Şimdi Ara

Asus Gl702vm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
1
Favori
3.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullan kardeşim...

Güzel bir cihaz. Fiyatı da gayet iyiydi.

Sorunsuz sualsiz kullanmanı diliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler rabbim daha iyilerini size versin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel gri renk olmasına sevindim. Hem iş hem oyun için oluyor böylesi daha iyi. VR desteği var. Gsync var o da çok güzel. Muhtemelen ekran yenileme hızı 120 hz degil 75 hz. Çünkü ekran ips oldugu icin 120 hz olmuyor diye biliyorum. Tn olsa 120 hz olurdu.

• Aynen, ürün beklediğimiz gibi çıktı güzel.. Bu kampanyayı görmesem bu hafta amazondan 5800'e 15" liğini alacaktım ( hdd 5400rpm onda, fotolarda 7200 olduğu görülüyor bizim siparişin) Alan herkese hayırlı olsun. Fotoğraflar için teşekkür ediyorum, annenizin ellerine sağlık :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutty -- 10 Haziran 2017; 15:8:18 >
  • Alan arkadaslardan daha çok fotograf bekliyorum. Benimki büyük ihtimalle pazartesi gelecek. Yarın pazar sanmiyorum geleceğini. Çokta merak ettim. Sabirsizlaniyorum.

• Arkadaslar makine elime geçti sonunda.

İlk izlenimim oldukça iyi. Bazi sorulara aciklik getireyim istedim.

1) ekran harika renkler çok canlı ips panel 75 hz. G-sync destekli.

2) Ram 16 gb tek slot 2400 mhz istersek 32 gb a yukseltilebilir.

3) Intel hd graphics yok. Sürekli gtx 1060 çalışıyor. Belki tek handikapı budur. Oyunda değilken pek lazim olmuyor çünkü.

4) Kasasi alimunyum görünümlü ama degil. 2. Handikap.

5)Klavyesini ve touchpadini cok beğendim. Wasd tuşları özelleşmiş. Kırmızı klavye aydinlatmasi da çok şık gösteriyor laptopu.

Şimdilik sadece csgo kuruyorum. Sehirdisinda oldugum icin harici disk yanimda degil. Diger oyunları deneyemecegim.

Birazdan fotograf eklerim birkac tane.

• Emre1645 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan kardeşim. Bende ram i merak ediyordum tek slot 16 gb mı diye öyleymiş ayrıca sitede bazı kısımda 2133 MHz bazısında 2400 yazıyordu 2400 olmasına sevindim ben açıp kontrol edemedim bi sürede bakamayacağım mecburen. Ssd yazma hızlarını ve oyun performansları ile ilgili değerlendirmelerinizde bekliyoruz. Hayırlı olsun tekrar

• banada bugün geldi güzel pc
    oyun oynarken wasd ve eli koyma yeri ısınmıyor ama ekranın altı alev(fark etmiyosunuz oyundayken) onun için undervolt isimli işlemi yapıcam boş vaktimde
    birde sadece ekranın arka tarafı aliminum keşke kasada aliminyum olsaydı
  • nvdia nın verdi beleş oyunlardan nasıl alacağız bilen varmı
  • Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

Asus Gl702vm

• Emre1645 kullanıcısına yanıt
    Resimler çok güzel olmuş eline sağlık ayrıca kafama takılan bi çok noktaya çözüm getirdin teşekkürler. Güle güle kullanın. Kullanım sonrası detaylı incelemeni de bekliyorum.

• Ben de dün teslim aldım. Ayrıntılı performansa bakamadım ama witcher 3'de son ayarlarda stabil 50 üzeri fps veriyor. Ancak bu durumda ekran kartı ve işlemci 85 derecede geziyor. Msi afterburner ve intel xtu ile downclock yapıp 80 civarına indirdim. Cooler da geldikten sonra daha sağlıklı olan 70'lere düşecektir diye inanıyorum.thunderbolt 3 portu beklemiyordum, ilerisi için hoş bir süpriz oldu :)
    Yabancı forumlarda bios update ile ısınmanın azaldığını söyleyenler olmuş, bildiğim bir konu değil bios, denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutty -- 13 Haziran 2017; 8:29:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funsal85

Resimler çok güzel olmuş eline sağlık ayrıca kafama takılan bi çok noktaya çözüm getirdin teşekkürler. Güle güle kullanın. Kullanım sonrası detaylı incelemeni de bekliyorum.

Ne demek rica ederim. Cs go da fps gsync den dolayi 75e sabitliydi. Nvidia ayarlarindan gsync kapatınca 250 300 arası fps aldım. Ama ben bunu birtek bu oyunda yaparım. Çünkü g sync teknolojisinden faydalanamamış oluyoruz.

Bios güncellemesi yapın mutlaka 300 sürümü en günceli.

• Arkadaslar hepsiburada ürüne açıklama eklemiş ve ekranın 120hz gsync olduğunu yazmış. Bu ne oluyor şimdi. Biz 75 hz alarak kazık mı yedik yani. Ayrıca youtube da bir incelemede 120 hz gsync etiketi vardi bizim ayni bilgisayarin. 2 modeli mi var yani bizimkinin?

Ayrica konu sahibi arkadaş konunun ismini degistirebilir misin? Asus rog strix 17.3 Gtx 1060 6gb i7 7700 HQ yazarsan daha ilgi çekici olur.

• Takip, eğer 7100tlden satılan ürün 120hz ve g Sync'lı model ise alıcam hocam

Düzeltme : müşteri hizmetlerini aradım ve ürünün yazılan bilgilerle geleceğini söyledi, bu akşam satın alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HB İnstrument -- 17 Haziran 2017; 15:26:8 >
  • HB İnstrument kullanıcısına yanıt
    hayır 120hz değil ve ederi en fazla 6200 laptopun 7100 pahalı

birde konuyu asus bölümüne taşınsa iyi olur
  • HB İnstrument kullanıcısına yanıt
    75hz g-syncli modeli. Buradaki arkadaşlar olarak hb indirimiyle 6040 liraya aldık 1 hafta önce. Aceleniz yoksa bir dahaki indirimi beklemeniz mantıklı olabilir. Bilgisayar çok güzel ve son derece memnunum fakat üstteki yorumda dendiği gibi 7100 lira çok bu alete. Amazondan da 5800 lira civarına alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutty -- 17 Haziran 2017; 17:10:23 >
  • Youtube üzerinden bir videoda ürünün 120 hertz 1060lı modeline rastladım. Asusun sitesinde 1070li modelin zaten 120hertz paneli mevcut. Hepsiburada güncelleme yapmış olamaz mı hocam? Mart ayına ait video çünkü. Belki indirimde 75lik panellileri satmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: HB İnstrument

Takip, eğer 7100tlden satılan ürün 120hz ve g Sync'lı model ise alıcam hocam

Düzeltme : müşteri hizmetlerini aradım ve ürünün yazılan bilgilerle geleceğini söyledi, bu akşam satın alıyorum

Satın aldıysanız eğer size ulaşınca 120 hz olup olmadığını haber verirsiniz bize. Dediginiz videoyu bende gördüm youtubeda. 2 modelinin olduğunu düşünüyorum. Bizi bilgilendirirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.