Şimdi Ara

Asus i5'imi i7'yimi almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şirketin verdiği 2 tip ASUS laptop var biri şuan benim kullandığım Asus i5 nvidia geforce gt 540m (2gb) 4 gb ram,diğeri asus i7 nvidia geforce gt 520 mx (1gb) 4 gb ram.

Ben autocad,3dmax gibi programları rahat kullanmak için hangisini tercih etmeliyim hangisi daha verimli olur acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: inyour_head

Herkese merhaba;

Şirketin verdiği 2 tip ASUS laptop var biri şuan benim kullandığım Asus i5 nvidia geforce gt 540m (2gb) 4 gb ram,diğeri asus i7 nvidia geforce gt 520 mx (1gb) 4 gb ram.

Ben autocad,3dmax gibi programları rahat kullanmak için hangisini tercih etmeliyim hangisi daha verimli olur acaba?

dediğiniz uygulamalar için i7 .. eğer rendering yapacaksanız ki öyle anlıyorum, quadro / firegl daha iyi olurdu..ama fiyatları uçuk o laptopların..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 2 Mart 2012; 8:34:10 >
  • Bende i7 almak istedim önce ancak ekran kartları arasındaki fark beni tedirgin etti biraz,neden i7deki daha düşük diye.
  • oyun yok işin içinde anladığım kadarıyla ekran kartları her ikisinde de yeterli gelir 520m ile 540m arasında %30'luk bir fark var grafik açısından.program kullnacaksan güçlü işlemci i7 daha yeterli gelir.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevap verdiğiniz için,selamlar.
  • i7 al bence daha ii olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.