Şimdi Ara

ASUS GTX970 STRIX SLI TEST

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Tamda aklimdaki sistemi kurmussunuz.Islemciniz nedir? Gta V test etme şansınız var mi acaba?

Vram sorunundan dolayi almaya cekiniyorum 980ti ve amd 3xx serisini bekliyorum bende.
  • DH | equ* kullanıcısına yanıt
    işlemcisi intel 5930k Gta V test etme şansım şimdilik olmadı ama en yakın zamanda test edip koymayı düşünüyorum. Gelecek ekran kartlarını bekleyebilirim diyorsanız ona bişey diyemem ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz_n

işlemcisi intel 5930k Gta V test etme şansım şimdilik olmadı ama en yakın zamanda test edip koymayı düşünüyorum. Gelecek ekran kartlarını bekleyebilirim diyorsanız ona bişey diyemem ;)
    Hocam keşke sonuçları video yerine bi resim şeklinde koysaydınız incelemesi daha güzel olurdu. Yine de testiniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowofDeath06

Hocam keşke sonuçları video yerine bi resim şeklinde koysaydınız incelemesi daha güzel olurdu. Yine de testiniz için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    GTX780 Ti tek kart ile 970 SLI OC skoruna oldukça yaklaşmışım, hatta o kartlar ref. hızlarında çalışmış olsalar aynı skoru bile alabilirdik.

• B.M.W kullanıcısına yanıt
    Tamamda hocam millet senin gibi modlu bios bulamıyo. :D
    hocam bu gidişle titan x i de gecersiniz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gigabayte GTX 460 SLI
    5 yıl önce açıldı
    Asus gtx970 strix yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    daha hız arttırımı yapılmamış hali burdakiler ;)
  • quote:

oc den kastım fabrikasyon yani strix ler fabrikadan oc li geliyor biraz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

oc den kastım fabrikasyon yani strix ler fabrikadan oc li geliyor biraz.

Alıntıları Göster

• HungryBody H kullanıcısına yanıt
    Modlu bios kullanmiyor 780ti Matrix'le.
  • quote:

GTX780 Ti tek kart ile 970 SLI OC skoruna oldukça yaklaşmışım, hatta o kartlar ref. hızlarında çalışmış olsalar aynı skoru bile alabilirdik.

900 serisi mimarisi nedeniyle unige testlerinden düşük alıyor.

• Ne 780 Ti`ymiş evladiyelik
  • FIREWALL kullanıcısına yanıt
    Her matrix öylemi 290x matrix alsam hepsini geçerim o zaman :D
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle uzunca bir sure yolda birakmaz bir kart.
  • Aynen,
    Nvdia saf kart gücü yerine yazılım ile güçlendiriyor kartları artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Aynen,

Tamamda ben yazılımsal diye birşey demedim.Olay mimaride bitiyor.Yani şimdi tutupta 780 veya 780 ti unigine testlerinde 970 ve 980 den fazla aldığını görüp daha iyi diyemeyiz.Konu hakkında daha detaylı bilgi için forumdaki en bilgili arkadaşımızı çağıralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Aynen,

Yeri geldiğinde 1664 cc'lu GTX 970, 2880 cc'lu GTX 780 Ti ile benzer sonuçlar alıyor, yazılımsal olarak bunu başaramazsınız. Burayı okursanız, Maxwell için neden şimdiye kadar yapılmış en ileri düzeydeki CUDA GPU'su dendiğini anlarsınız, 165W TDP'li olması da en büyük avantajı. Kas gücü sadece akış işlemci sayısı demek değildir, zamanında Fermi ve önceki NVIDIA mimarisinde düşük SP sayısını gördüklerinde, bazıları AMD kartların daha güçlü olduklarını, NVIDIA kartların aslında yazlım desteği sayesinde önde olduğu ileri sürerdi, gerçekte durumun öyle olmadığını biliyoruz.

http://devblogs.nvidia.com/parallelforall/maxwell-most-advanced-cuda-gpu-ever-made/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Nisan 2015; 15:42:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Her matrix öylemi 290x matrix alsam hepsini geçerim o zaman :D

kartı hotwire moduna aldığınızda geçerli bir durum, ayrıca 290x in matrix olması çok birşeyi değiştirmiyecektir, bu kartları geçeceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

900 serisi mimarisi nedeniyle unige testlerinden düşük alıyor.

bu maxwell lerin yüksek pixel doldurmanın yanında zayıf kalan doku doldurma oranları yüzünden böyle oluyor, yani kararlı bir yapısı yok kartların, bench den bench e çok farklı sonuçlar verebiliyorlar bu yönüyle biraz amd kartlara benziyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.