Şimdi Ara

Asus HD7850 paylaşımsız ekran kartında paylaşımlı yazıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi. 2048 mb bellek var, dxdiag da 5867 görünüyor. daha önce kasmayan oyunlarda grafik ayarı düşürmeye başladım. paylaşımın ramlerden kullandığını biliyorum. ve paylaşımı kapatmak istiyorum nasıl yapabilirim? ne zamandan beri paylaşımlı onu bilmiyorum fakat bir süre öncesine kadar paylaşımlı miktarı yazmıyordu. belki 2 ay belki 5 ay orasını tam kesin söyleyemiyorum. ama paylaşımsız kullanıyordum orasını hatırlıyorum.
    yardımlarınızı bekliyorum.
    ayrıca konu denetleyiciler veya adminler gelipte konu zaten mevcut diyecek olurlarsa lütfen pm ile link atsınlar çünkü donanımın kendisi paylaşımsız olup paylaşımlı yazan ekran kartı ile ilgili bir konu bulamadım. iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRFreeStyle -- 12 Ocak 2016; 16:03:43 >

• TRFreeStyle kullanıcısına yanıt
    kardeş dxdiag hep yanlış bilgiler yazar hiç bir zaman doğru çalışmaz sen takırma oraya
  • patren kullanıcısına yanıt
    yanlış bilgi verir de yinede sistem bilgisi veriyor değilmi? sistemde nasıl birşey kayıtlıysa onu yazıyor. birde bu ekran alıntısını göstereyim. burda da 3 gb paylaşılan olarak görünüyor. paylaşımı kapatmak istiyorum yani. bilginiz varsa hemen uygulayabilirim
  • TRFreeStyle kullanıcısına yanıt
    kardeş bişey kapatmana gerek yok 7850 harici 2gb vram mi var
  • patren kullanıcısına yanıt
    nasıl yani ? ekran kartı 2gb normalde. 1 yılın üzerinde paylaşımsız olarak kullandım. bir süre önce oldu ne olduysa. herhangi bir güncelleme veya yapılan bir ayardan dolayı olmuş olmalı. düzeltmek istiyorum tekrar 2048 yazsın. oyunlarda zaten 2048 üzerine çıkılamıyor ne manası var 5küsür gb yazmanın? anlayamadım bir türlü bu mevzuyu
  • dxdiag'daki o yaklaşık toplam bellek 1750 düşük diye gelenler gördüm sen de kapatmak mı istiyorsun?kapatılamaz o ayar.windows 8.1 kullandığını tahmin ediyorum eğer o rakamı düşürmek istiyorsan Windows 7 kurabilirsin belki takılma sorunların da çözülür.
  • Orda öyle yazıyor diye kartın performansı düşmez. Sen yine oyunlarda kartın kendi ramini kullanıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuoni

dxdiag'daki o yaklaşık toplam bellek 1750 düşük diye gelenler gördüm sen de kapatmak mı istiyorsun?kapatılamaz o ayar.windows 8.1 kullandığını tahmin ediyorum eğer o rakamı düşürmek istiyorsan Windows 7 kurabilirsin belki takılma sorunların da çözülür.

aynen win8.1 kullanıyorum. yardımınız ve bilgilendirme için teşekkürler. bu şekilde kullanıma devam o zaman.

[Konu Kilit]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.