o kadar araştırdım asusun bu modelini almaya karar verdim. aldımda ..
ama bişeyler canımı sıktı .. harddiski..
500gb lık harddiskinden tıkırtılar çızırtılar geliyo.. her durumda her vaziyette ..normal bişey mibu ?yoksa arızalımı laptop ? çalışmasında sıkıntı yok ama ses gelmesi beni rahatsız ediyo ...
bilen anlayan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim ... normal bişey mi bu ?? hani cd yi cd roma koyrsında dönüşünde ses çıkar ya onun gibi ses sürekli geliyo ..sanki okuyanalet diske sürtüyo gibi ??
birileri açıklasın lütfenn.
saygılar selamlar .iyi bayramlarr
quote:
Orijinalden alıntı: haykiris06
o kadar araştırdım asusun bu modelini almaya karar verdim. aldımda ..
ama bişeyler canımı sıktı .. harddiski..
500gb lık harddiskinden tıkırtılar çızırtılar geliyo.. her durumda her vaziyette ..normal bişey mibu ?yoksa arızalımı laptop ? çalışmasında sıkıntı yok ama ses gelmesi beni rahatsız ediyo ...
bilen anlayan arkadaşlar yol gösterirse sevinirim ... normal bişey mi bu ?? hani cd yi cd roma koyrsında dönüşünde ses çıkar ya onun gibi ses sürekli geliyo ..sanki okuyanalet diske sürtüyo gibi ??
birileri açıklasın lütfenn.
saygılar selamlar .iyi bayramlarr
Aynı laptop'u kullanıyorum , hafif cızırtı var doğru. Hatta birkere donma yaptığında çok korkmuştum ama şuan hiçbir sorun yok , bende içime kurt düşünce gösterdim gidip serviste yarım saatte baktılar hemen sağolsunlar bir sorun yokmuş . İçin rahat olsun arkadaşım