Arkadaşlar bir laptop alacağım ve iki ayrı markanın arasında kaldım. özellikler benzerlikler göstermekte fiyatlarıda aynı. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
Asus AN-303-1 F3F 15.4/T5500
Özellikler
İşlemci: Intel Core 2 Duo Processor 1.66 GHz T5500 Sistem Belleği: 512 MB 667 DDR2 Sabit Disk: 100 GB 5400 RPM - SATA Grafik Kartı: Intel 945 GM 128 MB EKRAN KARTI Ekran: 15.4'' WXGA TFT -- GLARE EKRAN Optik Sürücü: DVD Super Multi Ethernet Kartı: Entegre 10/100 Ethernet Modem: Entegre 56K modem Ses: Onboard Klavye-: Q Türkçe Mouse: TouchPad İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe) Pil / Pil Süresi: Li-Ion 6 cell 3,5 saat Ağırlık -: 2.85 Kg. Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/1,3 mp bütünleşik kamera
HP Pavilion DV6141EA (RP947EA)
Özellikler
İşlemci: Intel® Core 2 Duo İşlemci T5200 (İşlemci hızı 1.6 GHz) Sistem Belleği: 512 MB DDR-2 SDRAM (667Mhz) Sabit Disk: 80 GB S-ATA (5400rpm) Grafik Kartı: Intel 950 GMA PCI Express paylaşımlı max. 128MB VGA Ekran: 15,4'' WXGA HD BrightView Ekran (1280*800) Optik Sürücü: DVD-RW (+/-) LightScribe Ethernet Kartı: Entegre 10/100 Ethernet Modem: Entegre 56K modem Ses: Onboard Klavye-: Q Türkçe Mouse: TouchPad İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe) Ağırlık -: 2,99 kg Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda, WebCam Garanti: 2 Yıl
ikisinide alma dell yada acer al asus ve hp alanlar hep problem yaşadılar
quote:
Orjinalden alıntı: ladin
ikisinide alma dell yada acer al asus ve hp alanlar hep problem yaşadılar
bence bu iş şans meselesi. dell ben oldum olası sevmem. şuan kullandığım acer laptop dan hiç şikayetim olmadı ama değişmenin zamanı geldi ve hiç kullanmadığım bir marka olsun istiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: _KaraBey_
Arkadaşlar bir laptop alacağım ve iki ayrı markanın arasında kaldım. özellikler benzerlikler göstermekte fiyatlarıda aynı. siz olsanız hangisini tercih ederdiniz.
Özellikler
İşlemci: Intel Core 2 Duo Processor 1.66 GHz T5500 Sistem Belleği: 512 MB 667 DDR2 Sabit Disk: 100 GB 5400 RPM - SATA Grafik Kartı: Intel 945 GM 128 MB EKRAN KARTI Ekran: 15.4'' WXGA TFT -- GLARE EKRAN Optik Sürücü: DVD Super Multi Ethernet Kartı: Entegre 10/100 Ethernet Modem: Entegre 56K modem Ses: Onboard Klavye-: Q Türkçe Mouse: TouchPad İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe) Pil / Pil Süresi: Li-Ion 6 cell 3,5 saat Ağırlık -: 2.85 Kg. Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/1,3 mp bütünleşik kamera
Özellikler
İşlemci: Intel® Core 2 Duo İşlemci T5200 (İşlemci hızı 1.6 GHz) Sistem Belleği: 512 MB DDR-2 SDRAM (667Mhz) Sabit Disk: 80 GB S-ATA (5400rpm) Grafik Kartı: Intel 950 GMA PCI Express paylaşımlı max. 128MB VGA Ekran: 15,4'' WXGA HD BrightView Ekran (1280*800) Optik Sürücü: DVD-RW (+/-) LightScribe Ethernet Kartı: Entegre 10/100 Ethernet Modem: Entegre 56K modem Ses: Onboard Klavye-: Q Türkçe Mouse: TouchPad İşletim Sistemi -: Microsoft Windows XP Home Edition (Türkçe) Ağırlık -: 2,99 kg Diğer Özellikler: Wireless 802,11b/g, /Bluetooth/HP Mobile uzaktan kumanda, WebCam Garanti: 2 Yıl
bende almadan önce bu ikisi arasında cok düşünmüştüm ve asus aldım. şuanda cok memnunum. tavsiye ederim. şuanda kadar herhangi birşeyinden dolayı keşke almasaydım demedim.
quote:
Orjinalden alıntı: cinuba
bende almadan önce bu ikisi arasında cok düşünmüştüm ve asus aldım. şuanda cok memnunum. tavsiye ederim. şuanda kadar herhangi birşeyinden dolayı keşke almasaydım demedim.
asus ta card okuyucu mevcut mu?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: cinuba
asus ta card okuyucu mevcut mu?
mevcut. 5-in-1 kart okuyucu var.
ikiside biribirine çok ykn .Bişey srmak istiorum şu hp lerdeki kronik ısınma prob. bundada varmı acaba? kullanan arkadaşlara bir soriim istedim
BENIM BI ARKADASIMDA DA DV 6000\ SERISI BI BILGISAYAR VAR VE BI ISINMA SORUNU VA AMA ONUN ISLEMCISINDEN (AMD 64 *2) DE KAYNAK LANIYOR OLABILIR
HARDDISKTEN SES GELMESI GIBI BIR SORUNU VAR
bence hp iyi bir sençenek ben hp nx 8220 ve 8440 kullandım tek kötü yanı fanının bir tarafının notebookun altında olması satın alacağınız notebooklarda fanın nasıl konumlandırıldığına dikkat edin notebooklarda fan havalandırması oldukça önemlidir.
ama asuslar xD kart okumuyo.bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: tayfun1974
bence hp iyi bir sençenek ben hp nx 8220 ve 8440 kullandım tek kötü yanı fanının bir tarafının notebookun altında olması satın alacağınız notebooklarda fanın nasıl konumlandırıldığına dikkat edin notebooklarda fan havalandırması oldukça önemlidir.
evet bencede fan ın yeri çok önemli ben bu aletlere yarın gidip bakacam. o zaman daha iyi izlenimler edinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: anil_dau
BENIM BI ARKADASIMDA DA DV 6000\ SERISI BI BILGISAYAR VAR VE BI ISINMA SORUNU VA AMA ONUN ISLEMCISINDEN (AMD 64 *2) DE KAYNAK LANIYOR OLABILIR
HARDDISKTEN SES GELMESI GIBI BIR SORUNU VAR
bu sorunları ancak bize kullanan biri cevaplayabilir. eğer hp nin bu modelini kullanan arkadaş varsa bu iki soruya cevap verebilirse sevinirim.
arkadaşım; hp dv6148ea'da fanın çok çalışmasından şikayetçi.
quote:
Orjinalden alıntı: jeepers_creepers
arkadaşım; hp dv6148ea'da fanın çok çalışmasından şikayetçi.
bende şuan acer var ve ben buradan fanın hangi sıklıkla çalışması gerektiğini ayarlayabiliyorum. acaba fanın çok ses çıkartmasındanmı rahatsız oluyor.
çok çalışması dolayısıyla çıkardığı ses ve işlemcinin aşırı ısınmasından şikayeçi(60-65 C)
quote:
Orjinalden alıntı: jeepers_creepers
çok çalışması dolayısıyla çıkardığı ses ve işlemcinin aşırı ısınmasından şikayeçi(60-65 C)
desene hp heran infilak edebilir .
asuslarda arkaya yerleştirmişler fanı.. çalışmasıda cok sessiz. rahatsız edici bir durum olmuyorr.. gercekten hp nin bu kadar ısındığını bilmiyordum
bende şu an asus AN303 var aşırı derecede memnunum ekran kartı 224 mb paylaşımlı intel kesinlikle tavsiye ederim
quote:
Özellikler
Özellikler
bence asus
bencede asus şuan asusun bu modelini kullanıyorum ve gayet iyi alırken çok düşündüm ama iyikide bunu almışımmm..