Şimdi Ara

ASUS GTX 970 TURBO Kurulum yapamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni aldığım gtx970 pc kurulumunu yapamıyorum ne cd'den yüklüyor ne internetten indirdiğim 3 tane setupdan kuruluyor. hiç biri kurulumu tamamlayamadı hata verdi sürekli.
    Ekran kartının bağlantılar doğru beyaz ışığı yanıyor hdmi den denedim ekran geliyor ama gtx olarak görmüyor microsoft
    temel görüntü sağlayıcı olarak görünüyor.

VX-500w psu var
    İşlemci Amd a10 7870k +3.9 ghz
    a68hm-e33 v2 anakart
    ramlar 2x 4 gb kingston ramlar 2400mhz kit
    1 tane ssd 1 hdd var Psunun yetmesi lazım %80 calışdığı halde yoksa yeni psu mu almalıyım yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
     ASUS GTX 970 TURBO Kurulum yapamıyorum. ASUS GTX 970 TURBO Kurulum yapamıyorum.

• Biosdan igp yi kapatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Display Driver Uninstaller ile önce bilgisayarınızda bulunan eski ekran kartı sürücülerini bir toptan temizleyin. Ardından Program Files ve Program Files(x86) içerisinde falan da kırıntı dosya, klasör ne varsa silin. Bilgisayarınızı yeniden başlatın ve kurulumu tekrar bir deneyin.
  • biosdan o ayar kapattım disable ettim Igp yerine Peg seçtim ama yinede kart görünmüyor
  • Şimdi şunu kesin biliyoruz. Anakartınız fiziksel olarak ekran kartınızı kabul ediyor ama yazılımsal olarak kuramıyorsunuz belli ki. Çok klişe olacak ama hani daha önce de yazmıştım. Display Driver Uninstaller ile eski sürücüleri bir toptan temizleyin, ardından bu daha bir klişe olacak ama bir anti-virüs taraması yaptırın. Ekran görüntülerinden anladığım kadarı ile Windows 10 kullanıyorsunuz, windows güncellemelerini kontrol edin. Olmadı sürücü işini Windows'un kendisine bırakın bakalım ne olacak tam olarak...

Herkesin önereceği şeyleri yazdım biliyorum ama akla başka bir şey gelmiyor şu an. Dediğim gibi en azından kartı anakartınıza monte ettiniz ve tanıtamasanız dahi görüntü alabildiniz. Bu da şimdilik bir şeydir. En olmadı Windows'u yeniden kurun. Eğer o da çözüm olmaz ise kartı iade eder, değişim istersiniz.

Bu arada GPU-Z programı indirin ve bakın bakalım orada ne gözüküyor ekran kartınız ? Mümkünse bir ekran görüntüsü de atın buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 27 Mart 2016; 1:55:07 >

• Gecen ayni hatayi aldim karta bios atmaya kadar gidiyordu olay 2 saat gereksiz ugras kart sok tak vs ,c diskine nvidia isimli klasor acip driveri oldugu gibi kurulum yapin duzelicektir diye umuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler biraz geç oldu ama işten dolayı yazamadım. Asusun sitesinde GTX970 bios güncellemesi vardı onu indirip denedim oldu benim gibi başka sorun yaşayan arkadaşlarda sorunu çözebilsin diye yazıyım dedim.
  • Bazen kayıt defterinde oluşan hatalarda bu soruna sebep oluyor ccleaner programında kayıt defteri kısmında hataları bitene kadar düzeltirsenizde kurulum sorunsuz olarak yapılıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.