Şimdi Ara

asus hakkında yardım lutfenn asf3jcv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • asus asf3jcv aldım teknık bılgısı bakımından pek fazla bılgım yoktu sızce nasıl bır cıhaz ozellıkle ekran kartı kafamı karıstırıyor casper cpv20008e95b alıcaktım ama son anda asusa karar verdım ve aldım bu konuda benı aydınlatırmısın lutfen kafam cok karıstı sızce dogru bır secımmı?

• Caspera yanaşma ben almıştım nirvana hdd ısınıo ateşe kesip deli ediodu asus iyi bir seçim iykide almadın casper
  • edit: imla
    Üstad Casper laptop İşlemcisinden tut HDD e kadar çok iyi, sadece ekran kartı vasat. (idare eder yinede)
    yetkili bir teknik servise ulaşaydın eğer değiştirebiliyormusun diye sorsaydın bir.
    2- casper cpv20008e95b bu laptop ı google da aradım ancak bir sonuç çıkmadı, kontrol et istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pc-system1 -- 26 Haziran 2007; 16:50:21 >
  • hackerhusam eyvallah ustad ıcımı rahatlattın sabahtan berı kafam karman corman kafayı yıcemmmm az kaldı
  • Notebook da Artık sıstemler Kullanılan parçalar hemen hemen birbirine yakın Bi kaç marka dışındakielerde.

Şunu unutmayın Bişey alacaksanız heleki elektronik cihaz almadan Önce servislerini Servis Kalitesini Araştırın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.