Şimdi Ara

ASUS GTX 970 STRIX OC Edition 'SATIŞ İPTAL'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
5
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 ASUS GTX 970 STRIX OC Edition "SATIŞ İPTAL"
    Merhaba,kartım DirectCU II soğutmalı GTX 970 STRIX OC Edition olan en hızlı GTX 970 modelidir.Kartın standart saat frenkaslarının daha da yükeslitilmiş modelidir.Diğer GTX970 lerden daha fazla performanslıdır ve kendi rem dac leri Elpida olan seridir.Ayrıca daha da oc olabilmektedir.Standart GTX 980 le hemen hemen aynı dır overclocksuz suz.
    Vatandan almıştım ilk çıktığında ve aşırı titizimdir özenerek kurduğum 6. Nesil Intel® Core sistemim de sorunsuz sıkıntısız hala kullanmaktayım.Yayın vs yapmaktayım ve kartım hala daha performanslıdır.1080p 144hz de kullanmaktayım artık güncellemek istediğim için satıp rtx 2060 almayı düşünüyorum yayınlarda yine kullanmak için.Kutusu kutu içeriği antistatik poşeti aksesuarları poşetleriyle durmakta ve faturası fişi herşeyi duruyor.
    Birçok oyun da hala 1080p de akıcıdır isteyene kanalımın linkini de atarım bakabilir.Garantisi bitmiştir. X' a opsyonlanmıştır tahmini 10 gün kadar benim ve onun işleri gereği.

ASUS GTX 970 STRIX OC Edition 'SATIŞ İPTAL'ASUS GTX 970 STRIX OC Edition 'SATIŞ İPTAL'ASUS GTX 970 STRIX OC Edition 'SATIŞ İPTAL'ASUS GTX 970 STRIX OC Edition 'SATIŞ İPTAL'

• Fiyat:800TL

• Not:
      Kartı bilmeyen fırsatçılar boş beleş insanlar arayıp rahatsız etmesin kimse kimsenin vaktini boşa harcamasın kalp kırmayalım.
      Referanslarıma itinayla bakınız herkese iyi forumlar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Antalya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat diğer ilanlara göre daha insaflı hayırlı satışlar.
  • PM gönderildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm gönderildi
  • Kart fotoğrafları = 10/10
    Fiyat =10/10

Hayırlı müşteriler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese hayırlı geceler olsun arakdaşlar birçok mesaj geliyor şu an şok oldum keşke bir sürü kartım olsa da herkese yardımcı olabilsem.Şu zor günler de fırsatçılık değil de birbirimize yardımcı olalım yeter.İlana yazmayı unutmuşum ama yeni kart gelene kadar birkaç gün durması lazım başka akrtım yok şu an ilk yazan bir adanalı arakdaşa opsyonladım o da kartım gelene kaadr bekleyebileceğini söyledi.Şu an hali hazırda 15-20 kişi var hak geçmesin liste yaptım bu olmazsa yine güncellerim artık.

Forumdan: @X' opsyanlandı şu anlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: türkerrr

fiyat diğer ilanlara göre daha insaflı hayırlı satışlar.
    Sağol kardeşim teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirbankasi

Kart fotoğrafları = 10/10
    Fiyat =10/10

Hayırlı müşteriler.
    Çok sağolun amin hepimize.
  • Sıraya benide yaz bay X ile anlaşmazlık çıkar ise. PM beklerim.
  • Ne oldu kime satıldı? Kim bu şanslı ?
  • Yeni kart alamadığım için satış iptal dir opsyonlanan arkaşla görüşüldü bilgi verildi.
  • cybersoft kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.