Şimdi Ara

Asus Gl702vm (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok satın almadım hocam, bayrama az kaldı acelem yok indirim yakalarsam öyle alıcam 1 ay daha bekleme kararı aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kasayı açınca garanti gidiyormu
    soldaki fan daha sesli

edit: fanlardan değil hdd den çıkıyormuş ses ben fan zannettim .D ( eğer hdd yerine sdd takarsanız makinada inanın çık sesi duymazsınız)

1 adet ram slotu boş merak eden arkadaşlara

birde kapak açıkken boştaki değerlere baktım fanı sona çektiğimde 1 dk içinde 33 e düştü gpu cpu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 20 Haziran 2017; 12:18:34 >
  • Rog forumlarında ısınma problemine çareyi alt kapakta delikler açarak bulanlar olmuş 😃

• tutty T kullanıcısına yanıt
    laptop arkadaşımızla biraz daha vakit geçirelim bende deşicem :D
  • Arkadaşlar cihazı Yen'i alan varmı hepsiburada da özellik sayfasını değiştirmiş bende merak adiyorum yeni cihazların ekranı 120 hz mı yoksa yine hepsiburada nın kopyala yapıştır bilgisi mi acaba ?

• Bende bu laptopu beğendim gibi kullanan varsa yazabilir mi?120 Hz mi soğutması nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendAiakos

Bende bu laptopu beğendim gibi kullanan varsa yazabilir mi?120 Hz mi soğutması nasıl?

75 hz g sync var. Oyunlarda gpu tam yükte 80 85 derece arası. Ama oyunda fps i etkilemiyor. Boşta ise 50 derece. Cpu 80 90 arası geziniyor oyunlarda. Boşta ise yine 50 derece. Oyunlarda soğutucu kullanmakta fayda var. Laptopun ömrü uzun olsun derseniz. Genel olarak cpu nun bu kadar ısınmasını anlamadım. Belkide normal geliyor artık. Ama gpunun ısınması normal çünkü masaüstü gtx 1060 ile ayni kart sayılıyor. 2 sürümün sogutmasinin ayni olmasi beklenemez.

• Tesekkurler tabiki sogutma ayni olmaz sogutucu alacagim urunun yanina.Hepsiburadada 120hz yaziyordu.7100 uygun gelmisti 75 hzde olsa asustan vazgecmeyecegim gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LegendAiakos

Tesekkurler tabiki sogutma ayni olmaz sogutucu alacagim urunun yanina.Hepsiburadada 120hz yaziyordu.7100 uygun gelmisti 75 hzde olsa asustan vazgecmeyecegim gibi.

Ilk mesajlari okudun mu bilmiyorum ama 6000den aldi burdan cogu kişi bende dahil. Tavsiyem Hepsiburadanin kdv indirimini beklemendir.

• Okudum.Acaba ne zaman gelir indirim.

• Emre1645 kullanıcısına yanıt
    Gercekten uygun fiyata almissiniz.8 Haziranda olmus bir sonraki temmuz ortalari gibi olur buyuk ihtimal.

• http://www.hepsiburada.com/asus-gl753vd-gc024t-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx1050-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003Z1LD

Dün bu cihazı aldım bende umarım pişman olmam ve ısınma sorunu olmaz. 8 Haziran gibi alacak olsaydım bu Asus Gl702vm yi tercih ederdim daha iyi özellikleri.

Soğutucu tavsiyeniz var mı? Çok titremeyen ve ses yapmayan.
  • Kubranur_m K kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun.

• Kubranur_m K kullanıcısına yanıt
    Hayırı olsun güle güle kullanın...

• Arkadaşlar iyi günler ben gl702vm modeli notebook umun ram ini 32 gb yapmak istiyorum. Ama içerisinde bulunan ram cl16 şuan bulduğum ram kingston un cl14 değerine sahip ikisinde 2400 MHz ramlerde herhangi bir sorun yaşarmıyım.

http://www.hepsiburada.com/kingston-16gb-2400mhz-ddr4-cl14-sodimm-hx424s14ib-16-p-HBV000006CZJF

• quote:

Orijinalden alıntı: funsal85

Arkadaşlar iyi günler ben gl702vm modeli notebook umun ram ini 32 gb yapmak istiyorum. Ama içerisinde bulunan ram cl16 şuan bulduğum ram kingston un cl14 değerine sahip ikisinde 2400 MHz ramlerde herhangi bir sorun yaşarmıyım.

http://www.hepsiburada.com/kingston-16gb-2400mhz-ddr4-cl14-sodimm-hx424s14ib-16-p-HBV000006CZJF

Bence sıkıntı olmaz sonuçta 2400 ve ddr4.
    Bilgisayarın arka kapağını açtınız mı hiç? Ben açmaya korktuğum için ellemedim daha önce. Vidaları söktükten sonra direk kapak açılıyor mu yoksa bir cisim yardımıyla mı açılıyor? Zarar vermek istemiyorum pek laptopa o yüzden soruyorum.

• Yok ben şuan yurtdışında olduğum için henüz açma fırsatım olmadı ama döner dönmez deneyeceğim. Cihaz pahalı olunca insan en ufak şeye takılıyor. Şuan kullandığım lenovo yu açtım vidaları söktükten sonra kaydırmak gerekiyordu. Ama bunda tırnak varmış gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funsal85 -- 30 Haziran 2017; 13:29:14 >
  • Merhabalar. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Benimde GL753VD siparişim bugün geldi. Soğutucuya ihtiyaç duyacağım fakat uygun bir soğutucu bulamadım.

17.3 için soğutucu tavsiyesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubranur_m -- 30 Haziran 2017; 18:32:22 >
  • Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

Asus Gl702vm
    kasada yukarıdaki gibi açık varsa ordan açın yoksa uğraşmayın kasada ezikler olabilir, tabi bilgisayardan anlamıyorsanız:D
    kapak yokken fanlar son devirde 30 a kadar füşüyor boşta

arkayı açmak içi vidaları sökeceksiniz kasanın etrafına bakın kart sokacak yer varsa sokun boydan boya yarın açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçanayı -- 1 Temmuz 2017; 1:34:54 >

• Arkadaşlar hepsiburada da tüm notebook larda %10 indirim başlamış.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.