Arkadaşlar Windwos 7 64bit i5 hd6850 ve aoc2236 22inç monitör kullanıyorum 2 tane sıkıtnım var;
a) 22 inç ekranıma 1280 x 720 ve 1920 x 1080 dışında (masaüstü için) görüntü oturmuyor ya üst siyah şeritlerin içinde kalıyor ya da görüntü fazla büyük geliyor. driverlar güncel.
b) battlefield 3 (en çok) ve çoğu oyunda görüntülerde dalgalanma var bazılarında çok az bazılarında fazla vsync olmadan oynayamıyorum ama oynamak istiyorum :)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hocam benim bildiğim kadarıyla monitörlerin kontrol panelinde auto diye bir tuş olur o tuşa basarsan görüntü yerine gelebilir...bende vsync olmadan oynayamıyorum ama yapacak fazla birşey yok gibi gözüküyor ekran kartının problemi o sürekli kendi kendine saat hızlarıyla oynuyor ve fps sürekli düşüp yükseliyor yapacak birşey yok....
quote:
Orijinalden alıntı: _NorthWestern_
hocam benim bildiğim kadarıyla monitörlerin kontrol panelinde auto diye bir tuş olur o tuşa basarsan görüntü yerine gelebilir...bende vsync olmadan oynayamıyorum ama yapacak fazla birşey yok gibi gözüküyor ekran kartının problemi o sürekli kendi kendine saat hızlarıyla oynuyor ve fps sürekli düşüp yükseliyor yapacak birşey yok....
bundan önce gtx460 kullanıyordum cuk diye oturuyodu görüntü dalga falan da olmuyodu :S
monitörün modeli nedir? hangi porttan görüntü aktarımı yapıyorsunuz? catalyst'te gpu scaling (ölçekleme) diye bir kısım var oradan görüntüyü oturtabilirsiniz, ayrıca oyunlarda masaüstü çöznürlüğü ve tazeleme hızını kullanmaya dikkat edin.
VGA DAN APARATLA BAĞLI İŞİN ÜZÜCÜ YANı HERYERDE ARAMIŞ OLMAMA RAĞMEN CCC DE OLMAYAN GPU SCALLING TUŞU, AMD SİTESİNDEKİ FORUMLARDADA BAKTIM SADECE Bİ KİŞİNİN BAŞINA GELMİŞ ONUNKİDE UPDATELE KENDİLİĞİNDEN GEÇMİŞ :((((
yardım edebilecek kimse yok mu :(((
gpu scaling'i ilk önce bir yerden açmak gerekiyor. ss'teki tiki kaldırıp uygula deyin, bir de öyle bakın gpu scaling'e.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme