Şimdi Ara

- -ASUS k532v-sx045r harddisk sorunu - -yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o kadar araştırdım asusun bu modelini almaya karar verdim. aldımda ..

ama bişeyler canımı sıktı .. harddiski..

500gb lık harddiskinden tıkırtılar çızırtılar geliyo.. her durumda her vaziyette ..normal bişey mibu ?yoksa arızalımı laptop ? çalışmasında sıkıntı yok ama ses gelmesi beni rahatsız ediyo ...

bilen anlayan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim ... normal bişey mi bu ?? hani cd yi cd roma koyrsında dönüşünde ses çıkar ya onun gibi ses sürekli geliyo ..sanki okuyanalet diske sürtüyo gibi ??

birileri açıklasın lütfenn.

saygılar selamlar .iyi bayramlarr

• quote:

Orijinalden alıntı: haykiris06

o kadar araştırdım asusun bu modelini almaya karar verdim. aldımda ..

ama bişeyler canımı sıktı .. harddiski..

500gb lık harddiskinden tıkırtılar çızırtılar geliyo.. her durumda her vaziyette ..normal bişey mibu ?yoksa arızalımı laptop ? çalışmasında sıkıntı yok ama ses gelmesi beni rahatsız ediyo ...

bilen anlayan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim ... normal bişey mi bu ?? hani cd yi cd roma koyrsında dönüşünde ses çıkar ya onun gibi ses sürekli geliyo ..sanki okuyanalet diske sürtüyo gibi ??

birileri açıklasın lütfenn.

saygılar selamlar .iyi bayramlarr

Aynı laptop'u kullanıyorum , hafif cızırtı var doğru. Hatta birkere donma yaptığında çok korkmuştum ama şuan hiçbir sorun yok , bende içime kurt düşünce gösterdim gidip serviste yarım saatte baktılar hemen sağolsunlar bir sorun yokmuş . İçin rahat olsun arkadaşım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus FX550VX sorunları
    3 ay önce açıldı
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.