Biliyorum çok sıcak değil ancak iş görmesi için alınabilecek bir kart. Şu anki koşullarda 100 lira civarında daha uygun gibi |
Asus gt 1030 899 tl (Hb-Amazon)
-
-
vay be şu kart 250 liraydı nerden nereye
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Neyse ki Z kuşağı bunları görüyor. Bu çöpün bile bu fiyata yükseldiğini bir yerlere yazıyor ta ki ilk oy verecekleri güne kadar...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lol, csgo ve Metin2 gibi hafif oyunlar için ideal. Fiyatı, piyasaya göre iyi denilebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rocket league bile oynatamıyor. Söyleyeceklerim bu kadar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25 lira etmeyecek ekran kartına bin lira para istiyorlar
-
gayet güzel oynatır abartma
3 sene önce çıkmış giriş seviyesi bir ekran kartı bile hala 900-1000 TL bandında.
Ağustos başında 5900 TL'ye aldığım RTX 3060'a sıkı sıkı sarılmam lazım bozulmaması için.
Bu gençlere bunları reva görenlere diyecek çok şeyim var ama neyse.
-
2 ay önce 1700 liraya japonyadan GTX1650 4GB GDDR6 aldım
-
Hocam bir şey sorabilir miyim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Boş yapma, aynı karttan vardı oynatmıyor. Bu yüzden kartı iade etmiştim.
Tabi
-
Abartmayın yav Ederi 300 tl orası ayrı konu.
-
Bende 1030 var, oynatıyor hocam. Ha nasıl oynatıyor, o ayrı mesele.
-
Çok sık 850₺ bandına gördüğüm bir kart. Normal piyasa fiyatını atmışsınız :D
-
Nisan ayında kendi ekran kartımı satınca idarelik bu ekran kartını almıştım. Sadece oynadığım oyun Rocket League'di. Sizin söylediğiniz gibi evet oynatıyordu ama 30FPS'de çamur gibi görüntüyle oynatıyordu. O yüzden direkt iade edip üstüne bir miktar koyup 2.el RX460 almıştım.
-
Maalesef hocam aynı karta sahibim. FPS düşük ama fena değil ya, 800 liraya almıştım ben de. Halen duruyor. Dota oynatıyor, ona şükür. :)
-
süper mario oynatıyor mu ? yıl 2021 şaka gibi ekrankartı şaka gibi fiyat
-
bunu çok değil birkaç sene önce ekran kartı alma muhabbetlerinde konuşurken "1030 ne lan cs:go bile kasar bunda" dediğimiz kartı o da indirimle 900 liraya alabiliyorsun.
işte 2023'ün büyük Türkiye'si. helal olsun emeği geçenlere ve oy verenlere
-
Ederi max 500 lira üstü verilmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
vay be şu kart 250 liraydı nerden nereye
|
Neyse ki Z kuşağı bunları görüyor. Bu çöpün bile bu fiyata yükseldiğini bir yerlere yazıyor ta ki ilk oy verecekleri güne kadar...
|
3 sene önce çıkmış giriş seviyesi bir ekran kartı bile hala 900-1000 TL bandında. Ağustos başında 5900 TL'ye aldığım RTX 3060'a sıkı sıkı sarılmam lazım bozulmaması için. Bu gençlere bunları reva görenlere diyecek çok şeyim var ama neyse. |
Benzer içerikler
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- ofis koltuğu önerisi
- hp 15 dizüstü bilgisayar, 15,6 inç fhd, intel core i3-1115g4, 8 gb ram, 256 gb ssd, freedos, kömür grisi, 2n2n7ea
- a101 canon yazıcı
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X