selam arkadaşlar 15 gün önce asus k52jr dizüstü bilgisayar alarak bilgisayarımı değiştirdim. gayet güzel bilgisayar. ama aldığım ilk günden beri harddisk in den olduğunu sandığım bir ses var arasıra 1 2 gün de bir takır takır ederek kitlenme oluyor fişi veya bataryasını çıkartarak sesi kesebiliyorum. en son yaptığında da bozulacaksa bozulsun dedim fişini çekmedim 2 dk falan ses sürdü ve kesildi normale döndü. bende dün paketleyip servise yolcu ettim. servis bunu kabul edermi her zaman yapmıyor bazen günde birssefer bazen 2 günde bir defa yapıyor. yardımcı olurmusunuz bu konuda ....
dua et ki servisteykende o sesi yapsın..eğer o sesi duymazsa aynen geri yollar sana
desene işimiz dua ya kaldı :) sizce bu takır takır diye çıkan ses neden kaynaklanıyordur.
valla sesi ve nerden geldiğini duymadan ne dence yalan olur..
ses harddisk den geldiğini sanıyorum. harddisk te kafa vurma diye bi olay varmış o olabilir ama daha önce başıma gelmediği için hdd kafa vurma nın çıkardığı sesi bilmiyorum başına gelmiş üye varsa bilgi verebilir bu konuda :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme