Şimdi Ara

Asus Gl702vm (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni bios güncellemesi gelmiş arkadaşlar
  • Arkadaşlar bende bir haftaya kadar sipariş vermeyi düsünuyorum ama hala netleşmeyen şeyler var yardımcı olursanız sevinirim

1) hb de hala 120 hz yazıyor , bu sıralar sipariş veren oldumu gercekten 120 hzmi?

2) sıcaklıklar ne alemde bios guncellemelerinden sonra bi iyileşme oldumu yoksa hala 80 90 civarlarındamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adarznnar

Arkadaşlar bende bir haftaya kadar sipariş vermeyi düsünuyorum ama hala netleşmeyen şeyler var yardımcı olursanız sevinirim

1) hb de hala 120 hz yazıyor , bu sıralar sipariş veren oldumu gercekten 120 hzmi?

2) sıcaklıklar ne alemde bios guncellemelerinden sonra bi iyileşme oldumu yoksa hala 80 90 civarlarındamı

Ben 120 hz olduğunu düşünmüyorum. Açıklamada öyle yazsada. Ama alan bir arkadaş bizi bilgilendirirse çok iyi olur. 75 hz gsync ekran mevcut bende.

sıcaklıklar aynı. şimdi bios güncellemesi yapacağım. Denerim sonucu yazarım buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre1645

quote:

Arkadaşlar bende bir haftaya kadar sipariş vermeyi düsünuyorum ama hala netleşmeyen şeyler var yardımcı olursanız sevinirim

Ben 120 hz olduğunu düşünmüyorum. Açıklamada öyle yazsada. Ama alan bir arkadaş bizi bilgilendirirse çok iyi olur. 75 hz gsync ekran mevcut bende.

sıcaklıklar aynı. şimdi bios güncellemesi yapacağım. Denerim sonucu yazarım buraya.

Hocam eğer alırsam 120 hz olmassa geri göndermeyi düşünüyorum. Ayrıca modelin youtube deki videolarındada 120 hz var. Bios sonucunuzu bekliyorum.

• Hepsiburada %10 indirimiyle aldim.Pubg fifa 17 sicaklik degerleri 88 90 civari.Sogutucu alsam iyi olacak gibi.Sicakligi dusurmek icin baska oneriniz var mi?

• Undervolt. Rog forumlarında bir çok başlık var ne olduğu ve nasıl yapılacağı hakkında. Soğutucu bi 8 derece düşürdü benimkini, undervolta gerek duymuyorum 85'i geçmeyen sıcaklıklar için. Rahat edemiyorsanız deneyin derim.

• tutty T kullanıcısına yanıt
    Hangi sogutucuyu kullaniyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendAiakos

Hepsiburada %10 indirimiyle aldim.Pubg fifa 17 sicaklik degerleri 88 90 civari.Sogutucu alsam iyi olacak gibi.Sicakligi dusurmek icin baska oneriniz var mi?

Dostum sen yeni aldın sanırım. Sendeki notebook un ekrani 120 hz mi 75 hz mi bizi bilgilendirirsen sevinirim. Çoğu kişi bunu merak ediyor ben dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: tutty

Undervolt. Rog forumlarında bir çok başlık var ne olduğu ve nasıl yapılacağı hakkında. Soğutucu bi 8 derece düşürdü benimkini, undervolta gerek duymuyorum 85'i geçmeyen sıcaklıklar için. Rahat edemiyorsanız deneyin derim.

Gpu zaten genellikle 85i gecmiyor. Peki soğutucu olarak ne aldın? tavsiye eder misin? Güzel birseyse bende almayi düşünüyorum.

• Geçtiğimiz yıllarda aldığım bir xigmatek vardı bende. Tek, büyük fanlı, onu kullanıyorum.

http://www.hepsiburada.com/xigmatek-d1612-tituli-notebook-sogutucu-stand-p-BS40703

Fan özellikleri rpm vs değişmediyse görünüşü bu.

• arkadaşlar çakışan programları yazıcam beni deli etmişti

utorrent,sonic suite (bu yada buna benzer isimli)açıksa yanıt vermeme hatası
    msi afterburner açık ise rog gaming center açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 8 Temmuz 2017; 17:14:56 >
  • Emre1645 kullanıcısına yanıt
    Nasil bakacagimi bilmiyorum.

• quote:

Masaüstü sağ tık>Özellikler>Ayarlar>Gelişmiş>Monitör>Ekran Yenileme Sıklığı bu şekilde oğrenebilirsiniz. Cevabınızı merak ediyorum bende

• quote:

quote:

Masaüstü sağ tık>Özellikler>Ayarlar>Gelişmiş>Monitör>Ekran Yenileme Sıklığı bu şekilde oğrenebilirsiniz. Cevabınızı merak ediyorum bende

75 Hz imiş.

Sıcaklık konusu başımı ağrıtıyor.Boşta 60 - oyunlarda 88 89 90 derece arası değişiyor zararı dokunur mu.Soğutucu mu alsam iade mi versem çok kararsız kaldım.Eski asus marka 7 aylık laptopu da ısınmadan dolayı iadesini almıştım.Asus Gl702vm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendAiakos -- 9 Temmuz 2017; 23:32:10 >

• Arkadaşlar kolay gelsin. Benim 1200 dolarlık bir bütçem var. Bir gaming laptop almayı düşünüyorum. Malumunuz yurt dışından getirteceğim. Amazon falan değil Arabistan'dan.
    http://www.jarir.com/sa...75uk-laptops-471080.html Bu Acer Aspire
    http://www.jarir.com/sa...ikbn-laptops-478994.html Bu Lenovo Y520
    http://www.jarir.com/sa...ikbn-laptops-482247.html Bu da y520!nin bir üstü

Arasında kaldım. Sizce hangisi olmalı?
    Ya da sizin başka daha yüksek özellikli laptop tavsiyeleriniz var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

quote:

quote:

75 Hz imiş.

Sıcaklık konusu başımı ağrıtıyor.Boşta 60 - oyunlarda 88 89 90 derece arası değişiyor zararı dokunur mu.Soğutucu mu alsam iade mi versem çok kararsız kaldım.Eski asus marka 7 aylık laptopu da ısınmadan dolayı iadesini almıştım.Asus Gl702vm

Hocam siz bilirsiniz. Ama ben o sıcaklıkların size uzun vadede yansıyacağını sanmıyorum.Kaliteli bir soğutucu 10 dereceye kadar değiştirecektir.Ama sitede 120 hz yazılıp 75 hz çıkması can sıkıcı bir durum.Sıcaklık klavyeye touchpad e yansıyormu yoksa sadece alt taraf mı ? Ayrıca hz olayını isterseniz hb ye söyleyin.Duruma bi çözüm bulabilirler.Karar yine sizin.Ama piyasada 1060 lı notebooklar 6500 den falan başlıyor ve bu onlardan daha kaliteli diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adarznnar -- 10 Temmuz 2017; 3:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TF146168

Arkadaşlar kolay gelsin. Benim 1200 dolarlık bir bütçem var. Bir gaming laptop almayı düşünüyorum. Malumunuz yurt dışından getirteceğim. Amazon falan değil Arabistan'dan.
    http://www.jarir.com/sa...75uk-laptops-471080.html Bu Acer Aspire
    http://www.jarir.com/sa...ikbn-laptops-478994.html Bu Lenovo Y520
    http://www.jarir.com/sa...ikbn-laptops-482247.html Bu da y520!nin bir üstü

Arasında kaldım. Sizce hangisi olmalı?
    Ya da sizin başka daha yüksek özellikli laptop tavsiyeleriniz var mıdır yardımcı olursanız sevinirim.

Dostum linklerde bir sorun var ayrıca yeni konu açmanı tavsiye ederim.Gerçi son 2-3 sayfayı okusan(notebook tavsiye bölümünün) zaten
    yazılmıştır bu notebooklar hakkında birşeyler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

75 Hz imiş.

Hocam siz bilirsiniz. Ama ben o sıcaklıkların size uzun vadede yansıyacağını sanmıyorum.Kaliteli bir soğutucu 10 dereceye kadar değiştirecektir.Ama sitede 120 hz yazılıp 75 hz çıkması can sıkıcı bir durum.Sıcaklık klavyeye touchpad e yansıyormu yoksa sadece alt taraf mı ? Ayrıca hz olayını isterseniz hb ye söyleyin.Duruma bi çözüm bulabilirler.Karar yine sizin.Ama piyasada 1060 lı notebooklar 6500 den falan başlıyor ve bu onlardan daha kaliteli diye düşünüyorum.

Sicaklik monitorun hemen altinda dokunursam hissediyorum rahatsiz etmiyor.Sogutucu oneriniz var mi?

• Bu yaz sıcağında boşta 50 60 normal çünkü 50de fanı iyice düşürüyor laptop. Bu sıcaklıkta sıkıntı yok demekki.

yükteyken gpu 85-86 dereceyi görüyor 90ı hiç görmedim. cpu da arada 90a çıkıyor. ama çıktığı anda hemen iniyor. Çok değişken cpu.

Sıcaklıklar yüksek gibi evet ama normali bu sanırım. Kullandığımız laptopta gtx 1060 var. Kocaman masaüstü kartının aynısı yani ne beklenebilir soğutma konusunda. Biraz sıcak olacak tabi. Çok istersen soğutucu almanı öneririm.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.