Şimdi Ara

ASUS HD6850 sıkıntı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Windwos 7 64bit i5 hd6850 ve aoc2236 22inç monitör kullanıyorum 2 tane sıkıtnım var;

a) 22 inç ekranıma 1280 x 720 ve 1920 x 1080 dışında (masaüstü için) görüntü oturmuyor ya üst siyah şeritlerin içinde kalıyor ya da görüntü fazla büyük geliyor. driverlar güncel.

b) battlefield 3 (en çok) ve çoğu oyunda görüntülerde dalgalanma var bazılarında çok az bazılarında fazla vsync olmadan oynayamıyorum ama oynamak istiyorum :)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hocam benim bildiğim kadarıyla monitörlerin kontrol panelinde auto diye bir tuş olur o tuşa basarsan görüntü yerine gelebilir...bende vsync olmadan oynayamıyorum ama yapacak fazla birşey yok gibi gözüküyor ekran kartının problemi o sürekli kendi kendine saat hızlarıyla oynuyor ve fps sürekli düşüp yükseliyor yapacak birşey yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: _NorthWestern_

hocam benim bildiğim kadarıyla monitörlerin kontrol panelinde auto diye bir tuş olur o tuşa basarsan görüntü yerine gelebilir...bende vsync olmadan oynayamıyorum ama yapacak fazla birşey yok gibi gözüküyor ekran kartının problemi o sürekli kendi kendine saat hızlarıyla oynuyor ve fps sürekli düşüp yükseliyor yapacak birşey yok....

bundan önce gtx460 kullanıyordum cuk diye oturuyodu görüntü dalga falan da olmuyodu :S
  • monitörün modeli nedir? hangi porttan görüntü aktarımı yapıyorsunuz? catalyst'te gpu scaling (ölçekleme) diye bir kısım var oradan görüntüyü oturtabilirsiniz, ayrıca oyunlarda masaüstü çöznürlüğü ve tazeleme hızını kullanmaya dikkat edin.
  • VGA DAN APARATLA BAĞLI İŞİN ÜZÜCÜ YANı HERYERDE ARAMIŞ OLMAMA RAĞMEN CCC DE OLMAYAN GPU SCALLING TUŞU, AMD SİTESİNDEKİ FORUMLARDADA BAKTIM SADECE Bİ KİŞİNİN BAŞINA GELMİŞ ONUNKİDE UPDATELE KENDİLİĞİNDEN GEÇMİŞ :((((

ASUS HD6850 sıkıntı
  • yardım edebilecek kimse yok mu :(((
  • gpu scaling'i ilk önce bir yerden açmak gerekiyor. ss'teki tiki kaldırıp uygula deyin, bir de öyle bakın gpu scaling'e.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.