Bildirim
ASUS güncellenmiş Sandy Bridge tabanlı notebookların dağıtımına başladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eksen'i aradım ve haberi söyledim. Doğruysa yeni notebooklar ellerine ulaşınca N53SV'mi yenisiyle değiştirebileceğimi söylediler.
10 güne ulaşır herhalde yeni ürünler.. Gider değiştiririz -
Bende mi alsam :D -
new revision diye belirtmeleri güzel olmuş. -
Alacak arkadaşlar aman dikkat etsin. Bazı firmalar bunu kâr sanıp eski hatalı ürünleri satabilirler. Hem kutuya hem laptop'daki sticker'ı kontrol etsinler... -
duyuru ASUS türkiye sitesindede yapıldı hadi gözmüz aydın :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zanakarcan -- 25 Şubat 2011; 11:15:58 > -
Acaba Mart başında mağazalarda görür müyüz yeni ürünleri ? Gerçi ben en azından 2. haftası diye tahmin ediyorum ama... -
"Mevcut kullanıcıların fatura tarihinden itibaren 2ay içerisinde ürünleri iadesi veya değişimini ASUS'a yapabileceklerdir."
ibaresi ASUS servisinin yolunu tutacağımız anlamına çıkmıyor mu? Daha önceki haber anakartların değişeceğine dair değil miydi, bu elemanların kafasına ne düştü de notebook'u yenisiyle değiştirmeye karar verdiler? Değişim sürecinde bi de fatura üzerinden fiyat farkı çıkarmasınlar?
Uff yeni haberler yeni dertler tam da pazartesi iade edeyim derken... fiyat araştırmasının ortasında... İyi haberin zamanlaması da iyi olsa... -
bir an önce yeni cihazlar gelsede alsak sabırsızlıkla bekliyorum -
hangi ekran kartıyla gelecekler bakalım -
ekran kartları herşey aynı olucak,
tek temennim satıcak firmaların bu ürünleri "new revision" olarak belirtmeleri gerektiği
bizde ona göre 2 tane sipariş vericez...
inş 2 haftaya satıcı firmalara geçer... -
quote:
Orijinalden alıntı: korcerrah
ekran kartları herşey aynı olucak,
tek temennim satıcak firmaların bu ürünleri "new revision" olarak belirtmeleri gerektiği
bizde ona göre 2 tane sipariş vericez...
inş 2 haftaya satıcı firmalara geçer...
ayrıca asus.com.tr ile irtabatta olmak en mantıklısı -
Hangi modellerde değişime gidiliyor ? -
arkadaşlar yerel mağzalara ne zman gelir ?
bide asusun 1920x1080 ve i7 modeli varmı
2.200 tl civarı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X