış fakat ekranı ips ve g-sync midir? Ve 15 inç olan modelinin yakında gelme ihtimali var mıdır acaba?
    http://www.hepsiburada.com/asus-gl702vm-gc144t-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb--128gb-ssd-gtx1060-windows-10-home-173-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000005WWSA

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutty -- 7 Haziran 2017; 22:2:42 >

• 15 inç olan gelmez indirim zaten yarın bitiyor o seri cihazda ısınma olduğunu söylüyorlardı kullananlar bir araştır istersen benim tavsiyelirimde bunlar indirimde şuan:
    http://www.vatanbilgisayar.com/acer-predator-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-1tb-256-ssd-17-3-gtx1060-6gb-w10.html
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gt72-dominator-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html
    bunların ssd kapasitesi daha yüksek ve daha üst segment

• Bu asus rog un yeni kasası sanırım ve youtubeda arastirdigim kadarıyla 120 hz ips ekrana sahip. G sync var mıdır bilmiyorum. Ama 6000 TL ye gtx 1060 6gb ekran kartı olan laptop birtek bu var daha ucuzunu göremedim. Ki zaten 7100 TLden iniyor hepsiburadanin KDV indirimi sayesinde.
  • 1060 kullandığı için ekran ipstir g-sync desteğide vardır 1060tan alt ekran kartlarında koymuyorlar.17inç olduğu halde fiyatı çok iyi bence kaçırma 15inç gelme ihtimali çok düşük çünkü türkiye'ye doğru dürüst 1060 ekran kartlı asus getirmediler hep 1070 ve 1080 getirip sattılar.
  • ben aldım bakalım nasılmış
  • Bende aldım bu fiyata kaçırmak istemedim.
  • ya şu makina kaç hertz bilen bilgilendirsin
  • Ben de aldım. Yorumlar için teşekkür ederim. İnternet araştırmamda geçen seneki modellerde 75hz g-sync'li paneller kullanılmış olduğunu buldum. Asus türkiye'den de sordum ürün kodu verip fakat onlar söyleyene kadar ürün gelecek gibi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutty -- 8 Haziran 2017; 22:10:35 >
  • Arkadaşlar bu fiyata bende dayanamadım aldım aynı özellikte monster arkadaş 7.5k aldı kasası çok kalındı onun bu 6k ya gelince aldım bende hepinize hayırlı olsun öncelikle ben tam model numarasına göre özellikleri tam bulamadım ram hızı tek slot mu iki slotta dolu mu nasıl öğrenebiliriz birde tam bir inceleme videosu denk gelmedi.
  • Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun...
    Sabah indirim devam ediyorsa ben de almayı düşünüyorum. Gecenin bu saatinde sağlıklı karar veremedim.
    Aklımda 17 inçlik laptop yoktu normalde ama özelliklerine göre fiyatı gerçekten çok iyi...
    Tekrar alan herkese hayırlı olsun.
  • Günaydınlar. Benim gibi almış olan arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum; hb'dan böyle bir mesaj geldi.

Asus Gl702vm
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutty

Günaydınlar. Benim gibi almış olan arkadaşlara bilgi olsun diye yazıyorum; hb'dan böyle bir mesaj geldi.

Asus Gl702vm

adamlar sattığı malın özelliklerini bilmiyorlar :D

g sync kesin var
  • Ben daha önce lenovo y520 ye bakıyordum özelliklerinde gtx1050ti yazıyordu indirim başlayınca kontrol ettim gtx1050 olarak düzeltmişler dedikler gibi sattıkları ürünün özelliklerini bilmiyorlar.
  • Gc144t ile biten bu model de sanırım ispanya pazarında var ve resimdeki gibi gri değil, eski serinin rengi olan siyah. Neyse gelince göreceğiz. Hoş 24 saat geçti hala kargoya verilmedi pc ama bakalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutty -- 9 Haziran 2017; 11:2:12 >
  • Benim ürün kargoya verilmiş bugün yarın ulaşır sanırım ama yurtdışındayım kontrol sağlayamayacağım.
  • Kargocunun yanında acın cihazı.Hasarli olursa 6 bin tl lik hurdayla baş başa kalabilirsiniz.
  • Arkadaslar ürün istanbuldan çıkış yapıyor. Ben sehirdisinda oldugum icin bana biraz gec gelecek gibi. Almis olan arkadaslardan ricam kutusunun ve laptopun fotoğrafını atmanizi istiyorum. Çünkü ürün siyah renk eski kasa rog da olabilir yeni kasa gri renkte olanda. Ve 120 hz mi yoksa 75 hz mi onu öğrenmek istiyorum. Alan herkese hayirli olsun bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

Arkadaslar ürün istanbuldan çıkış yapıyor. Ben sehirdisinda oldugum icin bana biraz gec gelecek gibi. Almis olan arkadaslardan ricam kutusunun ve laptopun fotoğrafını atmanizi istiyorum. Çünkü ürün siyah renk eski kasa rog da olabilir yeni kasa gri renkte olanda. Ve 120 hz mi yoksa 75 hz mi onu öğrenmek istiyorum. Alan herkese hayirli olsun bu arada.

Ben de bu durumdayım. Teslim alan arkadaşlar bilgilendirebilirse çok iyi olur :)
  • Arkadaşlar ürün elime ulaştı ben yurtdışındayım ama annem almış ürünü çok net değil ama fotoğrafları koyuyorum titanyum gold renginde geldi ürün. Ekran g-sync ama kaç hz yazmıyor onu kontrol edemedim.

Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.