Bildirim
ASUS GTX560 SLI destegi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaparsın ama 2 ekran kartıda aynı hızda çalışır.
yani 560 alabilirsen daha iyi çünkü 560 ti alırsanda normal 560 hızında çalışacak -
quote:
Orijinalden alıntı: HaKaN_1999
yani 560 alabilirsen daha iyi çünkü 560 ti alırsanda normal 560 hızında çalışacak
peki dusuk hizda olani overclock yapsam digerinin hizina cikarsam o zmn nasil olur cunku vatan bilgisayarda %30 indirim var su anda TI 356 tl ye geliyo normal olani bile media markta 400 kusur liraydi 1 ay once -
Azizim iki ekran kartini taktiginda arada mutlaka bosluk olmasina dikkat et. Yoksa kartlar baya bi isinir
Ti alma, yine normal versyonu al. Ti parasi bosa gider. -
quote:
Orijinalden alıntı: xxl22
quote:
Orijinalden alıntı: HaKaN_1999
yani 560 alabilirsen daha iyi çünkü 560 ti alırsanda normal 560 hızında çalışacak
peki dusuk hizda olani overclock yapsam digerinin hizina cikarsam o zmn nasil olur cunku vatan bilgisayarda %30 indirim var su anda TI 356 tl ye geliyo normal olani bile media markta 400 kusur liraydi 1 ay once
Evet oc yapabilirsin ve o zaman 2 side yüksek hızda çalışır.
sana tavsiyem normal olanı tam 560 ti hızında çalıştırman ne az ne fazla -
Hocam durun bi saniye, arastirdim bende emin degildim
560 ve 560 ti SLI yapilamaz. 2 farkli kart. -
quote:
Orijinalden alıntı: iARDAs
560 ve 560 ti SLI yapilamaz. 2 farkli kart.
nerede yaziyor kaynak yollayabilirmisin -
quote:
quote:
nerede yaziyor kaynak yollayabilirmisin
http://www.geforce.com/hardware/technology/sli/faq#c16
Can I mix and match graphics cards that have different GPUs?
No. For example, an XXXGT cannot be paired with a XXXGTX in an SLI configuration.
Ben bi an daldim. Dun baya gec yatip baya da gec kaldim bugun daha ayilamamisim. Kendiliginden OCli kart soruyosunuz zannettim.
560 ve 560 TI tamamen 2 farkli kart. 560 olamsina bakmayin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iARDAs -- 31 Aralık 2012; 14:48:31 >
-
quote:
quote:
quote:
No. For example, an XXXGT cannot be paired with a XXXGTX in an SLI configuration.
Ben bi an daldim. Dun baya gec yatip baya da gec kaldim bugun daha ayilamamisim. Kendiliginden OCli kart soruyosunuz zannettim.
hocam ingilizce sevin ne bilmiyorum belkide yanlis gormussun yada aynlis soruya bakmissin seniin soylediginde farkli GPU lardan bahsediyon bnm dedigim ikiside gtx560 tabanli zaten verdigin liktte cevabi vermisler sagolasin.
Can I mix and match graphics cards if one of them is overclocked by the manufacturer?
Yes. A GeForce XXXX GTX that is overclocked can be mixed with a standard clocked GeForce XXXX GTX.
-
560Ti ve 560 SLI OLMAZ. sadece 2 tane 560 veya 2 tane 560ti nin OC lu veya Ocsuz modellerini SLI yapabilirsiniz. mesela 2 adet gtx 560ti var. 1 tanesi OC edition diğeri değil. saat hızları düşük olana göre çalışır. -
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam ingilizce sevin ne bilmiyorum belkide yanlis gormussun yada aynlis soruya bakmissin seniin soylediginde farkli GPU lardan bahsediyon bnm dedigim ikiside gtx560 tabanli zaten verdigin liktte cevabi vermisler sagolasin.
Can I mix and match graphics cards if one of them is overclocked by the manufacturer?
Yes. A GeForce XXXX GTX that is overclocked can be mixed with a standard clocked GeForce XXXX GTX.
Hocam Ingilizce seviyem gayet iyi merak etmeyin.
560 TI 560in OC versyonu degil. Sorun orada.
560Ti tamamen farkli bir kart.
Cuda kore olsun cart curt olsun 560 ve 560ti iki farkli kart.
-
560 ti ve 560 sli olmaz işlemci çekirdekleri farklı -
Bi an dalgınlıktan 560 ti oc sandım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X