Şimdi Ara

Asus GTX 660 - Msi GTX 570 Twin Frozr iii Sli Hangisi Alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımı biraz toparlamak için takviye yapıyorum şu sıralar ama ekran kartı konusunda işin içinden çıkamadım.

Bir yanda Asus GTX 660 2 Gb 256 bit diğer yanda Msi GTX 570 twin frozr iii Sli 1 Gb 320 bit ( tabi ki tekini kullanacağım, Sli yok)

Bazı Benchmark testlerinde 570'in 660'ı geçtiği gözüküyor. Bkz. http://www.videocardbenchmark.net/high_end_gpus.html

Sistemim ise;
    AMD Phenom II X6 1090T 3.2 Ghz
    4 Gb 1333 mhz DDR 3 ram

Sistem çoğunlukla oyun için kullanılacak. Bilgili arkadaşlardan acil yardım bekliyorum gün içinde bir karar verip kartı almak istiyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

• 1gb kartla yeni oyunlarda sorun yaşabilirsin yetmeme gibi.güç kaynağını yazmamışsın ama o sisteme gtx660 uyar bence.ayrıca kartları passmark değerine göre seçmiyoruz belki o test computing denilen bir şeydir ama sen oyun diyorsun o test oyunlarda değil ve 660 570'ten oyunlarda daha kötü değil diye biliyorum.
  • 660, her konuda daha üstündür: Performans, güç tüketimi, vram.

Performansı, ortalamada, 570-580 arasıydı. Son dönemde, 580 performansı verdiği oyunlar artmış olabilir :)

Bu arada, düzeltme: 570'in vram'i 1280 MB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Kasım 2014; 10:26:23 >
  • Guc kaynagim Highpower 750 watt 80plus yeterli olur heralde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sli haline bile yeter ikisinin.

• Anladim tesekkur ederim yorumunu esirgemeyen herkese. GTX 660 aliyorum bakalim hayirlisi olur insallah.

• gtx 660 zamanında gtx 570 ile yakındı ;
    ancak gtx 660 daha az elektrik çeker daha az ısınır ayrıca kepler mimarisi olarak hala güncel sayılabilir ; o yüzden gtx 570 den daha uzun süre sürücü desteği alacaktır.
    Ayrıca alacağınız gtx 660 yaklaşık olarak 2012 ortalarında (yanlış bilmiyorsam 2012 ağustos gibi) çıktı ve alacağınız asus,gigabyte ,kaydı yapılmış zotac vaya evga kartların garantileri devam ediyor olacaktır.
    diğer markaların gtx 660 ların da çoğunun alınma tarihine göre garantilerinin sürme ihtimali de yüksek.
    gtx 570 lerin ise 2010 sonlarında çıktığı düşünüldüğünde evga ve zotac uzatılmış garantilerine dahil olanlar haricinde alacağınız gtx 570'lerin garantisi olacağını düşünmüyorum (yada tek tük çıkar).
    Ayrıca gtx 570 daha eski kart olduğundan daha çok ısıya ve yıpranmaya maruz kalacaktır.
    bu duruma gtx 660 neredeyse her durumda mantıklı oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: azah

Anladim tesekkur ederim yorumunu esirgemeyen herkese. GTX 660 aliyorum bakalim hayirlisi olur insallah.

ne kadara alacaksın bütçeni söylersen belki daha uygun alternatifler de olabilir.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    250-300 civari butcem vardi biraz daha zorlayip Asus GTX 660 aldim forumdan bir arkadastan odemeyi yaptim bugun kargoya verecek.

• quote:

250-300 civari butcem vardi biraz daha zorlayip Asus GTX 660 aldim forumdan bir arkadastan odemeyi yaptim bugun kargoya verecek.

iyi yapmışssın hayırlı olsun güle güle kullan.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim daha iyileri sizin olsun.

• quote:

Doğru karar Hayırlı günlerde kullanmanız dileğiyle.
  • ben 2 yıldır gtx660 kullanıyorum. geçen hafta twin turbo 2 soğutucusunu alıp taktım ve kart overclock halde bile 60°c sıcaklığa erişmiyor. en iyi yanı fan sesi hiç duyulmuyor.

yani kart çok iyi. sorunsuzca her oyunu oynayabilirsiniz, hayirli olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.