Şimdi Ara

PALIO MULTIJET KULLANANLAR ACİL YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıfır palio 1.3 multijet almak üzereyim.

Ancak bazı tereddütlerim ve sorularım var.

1- Litre hesabıyla 100 km ortalama yakıt tüketiminiz nedir? Ben ağırlıklı olarak şehirdışı çevreyolu ve otobanda kullanıyorum. Fabrika verisi değil birebir kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.

2- Kronik sorunlar var mıdır? Varsa nedir?

3- Sitedeki donanımlarda göremedim. Çocuk kilidi var mı? Oğlum sürekli kapıları kurcalıyor. Allah korusun bir kaza bela olur diye korkuyorum. O yüzden çocuk kilidi de önemli.

Yardımcı olan tüm kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

• güncel
  • 1-Şehir dışı yakıt tüketimi 20-24 l/km, (yani 1litre yakıtla 20-24km demek) bir depoyla şehir dışı maksimum 980km yaptım.

2-Kronik sorunu hava kütle ölçerin çabuk kirlenmesi ve ekzos manifoldunun her 15000-20000km arası civatalarının gevşeyip ıslık sesi çıkarması,

3-Çocuk kiliti kapıları açında kilit sisteminin üzerinde bulunuyor aktif yaparsanız kapı içeriden açılmaz.Sadece dışarıdan açılır.

Bu arabayla tam 199000km yaptım başka sorunla karşılaşmadım.

quote:

Orijinalden alıntı: robespierre

Arkadaşlar sıfır palio 1.3 multijet almak üzereyim.

Ancak bazı tereddütlerim ve sorularım var.

1- Litre hesabıyla 100 km ortalama yakıt tüketiminiz nedir? Ben ağırlıklı olarak şehirdışı çevreyolu ve otobanda kullanıyorum. Fabrika verisi değil birebir kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.

2- Kronik sorunlar var mıdır? Varsa nedir?

3- Sitedeki donanımlarda göremedim. Çocuk kilidi var mı? Oğlum sürekli kapıları kurcalıyor. Allah korusun bir kaza bela olur diye korkuyorum. O yüzden çocuk kilidi de önemli.

Yardımcı olan tüm kardeşlerime şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

• Hakanusta merhaba,

palio multijetlerin periyodik bakımları vs. yedek parçaları hakkında detsek veriyor musunuz?

Randevu mu almamız gerekiyor?
  • Her türlü bakımları yapılmaktadır.Randevu almanız gerekmektedir.
    Aracınızla yapılacak işler için Serkan bey veya Necdet beyle görüşünüz.

quote:

Orijinalden alıntı: kemanci321

Hakanusta merhaba,

palio multijetlerin periyodik bakımları vs. yedek parçaları hakkında detsek veriyor musunuz?

Randevu mu almamız gerekiyor?
  • bende 2006 palio multijet var, şuana kadar büyük bir problem yaşamadım. yakıt tüketimi olarak çok cimri olduğunu söyleyebilirim, tabii sakin kullanım ile, ben 100-110 km sabit hız ile şehirler arası gittiğimde 100 km'de 4 litrenin altına çok rahat düşüyor. tabii yol kuşulları önemli. mesela kütahya-ankara çok fazla eğimin olmadığı yoldur, 3,7-3,8 lt/100 km değerlerini çok rahat gördüm. tavsiye ederim...
  • 2 sene sonra albea ve palio kalkacak yeni model gelecek kara senin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konya Ankara arası 3.9 neredeyse fix oldu.2005 model 70000 km oldu hiçbir sorun yapmadı.Kayınbiraderle ortak kullanıyoruz bence Türkiye için çok ideal bir araç, bakım maliyeti çok düşük.Araçtan ne beklediğiniz önemli tabi ama fiyatının hakkını sonuna kadar veren bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!

2 sene sonra albea ve palio kalkacak yeni model gelecek kara senin

NİYE KALKMADI ?
  • Palio alacak arkadaşlar dikkatinizi çekmek isterim: araçta abs, klima gibi bazı özellikler (aslında yeni araçlarda standart olan) opsiyonel bilginiz olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.